Probabil că ai întâlnit aceste fraze de mai multe ori în timpul vieții tale; reciclați, reutilizați, reduceți și salvați planeta. Toți aceștia sunt pași către conservarea mediului înconjurător, iar utilizarea materialelor de construcție ecologice pentru acoperișuri și contractare joacă un rol crucial în acest sens.

A deveni verde nu înseamnă că faci compromisuri la calitate; poți spori confortul casei tale și poți proteja sănătatea gospodăriei tale, economisind în același timp o sumă semnificativă de bani.

image - Three Benefits o 'Going Green' In Roofing and Contracting
Trei beneficii o „Devenirea verde” în acoperișuri și contractare

Dacă doriți să deveniți ecologic pentru viitorul dvs. proiect de construcție, consultați Contractors In Roofing & Waterproofing pentru cele mai bune opțiuni de pe piață. În acest articol, am discutat trei beneficii ale devenirii ecologice în contractare și acoperiș.

Beneficii pentru mediu

Operațiunile, materialele și metodele noastre de construcție au un impact negativ asupra mediului. De exemplu, șindrila de acoperiș și alte deșeuri din construcții ajung uneori în gropile de gunoi și pot dăuna calității apei și a aerului.

Procesul implicat în fabricarea materialelor de construcție precum oțel, beton și aluminiu contribuie la emisiile de dioxid de carbon în exces. Contractorii pot fi responsabili alegând să construiască verde, protejând și sporind biodiversitatea și ecosistemele.

Realizarea acestui lucru este la fel de simplă ca și utilizarea materialelor reciclabile în toate componentele posibile ale construcțiilor, inclusiv șindrila.

În ceea ce privește instalarea, este esențial să citiți cu atenție toate recomandările producătorilor pentru un produs înainte de a începe instalarea acestuia. Unele tehnici de instalare duc la risipă sau deteriorare, creând exces de deșeuri de construcție care nu sunt bune pentru mediul nostru.

Există câțiva producători reputați și durabili care reciclează deșeurile interne create în timpul fabricării materialelor de construcție. Majoritatea acestor deșeuri sunt transformate în produse noi din asfalt, utilizate în principal în construcția drumurilor.


Citeste si:


În plus, aceste companii vin mereu cu noi soluții, sisteme și produse pentru a spori eficiența energetică și pentru a reduce amprenta de carbon din contractare.

De exemplu, unele materiale de acoperiș sunt fabricate cu suprafețe reflectorizante solare care reduc consumul de energie și emisiile de dioxid de carbon. Să presupunem că căutați să promovați comunitățile noastre și lumea.

În acest caz, este esențial să vă asociați cu un producător care practică durabilitatea și crede în „devenirea ecologică” în contractare și acoperiș.

De asemenea, cel mai eficient mod de a determina dacă o afacere de acoperiș sau de contractare este „verde” este verificarea dacă participă la sistemul de evaluare LEED (Leadership in Energy and Environment Design).

Astfel de întreprinderi folosesc modalități durabile de a-și ajuta comunitățile să prospere, protejându-le în același timp sănătatea și mediul. Aceste practici durabile includ măsuri de prevenire a poluării pentru deversarea sigură și corectă a poluanților, stabilizarea solului și controlul sedimentelor și eroziunii.

Beneficii pentru sănătate

Materialele de construcție verzi sporesc calitatea acustică și termică a casei tale și îmbunătățesc calitatea aerului. Sistemele dvs. HVAC nu vor fi suprasolicitate cu o temperatură interioară stabilă, astfel încât este mai probabil să vă deservească mai mult timp.

De asemenea, antreprenorii durabili folosesc mai multă iluminare naturală și încorporează temporizatoare, variatoare de intensitate și iluminare de lucru pentru a controla mai bine iluminarea într-o clădire. Acest lucru ajută la conservarea energiei și reduce tensiunea asupra ochilor cauzată de iluminarea slabă. În general, vă puteți aștepta la un nivel semnificativ mai ridicat de sănătate și confort.

Beneficii economice

Este posibil să trebuiască să aveți puțin mai multă răbdare pentru a fi martor la modul în care acoperișurile verzi și contractarea pot fi rentabile din punct de vedere economic. Asta pentru că multe materiale verzi și instalațiile lor pot costa mai mult la început.

Cu toate acestea, valoarea de evaluare a casei tale va crește din cauza acestor materiale verzi, așa că, dacă intenționezi să vinzi, te poți aștepta la o rentabilitate de top a investiției tale. De asemenea, nu va trebui să plătiți atât de mult pentru facturile de utilități.

Majoritatea materialelor de construcție verzi sunt de o calitate impecabilă. Ca atare, acestea sunt obligate să vă servească mai mult timp și să îmbunătățească o practică de construcție și proiectare operațională durabilă. Alte beneficii economice ale contractării ecologice includ:

  • Mai multe oportunități de angajare, clădirea ecologică angajează milioane de americani în fiecare an, deoarece, ca orice altă ocupație, necesită muncitori calificați și cunoscători. Pe măsură ce impulsul pentru durabilitate se întărește, este posibil ca mai multe instituții, întreprinderi și persoane să solicite soluții durabile atunci când vine vorba de construcții.
  • Costuri reduse de operare pentru întreprinderi, datorită practicilor de construcție care economisesc energie și costurilor mai mici de întreținere pentru sistemele de utilități.
  • O economie mai bună a fost adusă de ratele mai mari de ocupare a forței de muncă și veniturile naționale crescute.

Acoperișurile și contractarea așa cum le cunoașteți astăzi funcționează, dar face acest lucru în detrimentul sănătății dvs., al portofelului și al mediului nostru. Cu materiale, design și tehnici ecologice de contractare, puteți economisi bani pe termen lung cu eficiență energetică, vă puteți menține familia sănătoasă cu o calitate bună a aerului și a apei, puteți conserva mediul și crește economia.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.