Cu o conversie la mansardă, puteți adăuga spațiu fără a extinde proprietatea. Fie pentru o familie în creștere, un nou hobby sau un birou de acasă, o conversie la mansardă este adesea cea mai bună modalitate de a maximiza spațiul existent.

În multe reședințe, mansarda nu este luată în considerare. Există un loc pentru cutii cu conținut necunoscut sau doar iepurași de praf în ele. De ce să nu o faci să meargă în bine?

image - A Homeowner’s Guide to Loft Conversion
Un ghid pentru proprietarul casei pentru conversia mansardei

Având în vedere lipsa de case disponibile și prețurile fluctuante ale caselor, mai mulți oameni aleg să se îmbunătățească în loc să se mute. Dacă vă gândiți la o conversie la mansardă, dar nu sunteți sigur de unde să începeți, experții vă pot ajuta și vă pot oferi oferte de conversie la mansardă .

Cum convertesc o mansardă?

Conversia mansardei necesită o înălțime minimă de 2,2 metri, pe care o puteți măsura cu ușurință. Folosind o bandă de măsurare, puteți măsura cel mai înalt punct al camerei de la podea până la tavan. Mansarda dvs. trebuie să aibă 2,2 metri sau mai mult pentru a fi transformată.

Multe case construite înainte de 1930 au tavane mai mici decât cele făcute după acel an. Când vă gândiți la transformarea într-o casă mai veche, luați în considerare obstacole precum coșurile de fum și rezervoarele de apă.

Dacă tavanele nu sunt suficient de înalte, luați în considerare următoarele. Coborâți tavanul de la primul etaj pentru a ridica tavanele transformărilor mansardei.

Costul și dificultățile vor varia în funcție de dimensiunea casei, dar o altă opțiune este creșterea înălțimii coamei acoperișului existent, creând mai mult spațiu . Acest lucru poate necesita permis de planificare și este posibil numai cu autorizația autorității locale de planificare.


Citeste si:


Conversia mea la mansardă va avea suficient spațiu pentru o baie privată?

Luați în considerare dimensiunea grupului dumneavoastră de baie, alte încăperi la mansardă fiind construite simultan. Mulți proprietari de case consideră că ar trebui să facă o mansardă cât mai mică posibil pentru a nu crea alte încăperi la mansardă. Băile sunt o alternativă dacă spațiul este restrâns din cauza unui tavan înclinat.

Dacă camera alăturată își poate permite, ai putea extinde zona. Multe camere de baie la mansardă sunt în dormitoarele principale pentru a găzdui un chiuvete dublu elegant sau un duș mare.

Cât costă convertirea unui mansardă?

Costul unei conversii la mansardă depinde de multe lucruri. Factorii principali sunt stilul de conversie a mansardei, dimensiunea proprietății și scopul și finisajul. Probabil, conversia mansardei cu baie proprie va costa 20.000 lire sterline în sus .

Care sunt tipurile de conversie la mansardă?

Înclinația și structura acoperișului dvs. existent, aprobarea de planificare sau drepturile de construcție aprobate și bugetul dvs. vor determina stilul dvs. de conversie la mansardă. Un arhitect vă poate ajuta să vă proiectați casa pentru a vă optimiza spațiul. Conversiile la mansardă sunt clasificate după cum urmează:

  • Conversii la mansardă pe acoperiș

Dacă zona dvs. actuală nu are spațiu liber, puteți ridica acoperișul. Cea mai scumpă opțiune, precum acoperișul actual, trebuie eliminată în întregime pentru a regla înclinația și linia coamei. Această modificare este adecvată pentru casele decomandate și necesită permis de planificare.

  • Dormer Loft Conversii

Conversiile la mansardă sunt una dintre cele mai comune opțiuni de conversie la mansardă. Acestea se extind vertical de la panta acoperișului și folosesc ferestre mai degrabă decât lumini de acoperiș. Sunt potrivite pentru zonele cu pas înalt, deoarece îmbunătățesc suprafețele de podea utilizabile.

  • Extensii Mansard

Extensiile de mansardă se desfășoară pe lungimea acoperișului dvs., schimbând panta aproape verticală. Acestea sunt cele mai scumpe conversii, dar oferă cel mai mult spațiu adăugat. Conversiile mansardelor funcționează bine pe casele terasate, semi-decomandate și decomandate.

  • Conversie la mansardă din șold în fronton

Acest tip de conversie extinde secțiunea înclinată și înclinată a acoperișului dvs. într-un perete vertical care se potrivește cu creasta. Un acoperiș tipic înclinat creează un spațiu interior cu spațiu complet. Sunt posibile și deschideri pentru ferestre obișnuite. De asemenea, puteți utiliza o ofertă pentru case semi-decomandate în case și bungalouri. Luați în considerare combinarea conversiilor din șold cu fronton și mansardă pentru un spațiu maxim.

  • Conversie în formă de L

Acesta este cel mai popular cu proprietarii de case terasate și structuri similare. Aceasta presupune construirea a două lucarne, una pe locuința principală și una pe extensia din spate. A doua lucarnă este adesea construită deasupra băii sau bucătăriei existente. Cele două lucarne formează o formă de „L”. O conversie în formă de L vă permite să duplicați dimensiunea primului etaj și practica de proiectare. Acest tip de conversie la mansardă vă oferă opțiunea de trei sau patru camere noi.

Cum proiectez scările de la mansardă?

image - How Do I Design Loft Stairs

Un arhitect va dezvolta o soluție rentabilă pentru scara de la mansardă. Acestea vor avea cel mai mic impact asupra restului casei.

Nu va exista niciun risc dacă formația generală este bine structurată și respectă normele de construcție. Poziția bine organizată este deasupra scării care face legătura între parter și primul etaj. Acest lucru conferă scărilor un aspect atractiv și curat. Totuși, cea mai bună poziție depinde de înălțimea totală.

Concluzie

Proiectarea unei conversii la mansardă implică mai mulți factori. Acest articol vă va ajuta să gestionați o conversie la mansardă. Cu toate acestea, dacă doriți o conversie la mansardă de calitate, care să dureze și să adauge valoare casei dvs., este înțelept să căutați îndrumare profesională, deoarece aceștia vă pot sfătui corespunzător.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.