Toată lumea preferă un dormitor bine organizat și frumos și nu există o formulă fixă atunci când vine vorba de decorarea unui dormitor modern perfect. Ești conștient că deținerea unui dormitor bine amenajat are multe beneficii pentru sănătatea și bunăstarea ta generală?

image - Top Six Essential Elements for Decorating a Modern Bedroom
Top șase elemente esențiale pentru decorarea unui dormitor modern

Deci, indiferent de stilul tău de viață sau de investiția ta, obținerea decorului dormitorului tău de vis se reduce la câteva elemente esențiale. Am grupat primele șase elemente esențiale pe care trebuie să le aveți pentru un design de dormitor plin de culoare și minunat.

1. Saltea de calitate

Unul dintre elementele esențiale pe care ar trebui să le includeți în decorarea dormitorului dvs. este o saltea de calitate și bună. Un model de pat care se potrivește nevoilor dumneavoastră specifice va face o diferență uriașă, deoarece corpul dumneavoastră se odihnește în fiecare noapte. Pe lângă funcționalitatea sa confortabilă, îmbunătățește și aspectul general și configurația dormitorului.

2. Arte de perete

Arta peretelui este una dintre elementele de bază ale oricărei configurații moderne de casă. Agățarea tabloului dorit sau a lucrărilor de artă colorate în dormitor este o modalitate excelentă de a include adâncime și culoare în spațiul dvs. Arta de perete este flexibilă și se poate potrivi în orice design. Îl puteți lăsa să vă reprezinte culoarea sau mobilierul și puteți avea iluminatul în jurul ei

image - Wall Arts

De asemenea, puteți crea un design modern atrăgător de dormitor folosind arta de perete uimitoare cu litere, forme și linii simple. Interesant este că puteți avea fotografiile de familie în secțiuni și le puteți imprima ca o pânză. Astfel, poți să mergi în vechime și să păstrezi în continuare conceptul modern cu arta murală în dormitorul tău.


Citeste si:


3. Lenjerie de pat stratificată

Nicio formulă magică aici! Vă puteți baza întotdeauna pe lenjeria de pat fantastică și confortabilă, ca fiind cea mai bună modalitate de a vă lumina dormitorul și de a-l face să arate incitant și mai atrăgător. Pentru a vă face dormitorul mai atractiv, introduceți linii și perne care să concureze cu salteaua dvs.

Un pat care are doar două perne standard va părea prea rar și gol. În consecință, cel mai bine ar fi să ai multe culori, precum și perne texturate. De asemenea, asigurați-vă că aveți cearșafuri moi și o plapumă și acoperiți totul cu o pătură.

4. Iluminare moale

Unul dintre elementele esențiale pe care le poți folosi pentru a-ți oferi un dormitor atractiv este iluminarea slabă. Iluminatul vă va oferi o atmosferă relaxantă și va aduce viață dormitorului dvs.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o lumină de lectură, puteți realiza anumite corpuri de plafon și lămpi de masă pentru a oferi suficientă luminozitate. De asemenea, pentru lămpi, puteți obține baze mai înalte și abajururi mai largi, astfel încât lumina să poată cădea acolo unde este necesar.

image - Soft Lighting 

5. Covor confortabil

Îți respecți și ai grijă de picioarele tale? Dacă este adevărat, picioarele tale vor aprecia cantitatea luxoasă de senzație pe care o oferă suprafața moale a covorului atunci când te ridici din pat în fiecare dimineață. Un dormitor fără covor se poate simți neprietenos și neinvitator. Cel mai bine este să alegi un covor care să ofere spațiului tău o culoare caldă, o textură potrivită sau un model.

6. Mobilier

Puteți asigura cel puțin unul sau două scaune dacă doriți să citiți în colțul camerei dvs. sau în fața unei ferestre. Cu o masă și poate o altă lampă, scaunul vă va oferi un loc confortabil pentru a vă relaxa înainte de a vă pregăti de culcare. Acest mobilier, inclusiv ramele de pat, va adăuga culoare, textură și organizare dormitorului dvs.

Încheierea

În crearea dormitorului tău modern, ar trebui să știi că este important să renunți la designurile tradiționale. Cu toate acestea, puteți lăsa casa să reflecte stilul dvs. de viață cu elementele esențiale de mai sus. De asemenea, ar trebui să ajute la pregătirea și crearea dormitorului de vis.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.