A face cu țevile de canalizare deteriorate este un coșmar absolut pentru proprietarii de proprietăți. Prejudiciul perturbă activitățile zilnice din spațiile afectate. De asemenea, costă bani să reparați sau să înlocuiți conductele defecte.

image - Ten Tell-Tale Signs That You Might Be Dealing with Damaged Sewer Pipes
Zece semne care arată că s-ar putea să ai de-a face cu țevi de canalizare deteriorate

Pentru a înrăutăți situația, aceste probleme de instalații sanitare sunt destul de imprevizibile. Accidentele la instalații sanitare apar în cele mai rele momente, deseori te prind nepregătit și nepregătit.

Când canalizările explodează, nu există două moduri: trebuie să fie reparate de instalatori profesioniști cât mai curând posibil. Nu puteți amâna repararea unei toalete cu scurgeri sau a unei țevi sparte până la sfârșitul weekendului sau sărbătorilor. Conductele de canalizare trebuie reparate imediat. Dacă nu, toată casa devine nelocuabilă și nesănătoasă.

Deci, care sunt cele zece semne indispensabile că ați putea avea de-a face cu țevi de canalizare deteriorate?

1. Canalizări blocate

Conductele de canalizare blocate sunt cel mai frecvent simptom al unei conducte de scurgere sparte. Dacă toaletele și chiuvetele tale sunt înfundate în mod regulat, ar putea exista o problemă mai mare de fond. Conductele de canalizare deteriorate deschid calea pentru alte probleme, cum ar fi invadarea rădăcinilor copacilor.

Ultimul scenariu are loc după ce scurgerile fac ca sistemele rădăcinilor din apropiere să graviteze spre liniile de canalizare deteriorate. Rădăcinile invadatoare amplifică punctele de scurgere existente. Și asta grăbește adesea spargerea acestor țevi. De asemenea, duce la curgerea apei contaminate în robinete.

2. Prezența mirosurilor de canalizare

Un alt simptom comun al liniilor de canalizare deteriorate este prezența mirosurilor îngrozitoare de canalizare în casa ta. Acest miros urât este adesea mai pronunțat în baie sau sub chiuvetele din bucătărie. Cel mai bun remediu pentru a face față unor astfel de mirosuri insalubre este să apelați un instalator profesionist sau să răsfoiți teamemergencyplumber.com și să găsiți un profesionist în apropierea dvs. pentru a desfunda canalizarea.

3. Drenare lenta

Dacă observați că este nevoie de mai mult pentru ca chiuvetele sau vasele de toaletă să se scurgă, conductele sunt deteriorate. Rădăcinile copacilor sunt o cauză principală a scurgerii lente. Un alt semn la care ar trebui să fii atent este o toaletă care gâlgâie.

Dacă toaleta emite sunete ciudate de gâlgâit atunci când spălați, ar putea exista o conductă de canalizare ruptă undeva în sistem. Apelați la un profesionist pentru a inspecta canalizările și a îndepărta orice rădăcină din conducte. Deplasați-vă rapid pentru a evita escaladarea situației.


Citeste si:


4. Blocaje multiple

Saboți multipli sunt încă un alt semn comun al unui sistem de canalizare defect. Înfundările multiple indică probleme mai mari, nedetectate, în liniile principale de canalizare.

Prin urmare, dacă ați reparat o toaletă înfundată doar pentru ca accesoriul de bucătărie să apară probleme a doua zi, trebuie să verificați și să reparați imediat conducta principală de canalizare. Pe termen lung, aceste linii de canalizare deteriorate provoacă înfundari permanente. Ultimele probleme sunt de obicei mai costisitoare de reparat și remediat.

5. Grădini scufundate

Găurile scufundate inexplicabile din grădina ta sunt, de asemenea, un alt semn al unei conducte de canalizare defecte. Aceste găuri apar direct deasupra țevilor deteriorate. Ceea ce se întâmplă este că țevile sparte aspiră solul de deasupra, ceea ce creează o gaură scufundată. Aceste găuri nu numai că vor duce la blocarea conductelor de canalizare, dar reprezintă și un risc pentru oricine, în special pentru copii, care se joacă în grădină.

6. Petice neobișnuite de iarbă verde

Dacă vă confruntați cu o conductă de canalizare deteriorată, este posibil să observați și apariția unor muguri de iarbă inexplicabile. Aceste petice luxuriante apar în zonele cu țevi cu scurgeri. Este posibil să observați iarbă nouă care crește în curtea din față sau de-a lungul pereților.

Această creștere provine din afluxul de apă plină de nutrienți în solul din jurul conductelor de canalizare, cu toate acestea, acest lucru poate fi controlat . Scurgerile de apă trebuie abordate cu mare urgență de către profesioniști. Lăsând scurgerile de apă nesupravegheate, proprietarii de case se confruntă cu facturi mai mari la apă.

7. Infestări de șobolani

Șobolanii trăiesc adânc în canalizare și nu au cum să acceseze spațiile tale de locuit. Dar, dacă canalizările sunt avariate, șobolanii găsesc o cale pentru a se muta în casele noastre. Prin urmare, o creștere bruscă a șobolanilor este într-adevăr un motiv de îngrijorare. Nerepararea conductelor de canalizare deteriorate poate agrava problema șobolanului.

Prin urmare, nu mai amânați o secundă dacă observați o creștere a șobolanilor care se plimbă prin bucătăria sau prin spațiile de la mansardă. Sunați imediat un instalator.

8. Doline inexplicabile, fisuri de fundație și așezări

Apariția bruscă a fisurilor, așezărilor și dolinelor inexplicabile ale podelei pe proprietatea dvs. este un semn îngrijorător. Aceste simptome indică faptul că există o problemă mai mare cu conductele de canalizare. Dacă observați aceste simptome, problema persistă de ceva timp.

Acționați rapid pentru a repara sau înlocui conductele deteriorate pentru a evita compromiterea integrității structurilor pe care poate cădea casa în orice moment. Când vă confruntați cu fundații crăpate sau doline, aveți nevoie atât de un instalator, cât și de un zidar să vină și să restabilească forma și funcționarea corectă a proprietății dumneavoastră.

9. Piscine cu apă neobișnuite

Conductele de canalizare sparte duc adesea la acumularea de apă în și în jurul proprietății dumneavoastră. Această deteriorare face ca apa de spălare a toaletei sau apa de scurgere a bucătăriei să iasă prin țevile crăpate și să umple găurile sau dolinele din grădină. Bazinele de apă încurajează reproducerea țânțarilor și a altor vectori de boli nedoriți.

Prin urmare, dacă observați bazine ciudate de apă pe alee sau pe terasă, adresați-vă instalatorilor experimentați pentru a ajunge la rădăcina problemei înainte ca întregul sistem de scurgere să nu mai funcționeze.

10. Infestarea cu insecte

Conductele de canalizare deteriorate provoacă, de asemenea, o creștere vertiginoasă a populației de insecte. La fel ca și în cazul șobolanilor, aceste insecte deranjante și potențial dăunătoare își găsesc drum în spațiile tale de locuit prin fisurile minuscule ale sistemului de canalizare.

Prin urmare, dacă observați o creștere a numărului de pești de argint sau muște, apelați un instalator. Instalatorul profesionist va efectua teste de diagnosticare pentru a identifica problemele care stau la baza.

Cum să preveniți deteriorarea ulterioară a conductei de canalizare

Proprietarii de case au mai multe opțiuni pentru a preveni agravarea daunelor existente la conductele lor de canalizare. Prima soluție este ca proprietarul casei să angajeze un tehnician profesionist în instalații sanitare pentru a evalua problemele curente și a le rezolva imediat.

A doua opțiune este de a efectua o revizie completă a întregului sistem de canalizare. Pentru a face acest lucru, proprietarii de proprietăți trebuie să se asocieze cu o companie de instalații sanitare calificată, cu calificările relevante, experiența și echipamentele de instalații sanitare pentru a rezolva problemele existente de canalizare.

rezumat

Țevile deteriorate expun întreaga gospodărie la multe riscuri potențiale pentru sănătate. Prevenirea deteriorării, în special a conductelor vechi, este practic imposibilă.

Dacă observați oricare dintre aceste zece simptome comune ale țevilor deteriorate pe proprietatea dvs., acționați întotdeauna rapid și apelați un instalator profesionist. Întârzierea reparațiilor de canalizare duce la probleme mai mari, care sunt mai stresante și mai costisitoare de rezolvat.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.