Pulverizatoarele de vopsea fără aer sunt unul dintre cele mai importante instrumente pe care le pot avea proprietarii de case, antreprenorii de vopsea sau consumatorii de închiriere.

Utilizarea celui mai bun pulverizator de vopsea portabil fără aer s-a îmbunătățit atât de mult în ultimii ani, încât sunt solicitate atunci când vine vorba de uz industrial, comercial și casnic.

image - Use of Handheld Airless Paint Sprayers
Utilizarea pulverizatoarelor de vopsea portabile fără aer

Ele sunt deosebit de importante în pregătirea suprafețelor și în acoperirea suprafețelor. Folosirea acestui echipament va face cu siguranță orice lucrare de vopsire mai ușoară și mai rapidă.

Există mai multe moduri de a determina care sunt cele mai bune pulverizatoare de vopsea fără aer de pe piață.

Pulverizatoare de vopsea fără aer

Pulverizatoarele de vopsea fără aer sunt utilizate în principal pentru pregătirea suprafețelor. Cu un pulverizator de vopsea fără aer, veți obține cu siguranță rezultate mai rapide și mai ușoare în timp ce vopsiți orice suprafață.

Acesta este motivul pentru care sunt utilizate în cea mai mare parte de către antreprenorii de vopsea pentru lucrări profesionale.


Citeste si:


Pulverizator de vopsea fără aer Graco Magnum X7

Pulverizatorul de vopsea fără aer Graco X7 este perfect pentru uz casnic. Acest pulverizator de vopsea Graco vă face munca de pictură mult mai rapidă și mai ușoară.

Pulverizator de vopsea fără aer Wagner

Această mașină este super silențioasă, spre deosebire de pulverizatoarele tradiționale de vopsea cu compresor, aceasta abia dacă funcționează. Acest pulverizator electric poate susține o găleată de 5 galoane la un moment dat.

Se va cunoaște supraspray și poți chiar să folosești această mașină pentru a-ți vopsi bucătăria.

Există o mulțime de pulverizatoare de aer disponibile în prezent pe piață. Una dintre cele mai comune include pistolul de pulverizare fără aer.

Deoarece acest aparat poate fi folosit atât în scopuri comerciale, cât și rezidențiale. Acest tip de pistol de pulverizare poate picta fără probleme orice suprafețe mari și poate acoperi cu precizie și zone mici.

Datorită funcției sale, performanța și calitatea vopselei aplicate pe o suprafață cu acest tip de pulverizator este una dintre cele mai preferate.

Diferite tipuri de pulverizatoare de vopsea

Paint Crew Plus

Acest tip de pulverizator este excelent pentru vopsirea în interiorul casei, deoarece este ușor de manevrat și ușor de utilizat.

Este o alegere excelentă de pulverizator de vopsea pentru orice persoană, fie că este un pictor profesionist sau unul care abia începe să picteze.

Paint Crew Plus utilizează un mecanism de pulverizare de vopsea fără aer care produce un volum mare de vopsea la presiune ridicată. Paint Crew Plus permite până la 2 galoane de vopsea în interiorul compartimentului său.

Acest pulverizator de vopsea este cel mai bun pentru vopsirea suprafețelor mari sau pentru utilizare în proiecte mari și pe termen lung.

Wagoner Spray Tech

Este conceput pentru a fi utilizat pentru proiecte de pictură mai mici. Acest pulverizator poate conține aproximativ un litru de vopsea și este potrivit pentru utilizarea în proiecte casnice, cum ar fi meșteșuguri, mobilier, garduri sau proiecte mici. Acest pulverizator de vopsea poate rezista mult timp si pentru multe proiecte.

Pulverizatoare HVLP

Cunoscuți și sub denumirea de spray-uri cu volum mare și presiune joasă. Aceste tipuri de pulverizatoare sunt specializate pentru vopsirea mașinilor și ușilor exterioare.

De asemenea, este excelent pentru orice suprafață care necesită un finisaj fin și neted. Acest vopsitor cu pulverizare de joasă presiune este ușor de manevrat, dar produce un volum mare de vopsea pe o suprafață.

Un alt lucru grozav despre acest tip de rugăciune este că nu există o suprastropire posibilă, deoarece puteți controla cantitatea de vopsea care iese din pulverizator. HVLP folosește un compresor de aer pentru a împinge vopseaua din recipient.

Pictură în interior și exterior cu pulverizatoare fără aer

Există mai multe măsuri de siguranță de luat atunci când manipulați astfel de echipamente.

Dacă vă gândiți să pictați în interior, va trebui să utilizați mai multe metode, cum ar fi acoperirea podelelor, pereților sau a oricărei părți a zonei în care nu doriți să treacă vopseaua.

Pulverizatoarele de vopsea fără aer pulverizează o ceață substanțială „de ceață” care va pluti și ar putea dăuna mobilierului sau altor accesorii.

Între timp, dacă te gândești să folosești echipamentul în aer liber, va trebui să ții cont și de faptul că ceața de vopsea ar putea pluti și poate deteriora proprietățile vecinului tău.

Pe lângă aceste măsuri de precauție, este important să folosiți și un înveliș rezistent, pentru a preveni vopsea. Aceste acoperiri ar trebui să includă salopete, glugi cu pulverizare, ochelari de protecție și mașini de protecție.

Comenzile generale pentru funcționare, precum și funcția pulverizatoarelor fără aer, sunt practic aceleași. Unele modele pot include comenzi suplimentare pentru funcții suplimentare.

Pulverizatoarele de vopsea Airless sunt un instrument excelent; sunt de un ajutor extraordinar în ceea ce privește accelerarea sarcinilor zilnice. În plus, sunt la îndemână și pot fi folosite pentru aproape orice lucrare de vopsire care trebuia făcută.

Puteți citi și: cel mai bun decapant de vopsea pentru metal

Precauții la utilizarea pulverizatoarelor de vopsea fără aer

Cele mai bune pulverizatoare de vopsea portabile sunt atât de rezistente încât se pot injecta nu numai pe piele, dar pot pătrunde suficient de adânc pentru a afecta țesuturile și fluxul sanguin.

Mai mult, vopseaua ar putea intra cu ușurință în interiorul pielii prin răni sau alte pasaje deschise. Orice persoană care se ocupă de astfel de lucrări de vopsire ar trebui să fie conștientă de aceste pericole, astfel încât să poată evita rănirea și, mai grav, chiar decesul.

Majoritatea pulverizatoarelor fără aer vor necesita, de asemenea, politici de funcționare care trebuie respectate cu strictețe.

Pulverizatoarele fără aer pot fi folosite pentru diferite tipuri de vopsele, cu excepția celor cu texturi și nisip. Pulverizatoarele fără aer nu sunt recomandate a fi utilizate pe suprafețele dulapurilor sau vehiculelor.

Acest instrument poate aplica orice vopsea pe orice suprafață, în afară de cele două menționate.

Multe recenzii ale pulverizatoarelor de vopsea fără aer vă vor recomanda să verificați mascarea de siguranță, precum și pregătirea fiecărui pulverizator fără aer înainte de utilizare.

Amintiți-vă că există mai multe lucruri de luat în considerare, inclusiv măsurile de siguranță. Acest lucru este pentru a vă asigura că dumneavoastră și oamenii din jurul vostru nu veți fi în pericol atunci când utilizați acest echipament de înaltă tehnologie.

Pulverizatoarele de vopsea fără aer sunt făcute pentru a menține temperaturile grele și acest lucru poate provoca răni atunci când sunt pulverizate pe piele sau pe orice parte a corpului.

Acesta este motivul pentru care producătorii vă vor recomanda întotdeauna să luați măsuri de siguranță atunci când utilizați acest echipament.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.