Ești un fan al biliardului? Mulți oameni joacă biliard ca hobby, în timp ce unii îl joacă și profesional. Deoarece multor oameni le place să joace un joc de biliard cu prietenii sau familia, ei decid să investească într-o masă de biliard.

Cu toate acestea, cumpărătorii sunt încurajați să facă alegerile corecte de tip, material și caracteristici pentru a se bucura de investițiile lor fără niciun regret.

image - A Pool Table Buying Guide at Watson's
Un ghid de cumpărare a unei mese de biliard la Watson’s

Ghidul de cumpărare de mai jos poate fi de ajutor.

Selectați Tipul potrivit

Există patru tipuri de mese de biliard pentru cumpărătorii de la Watson, care diferă în principal ca dimensiune. Tipul standard este adesea descris ca fiind dimensiunea ideală pentru case, având în vedere dimensiunea sa de opt picioare. Astfel de modele sunt de obicei recomandate persoanelor care practic nu au experiență în jocul de biliard.

Începătorii găsesc mesele de biliard standard convenabile datorită spațiului pe care îl oferă pentru a lucra la loviturile de bază. Faceți clic aici pentru câteva sfaturi de biliard pentru începători.

În schimb, mesele mari de nouă picioare sunt recomandate profesioniștilor, deoarece această dimensiune ar putea fi puțin dificilă pentru începători. Jucătorii trebuie să aibă abilități fizice mai bune pentru a deplasa mingea în direcția dorită.

De asemenea, extinderea acestor mese de biliard provoacă dificultăți jucătorilor neexperimentați să execute anumite lovituri, mai ales că bilele sunt atât de apropiate.

Mai mult, tipul de bară se referă la modele de șapte picioare, care sunt preferate de mulți indivizi datorită distanței scurte la lovirea loviturilor.

Cu toate acestea, cumpărătorii trebuie să fie atenți atunci când cumpără o masă de bar, asigurându-se că nu are șine moarte și buzunare greu accesibile. Este esential ca bila alba sa fie de marime normala, nu prea mare in comparatie cu masa.

În cele din urmă, tipul mini, după cum explică și numele, este substanțial mai mic în comparație cu celelalte tipuri. Aceste modele variază în dimensiune între douăzeci de inci și cinci picioare. Cele mai mici sunt concepute în principal pentru copii și tineri.

Cumpărătorii nu vor trebui să-și facă griji că oferă spațiu suficient pentru el, dar nu ar trebui să se aștepte să folosească un mini model pentru un joc serios de biliard.


Citeste si:


Treceți prin materiale

Singura modalitate de a vă asigura că achiziționați o masă de biliard durabilă este luând în considerare materialele utilizate în procesul de producție. Există o multitudine de magazine pentru casă, cum ar fi Watson’s Family Fun Store , care oferă o selecție de mese de biliard.

Ardezia, lemnul și acrilul sunt printre cele mai performante materiale. Ardezia este, fără îndoială, cel mai folosit material datorită durabilității și rezistenței la deformare. Deoarece ardezia este făcută din rocă solidă, aceste modele sunt destul de grele.

În consecință, proprietarii care achiziționează un model de ardezie ar trebui să se asigure că podelele lor sunt suficient de rezistente și durabile pentru a rezista greutății. De asemenea, probabil că nu o veți putea muta singur.

Există un material considerat a fi o alternativă la ardezie, care conține doar o parte din ardezie. Deși durabilitatea acestui material este satisfăcătoare, nu este la fel de fără deformare și de lungă durată precum ardezia.

Lemnul este o altă alternativă materială utilizată în producția de mese de biliard. Este remarcabil de ușor în comparație cu ardezia. Cu toate acestea, este predispus să se deformeze rapid și să ofere jucătorilor o suprafață neuniformă. Modelele acrilice nu sunt recomandate profesioniștilor, ca orice alt material, în afară de ardezie, este inferior pentru ei.

Un alt aspect indispensabil este materialul folosit pentru acoperirea suprafeței. Poliesterul este o alegere populară de material datorită aspectului său atrăgător. Cu toate acestea, este probabil să se uzeze mult mai repede decât restul țesăturilor.

O alternativă mai durabilă pentru țesătura de suprafață este pânza de lână, denumită și pâslă. Este format din șaizeci la sută de lână, ceea ce explică grosimea acesteia. Durează suficient de mult dacă este furnizat cu grijă minimă.

Pe partea negativă, se știe că felt se comportă rapid. Dimpotrivă, lâna îmbrăcată nu se pastrează la fel de ușor. Durează mult mai mult și face bilele să se miște mai repede.

Cu toate acestea, prețul său este mult mai mare decât celelalte țesături. Accesați această adresă URL, https://en.wikipedia.org/wiki/Worsted pentru a vă familiariza cu procesul de fabricație, tehnica, pregătirea și greutatea lânii pește.

Luați în considerare Picioarele

Odată ce ați selectat cele mai bune materiale, este timpul să alegeți picioarele potrivite ale mesei dvs. de biliard. Ar trebui să aibă picioare rezistente pentru a susține cadrul și ardezia, împreună cu greutatea jucătorilor sprijiniți de masa de biliard. Există două tipuri de picioare de luat în considerare, inclusiv picioarele stâlpilor și picioarele din două piese.

Picioarele stâlpilor sunt considerate a fi mult mai bune datorită stabilității pe care o oferă. Sunt realizate din lemn masiv de la cadru până la podea. Picioarele din două piese sunt create pentru a fi detașabile datorită rupturii dintre cadru și picioare.

Cuvântul final

Jocul de biliard este o idee minunată pentru a te distra la întâlniri sociale.

Este o sursă de divertisment și îi ajută pe indivizi să construiască relații mai bune cu familia și prietenii!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.