Înainte de a vă gândi la profituri, trebuie să depuneți mult timp și efort în vânzarea primei proprietăți imobiliare. Acest proces este complex și epuizant din punct de vedere emoțional, mai ales dacă îl faci pentru prima dată. Dacă aveți de gând să vă vindeți casa, ideea de a primi străini și de a le pune să vă verifice dulapurile și dulapurile ar putea chiar să pară o invazie a intimității.

image - Selling Your First Real Estate Property Avoid These 4 Mistakes
Vânzarea primei proprietăți imobiliare Evitați aceste 4 greșeli

Neavând nicio experiență în vânzarea proprietăților și presiunea de a finaliza o tranzacție emoțională vă poate determina să faceți greșeli. Din fericire, un mic know-how poate ajuta la evitarea acestor capcane și pentru a vă asigura că veți putea vinde rapid prima proprietate imobiliară.

Asigurați-vă că evitați următoarele greșeli când începeți călătoria de vânzare :

1. Nu angajați un agent

Veți cheltui bani atunci când angajați un agent imobiliar. Când vă asociați cu unul pentru a vinde prima proprietate imobiliară, trebuie să rezervați cel puțin 5% din prețul de vânzare al casei dvs. pentru comisionul lor. Cu toate acestea, vânzarea proprietății pe cont propriu poate duce la cheltuieli mai mari.

Pentru a obține cele mai multe profituri din prima proprietate imobiliară, cel mai bine este să lucrați devreme cu un agent imobiliar. Acești profesioniști au în vedere interesele tale cele mai bune și vor ști cum să-ți comercializeze proprietatea și să negocieze cu cumpărătorii. Au ani de experiență în vânzarea diferitelor proprietăți și vă vor ajuta să alocați mai bine resursele. Beneficiile pe care le puteți obține din serviciile unui agent imobiliar vor depăși cu siguranță costul.

2. Vânzarea în lunile de iarnă

Acest lucru ar putea fi o surpriză, dar există un moment potrivit (și greșit) pentru a vinde o proprietate într-un an. Da, proprietățile sunt investiții grozave, dar dacă nu acordați atenție când o veți vinde pe ale dvs., vă puteți învechi lista.

Evitați să vindeți prima proprietate imobiliară în lunile de iarnă, deoarece veți avea șanse mai mici de a atrage cumpărători. În timpul iernii, oamenii sunt ocupați cu angajamente sociale și ar alege adesea să petreacă timp în interior cu prietenii și familia.

Vremea din timpul iernii va face, de asemenea, o provocare pentru cumpărători să viziteze mai multe proprietăți și să se mute în altă locație.

Alegeți să vă vindeți prima proprietate imobiliară în timpul primăverii, în jurul lunii martie până în mai. Vremea este mai caldă în această perioadă a anului, permițând cumpărătorilor interesați să petreacă mai mult timp în aer liber căutând proprietăți. În plus, primăvara oferă oportunități de amenajare a teritoriului , astfel încât să poți spori cu ușurință atractivitatea proprietății tale și să impresionezi mai mulți cumpărători.


Citeste si:


3. Stabilirea unui preț nerealist

Proprietățile sunt investiții costisitoare, așa că așteptați-vă ca cumpărătorii să analizeze cu atenție prețurile. Indiferent de cât de high-tech sunt facilitățile și exterioarele dvs. atractive, dacă proprietatea dvs. are un preț mult peste valoarea medie de piață, nu vă așteptați să vă puteți vinde rapid.

O altă greșeală pe care ar trebui să o evitați atunci când vă vindeți prima proprietate imobiliară este stabilirea unui preț nerealist. Nu ar trebui niciodată să stabiliți prețul proprietății dvs. numai pentru că credeți că „valorează mai mult decât celelalte proprietăți din zona dvs.”. Făcând acest lucru nu va face decât să îndepărteze cumpărătorii.

Investește în analiza comparativă a pieței pentru a ști cât de mult ar trebui să prețuiești proprietatea ta. În mod ideal, este mai bine să subestimați proprietatea, mai degrabă decât să o prețuiți prea mult, deoarece prima poate genera mai multe sume licitate. Cumpărătorii interesați vor oferi mai mult ca încercare de a închide vânzarea până când prețul ajunge la valoarea reală a proprietății.

4. Utilizarea fotografiilor de înregistrări de calitate scăzută

image - Using Low-Quality Listing Photos

Fotografiile din lista dvs. sunt instrumente de marketing puternice, motiv pentru care nu ar trebui să vă zgâriești niciodată la calitate. Cum puteți atrage cumpărători din alte orașe, state sau țări dacă fotografiile din înregistrarea dvs. sunt pixelate? Crezi că poți încheia o vânzare cu fotografii de înregistrare de calitate scăzută?

O altă greșeală pe care trebuie să o evitați atunci când vă vindeți prima proprietate imobiliară este să vă zgâriți cu fotografiile listate. Deși ar putea părea ieftin și convenabil, nu ar trebui să utilizați niciodată fotografiile făcute cu un smartphone ca fotografii de listare. Acest lucru vă va împiedica să prezentați cele mai bune caracteristici ale proprietății dvs. imobiliare.

Cel mai bine este întotdeauna să angajezi un fotograf profesionist imobiliar. Acești fotografi au abilitățile și echipamentul pentru a face fotografii care evidențiază cele mai bune bunuri ale proprietății tale. De asemenea, se vor asigura că fotografiile încărcate online sunt de cea mai bună calitate.

Cunoașterea este putere

Dacă ideea de a vă vinde prima proprietate imobiliară pare copleșitoare, luați notă de toate sfaturile menționate în acest articol. Vânzarea primei proprietăți imobiliare este o provocare, dar întotdeauna posibilă. Aplicați corect și consecvent sfaturile menționate aici, astfel încât să puteți vinde cu succes prima proprietate imobiliară în cel mai scurt timp!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.