Ușile de garaj nu necesită întreținere regulată.

Cu toate acestea, putrezirea frecventă a jambului necesită o atenție imediată. Deoarece structura este expusă la un nivel scăzut de umiditate, este susceptibilă să putrezească. Dacă cadrul dvs. existent nu funcționează bine și s-a dezafectat, este posibil să fie necesar să instalați o nouă ușă de garaj.

Într-un astfel de caz, trebuie să vă asigurați o încadrare precisă a ușii. Măsurarea precisă este necesară pentru a asigura amplasarea corectă a ușii. Indiferent dacă înlocuirea ușii de garaj sau repararea cadrului existent necesită o manipulare profesionistă.

image - A Comprehensive Guide to Upgrading Garage Doors Professionally
Un ghid cuprinzător pentru modernizarea profesională a ușilor de garaj

Odată terminată cu măsurarea, este timpul să căutați cei mai buni indivizi care să-și asume sarcina. De la achiziție și până la instalarea finală, aveți nevoie de profesioniști care să vă îndrume.

Deși s-ar putea să simți că abilitățile de bricolaj te pot ajuta cu jobul, complexitatea procesului va duce la provocări nesolicitate. Veți avea nevoie de îndrumare din partea unor persoane instruite și profesioniste pentru a face treaba în mod corect.

Pregătiți ușa garajului

Dacă observați suprafața intrării ușii de garaj, veți observa o pătrundere impermeabilă pe vârfuri și laterale, cunoscută sub numele de ornament. Materiale diferite precum vinilul, lemnul sau alte materiale ajută la realizarea acestor structuri.

Trebuie să glisați lama sub margini pentru a îndepărta cadrul. Mai mult, trebuie să îndepărtați garniturile dintre tocurile ușilor de garaj și chenar. Fiți atenți la cuiele de pe jamb. Profesioniștii folosesc lame ascuțite pentru alunecarea sub aceste jante. Odată ce au terminat acest lucru, sunt gata să scoată cadrul.

Îndepărtați cadrele vechi

Apoi vine partea cea mai critică a jocului. Scoateți montantul. Aceste rame sunt tăiate în unghiuri diferite, cum ar fi 45 de grade la capetele de sus și de sus. Înainte de a scoate ramele, profesioniștii de la Legacy Door Co .

examinați îndeaproape structura pentru a vă oferi precizie. Ei aplică forță pentru a îndepărta cadrul și apoi merg la aranjarea noilor rame. Înțelegerea instalării cadrului este necesară pentru a reduce daunele care duc la reparații costisitoare.


Citeste si:


Înlocuiți Jambul

După ce au luat măsurători precise, profesioniștii vor decupa noul montant. Pentru a permite extinderea lemnului, este necesară măsurarea precisă. În plus, fixarea corectă a tocului ușii de garaj este vitală, astfel încât să nu existe un spațiu între ele.

Există diferite tipuri de stâlpi pe care le folosesc profesioniștii. Acestea sunt stâlpi cu fața plată, stâlpi largi și multe altele. Doar un profesionist învățat este suficient de competent pentru a-și îndeplini sarcina.

Poziționați noul Jamb

După ce tăierea se termină, profesioniștii instalează noul montant pentru a elimina golurile. Trebuie să existe un spațiu de cel puțin șase inci între știfturile de sus și de jos pentru rezultate optime. Întrucât este un efort de echipă, cineva trebuie să țină structura atunci când alții bat cu ciocanul în cuie.

După ce au fixat montantul în poziție, profesioniștii vor fixa garnitura. Plasarea structurii în locația originală este necesară pentru eliminarea golurilor.

După aceasta, va trebui să operați structura pentru a vedea dacă funcționează bine. Verificați toate etanșările pentru fisuri, astfel încât ușa să reziste mai mult. În cele din urmă, un strat de vopsea atractivă va termina sarcina în stil.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.