Zugraveli decorative simple si rapide pentru peretii tai.

Tehnici rapide și ușoare de zugraveli decorative pentru pereți pe care le poti face si tu, fara unelte scumpe ! • Utopian Construct

preturi manopera constructiiservicii Amenajari interioare

Instrumente de care veți avea nevoie
pentru zugraveli decorative:

Este ușor să creezi pereți frumos decorați fără a cumpăra unelte de lux sau rechizite scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și îmbunătățiți rapid orice zid.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare de pictură pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți începător la zugraveli decorative. Aceast „școală de zugraveli într-un articol” de cinci minute vă poate aduce zugraveli în cel mai scurt timp.

zugraveli decorative la perete cu floare alba in stanga- Cauti zugrav bucuresti- Utopian construct

Paint, painter’s tape, faux finish glaze, sponges, paper plates, plastic drop cloth, small containers (one for each color of paint), paint tray, paint roller.

Adică

Vopsea, bandă de pictor, glazură cu finisaj artificial, bureți, farfurii de hârtie, cârpă de plastic, recipiente mici (câte unul pentru fiecare culoare de vopsea), tavă de vopsea, rolă de vopsea.

Dreptunghiuri translucide

1. Folosind 4 bucăți de bandă de pictor detașabilă (cum ar fi banda albastră marca 3M) creați contururi dreptunghiulare pe perete. Creați dreptunghiuri de diferite dimensiuni și eșalonați-le înălțimile pe perete. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați o nivelă pentru a vă asigura că marginile sunt cu adevărat verticale și orizontale.
2. Se amestecă o glazură din trei părți cu o parte vopsea; o culoare în fiecare recipient.
3. Tamponează buretele (bureții naturali de mare funcționează cel mai bine, dar orice burete va face) în amestecul de vopsea/glazură. Ștergeți excesul de vopsea pe farfuria de hârtie. Continuați să tamponați până când puteți obține un model îngrijit, fără pete sau pete.
4. Folosind buretele, tamponați amestecul de vopsea/glazură în interiorul liniilor dreptunghiului lipit, acordând o atenție deosebită pătrunderii vopselei în colțuri și de-a lungul marginilor.
5. Adăugați vopsea (puneți vopsea pe perete cu buretele) sau scădeți vopsea (tamponând-o cu un burete curat și uscat) până când se obține efectul dorit. Scoateți imediat banda. Se lasa sa se usuce.
6. Creați un al doilea set de dreptunghiuri care se suprapun parțial pe primul set și repetați tehnica.

Curăţarea cu buretele

1. Vopsiți peretele care urmează să fie burete cu o culoare de fundal solidă. Se lasa sa se usuce complet.
2. Se amestecă o parte de glazură cu trei părți de vopsea într-un recipient mic. Creați câte un amestec pentru fiecare culoare de spălat.
3. Udați buretele și stoarceți excesul de umiditate.
4. Înmuiați buretele în amestecul de vopsea și tamponați de câteva ori pe placa de hârtie pentru a îndepărta excesul de vopsea. Continuați să tamponați până când puteți obține un model îngrijit, fără pete sau pete
5. Începând cu o zonă de 3 picioare pătrate, „aruncă” ușor vopseaua
6. Odată ce toate secțiunile sunt finalizate, dați înapoi și căutați goluri și zone neuniforme. Completați și amestecați după cum este necesar.
burete pentru zugraveli interioare moderne decorative DIY -Amenajari interioare cu Utopian Construct
burete pentru zugraveli interioare moderne decorative DIY -Amenajari interioare cu Utopian Construct

„Zdrențuirea” cu foaia de plastic

1. Pictează peretele (sau obiectul) care urmează să fie burete cu o culoare de bază sau de fundal. Se lasa sa se usuce
2. Tăiați mai multe bucăți de folie de plastic de 1,5 ml (sau cârpă de plastic) în pătrate de 18 inci/45 cm .
3. Amestecați o parte de glazură cu o parte de vopsea (fie culoarea de bază, fie o culoare complementară) într-un recipient mic.
4. Turnați amestecul de vopsea/glazură într-o tavă de vopsea și, folosind o rolă de vopsea, aplicați vopsea/glazură pe o secțiune pătrată de 18 inci a peretelui.
5. Așezați o bucată de plastic peste suprafața vitrata de pe perete, apăsați ușor în zone aleatorii, apoi dezlipiți plasticul de pe perete. Repoziționați plasticul peste zonă și repetați. Când plasticul devine saturat, aruncați-l și utilizați o bucată nouă.
6. Repetați tehnica până când toate zonele peretelui au fost „zdrențuite”.
Mesteri constructii in zugraveli interioare la perete alb- Utopian Construct
Mesteri constructii in zugraveli interioare la perete alb- Utopian Construct

Vrei zugravi pentru apartamentul tău din București/Ilfov?

Echipa de zugravi profesionisti Utopian Construct oferă servicii complete de amenajari interioare si exterioare pentru zona de București și localitățile din Ilfov.

Deplasarea, măsuratori și devizul emis gratuit.

Cere o oferta