Top accesori pentru un design interior de top pentru dormitorul tau.

Top accesorii de care aveți nevoie pentru a vă decora dormitorul în 2022

Hai să începem!

Top accesorii de care aveți nevoie pentru a vă decora dormitorul în 2022

Conținutul paginii

Este vorba despre mult mai mult decât mobilierul pe care îl alegeți atunci când vine vorba de a crea un mediu de locuit plăcut.

Chiar dacă canapeaua este confortabilă, un spațiu de locuit cu doar o canapea și scaune creează o atmosferă răcoroasă și corporativă.

Chiar și sala de așteptare de la cabinetul tău stomatologic are ceva personalitate.

Care este cea mai eficientă abordare pentru a încorpora accesoriile de decor pentru dormitor în casa ta? Cea mai ușoară abordare pentru a rezolva acest lucru este să priviți unele dintre cele mai comune aplicații pentru aceste articole.

Apoi trebuie să decideți care sunt cele mai potrivite pentru dvs. ca persoană. Nu ți-ai dori să decorezi sau să stilezi un loc în care petreci mult timp pentru a-ți reflecta gusturile?

Top accesorii de care aveți nevoie pentru a vă decora dormitorul în 2021

Consideră-o o șansă de a-ți lăsa adevărata personalitate să se manifeste în spațiile pe care le numești acasă.

1. Lămpi de masă

La ce folosește o cameră fără puțină lumină? Plafoniera dintr-un dormitor poate fi mult prea luminoasă și intensă pentru anumite sarcini sau mentalități.

De ce să nu experimentezi cu lămpi de masă? Aceste minunate iluminatoare minuscule arată excelent pe noptiere, scaune de bar sau pe marginile lor.

Aceste articole oferă iluminare ambientală sau lumină pentru studiu, dar nu sunt centrul principal al spațiului.

2. Lampe de podea

Aveți nevoie de mai multă iluminare decât cea oferită de lămpile de masă? O lampă de podea va adăuga un plus de lumină camerei tale.

Acestea pot fi ascunse sub canapea sau poziționate cu grijă în diferite părți ale sufrageriei dvs.


Citeste si:


3. Aplice pentru ziduri

Sursele de lumină care sunt montate pe perete sunt cunoscute ca aplice de perete. Fără îndoială ați văzut cum unii oameni le folosesc pentru a oferi o cantitate modestă de iluminare în spații mai mari.

Sunt adesea angajați doar în scopuri de afișare. Candelabrele sunt o modalitate fantastică de a adăuga stil și rafinament oricărei biblioteci private, fie că sunt practice sau nu.

Unele sisteme au fost inițial conectate la sistemul electric al apartamentului dvs.

Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați aplice de perete în spațiu, dar nu doriți să vă ocupați de angajarea unui operator, aveți câteva alternative.

4. Figurine și sculpturi

Dacă doriți să adăugați câteva forme de artă distinctive în zona dvs. de locuit, o statuie sau o sculptură frumoasă ar putea fi o opțiune bună.

Vin în toate dimensiunile. Câteva pot încăpea pe un raft sau pot decora o masă de capăt, dar altele sunt suficient de mari pentru a ocupa o parte întreagă a dormitorului.

Mărimea și amplasarea statuilor tale vor determina dacă acestea servesc ca punct principal al camerei sau servește ca culoare de accent pentru a completa celelalte elemente ale clădirii.

5. Fântâni cu apă

O fântână ar putea acoperi acel gol pentru tine dacă vrei să adaugi o notă unică casei tale. Fântânile interioare vin într-o varietate de forme și dimensiuni.

Unele sunt concepute pentru mese laterale și funcționează cu baterii, în timp ce altele sunt mult mai complicate și necesită o instalare de specialitate.

Accesoriile de decor pentru dormitor pe care le alegeți ar trebui să depindă de estetica pe care doriți să o obțineți, de spațiul de care dispuneți și de costul dvs.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.