Majoritatea oamenilor își vând casele folosind metode tradiționale, dar există o mulțime de companii și investitori individuali în Statele Unite care îți vor cumpăra și casa.

Dacă vă grăbiți să vă vindeți proprietatea, vânzarea către o companie specializată în cumpărarea și vânzarea de locuințe s-ar putea să vi se potrivească.

image - Selling a House - Traditional Way Vs House Buying Company
Vânzarea unei case – mod tradițional vs companie de cumpărare a casei

Dacă un investitor vă abordează cu o ofertă, s-ar putea să vă fie greu de refuzat. Vânzarea unei case cu sau fără un agent imobiliar de renume se poate dovedi o provocare, acesta fiind unul dintre motivele pentru care atât de mulți proprietari vând companiilor care cumpără case.

Spre deosebire de vânzarea proprietății tale cumpărătorilor care intenționează să locuiască în vechea ta casă, investitorii vor căuta să câștige bani din casă . Aceste companii sau persoane vor înțelege piața imobiliară locală și majoritatea plănuiesc să-ți pună casa înapoi pe piață într-o etapă ulterioară, sperând să obțină profit din aceasta.

Nu va trebui să petreci timp reparând casa

Pregătirea casei pentru a fi scoase la vânzare poate fi o experiență descurajantă. Dacă nu ai timpul sau energia pentru a repara toate lucrurile din casă care trebuie reparate, s-ar putea să te trezești stresat.

Înainte ca potențialii cumpărători să apară la ușa ta, casa trebuie să fie în stare impecabilă. Dacă cumpărătorii observă o bucătărie murdară sau o toaletă necurată, nu vă așteptați să facă o ofertă.

Investitorii, cum ar fi House Buyers Texas , nu se vor îngrijora dacă casa nu a fost curățată de sus în jos. Nu va trebui să-ți cheltuiești banii câștigați cu greu pe covoare noi sau pe aparate noi de bucătărie pentru a-i motiva să facă o ofertă.

Majoritatea investitorilor vor fi cumpărat mai multe proprietăți în trecut și vor ști ce trebuie făcut înainte de a le pune înapoi pe piață.

Pentru cei care trăiesc un stil de viață încărcat, petrecerea timpului pentru a-și face casa să arate bine ar putea să nu fie o opțiune. Puteți economisi mulți bani pe reparații, servicii profesionale de curățare și întreținere a casei vânzând-o unei companii care cumpără case. Majoritatea investitorilor vor avea conexiuni în industrie, cum ar fi inspectori și antreprenori, pentru a face munca rapid.

Investitorii vă pot plăti în numerar

Când vindeți unui potențial cumpărător care intenționează să locuiască în vechea dvs. casă, s-ar putea să trebuiască să așteptați câteva luni până când acesta își aprobă ipoteca. Mulți investitori vor avea banii la îndemână, așa că nu fii surprins dacă fac o ofertă în numerar.

Investitorii de renume nu ar trebui să aibă probleme în a vă arăta dovada fondurilor. Dacă lipsa fondurilor nu este o problemă, atunci ai putea ajunge să-ți vinzi casa la câteva săptămâni după ce a fost scoasă la vânzare.

Odată ce ambele părți au convenit asupra condițiilor de vânzare, puteți pune mingea în rulare. Dacă așteptați un cumpărător care a solicitat un credit ipotecar, nu vă așteptați să vă vindeți casa în mai puțin de două luni.


Citeste si:


Așteptați-vă să vă vindeți casa pentru mai puțin investitorilor

Companiile care cumpără case fac adesea o ofertă pentru o locuință sub valoarea pieței . Dacă intenționați să obțineți un dolar superior pentru casa dvs., atunci ar trebui să vă gândiți să mergeți pe drumul tradițional. Majoritatea investitorilor care caută să facă profit sunt pe piață în căutarea unui chilipir.

Din punct de vedere legal, investitorii nu trebuie să vă spună ce intenționează să facă cu vechea ta casă. S-ar putea să dețină deja proprietatea de alături, așa că dacă intenționează să-ți doboare vechea casă la pământ și să facă un bloc de apartamente, nu îi vei putea opri odată ce afacerea a fost încheiată.

Când vindeți cumpărătorilor care plănuiesc să locuiască în vechea dvs. casă timp de câțiva ani, s-ar putea să vă faceți o idee despre ce vor face aceștia cu locul.

Dacă vinzi investitorilor, iar aceștia îți transformă casa într-un proiect comercial, proprietatea ta ar putea valora mult mai mult decât ai crezut inițial.

Puteți evita plata comisionului

Majoritatea oamenilor angajează un agent imobiliar pentru a-i ajuta să-și vândă vechea casă. Atunci când agentul imobiliar îți vinde cu succes casa, acesta va avea dreptul la comision. Dacă ai de-a face singur cu investitorii, nu vei avea nevoie de un agent imobiliar, așa că poți evita să le plătești un comision.

Cu toate acestea, dacă este prima dată când vinzi o casă, angajarea unei persoane cu multă experiență în negocierea cu cumpărătorii și a unei persoane care înțelege industria pe dinafară s-ar putea dovedi benefică. Luați în considerare angajarea unui agent imobiliar cu experiență care să vă ajute pe parcursul procesului și a unui evaluator de renume care să vă evalueze casa.

Deși s-ar putea să trebuiască să oferiți unui agent imobiliar în jur de șase procente comision, acesta va fi motivat să vă vândă casa pentru un dolar superior .


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.