Se spune că o casă nu este o casă până când nu o decorezi. Casa ta este o pânză goală, mai ales dacă o construiești de la zero. În caz contrar, puteți reuni mai multe obiecte de mobilier, mobilier și decorațiuni.

image - Top 9 Common Home Building Design Mistakes You're Making & How to Fix Them
Top 9 greșeli comune de proiectare a clădirilor de case pe care le faci și cum să le remediezi

Cu toate acestea, aceasta este o greșeală comună de proiectare a clădirii casei. Chiar și atunci când vă îndreptați către magazinul sau comerciantul cu amănuntul preferat de articole de uz casnic, veți observa că le organizează după culoare, temă sau stil.

Un design solid necesită flux și funcționalitate. Apoi creează o stare de spirit. Următoarele sunt primele nouă greșeli comune de proiectare a caselor pe care le faci și cum să le remediezi.

1. Sari peste etapa de cercetare

Când te muți într-un apartament, apartament sau casă nou, se întâmplă multe în același timp. De aceea este o idee bună să introduceți o săptămână de tranziție. Veți plăti pentru o săptămână în plus de ipotecă sau chirie, dar vă permite o pernă.

Uită-te la noul tău loc cât este gol. Luați măsurători și explorați aspectul. Este pânza ta goală. Alocă o zi pentru a finaliza niște cercetări.

Mulți oameni se mută în noul lor spațiu și îl părăsesc. Ei petrec câteva zile și săptămâni despachetând, încercând să funcționeze. Aceasta este o strategie.

Cu toate acestea, pentru a vă construi casa, cercetați mai întâi. Cu măsurătorile la îndemână, puteți aranja designul, o metodă de organizare care dă roade în pașii viitori.

2. Ignorându-ți stilul

Designerii de interior profesioniști folosesc teme pentru a reuni look-urile clienților lor. Fiecare temă este un produs al timpului său.

De exemplu, tema de design interior medieval a revenit datorită unor emisiuni precum Game of Thrones. În această perioadă, oamenii s-au decorat cu puținele materiale textile disponibile. Condițiile lor de viață au jucat și ele un rol important.

La intrarea în 2022, publicul are acces la lume. Datorită internetului, îți poți decora casa ca castel turcesc, casă orientală sau rustic american.

O greșeală comună pe care oamenii o fac atunci când își construiesc designul casei este ignorarea stilului lor. Vezi ce este în sezon și alege ce îți place.


Citeste si:


3. Uitarea de funcționalitate

Cumpărăturile pentru mobilă, mobilier și bunuri de casă sunt distractive. Este ușor să te pierzi în rândurile, culoarele și rafturile de lenjerie de pat, covoare și mese.

Toate piesele pe care le alegeți ar trebui să se potrivească preferințelor dvs. de design și să aibă funcționalitate. De exemplu, adăugarea mai multor mese laterale este rentabilă și funcțională.

În ceea ce privește mesele, fiecare casă necesită o masă de sufragerie și o masă de sufragerie. După aceea, vă ajută să adăugați mese laterale lângă canapea, scaune și pat. Majoritatea meselor laterale măsoară două picioare pe două picioare.

Nu necesită mult spațiu, dar funcția lor este enormă. Acolo vă așezați lămpile, băuturile și cheile. Pentru cei care fac cumpărături pentru primul lor apartament, iată o listă de verificare care trebuie citită .

4. Omiterea unui buget

Un buget este un set de numere imaginare. În unele cazuri, reprezintă plafonul. Pentru alții, este un instrument util. Cu toate acestea, îi permite decoratorului casei să își restrângă opțiunile de cumpărare.

Cu lista de verificare a elementelor esențiale, veți cumpăra doar ceea ce aveți nevoie pentru fond de ten. Folosiți restul pentru accente, tăiere și diverse.

Dacă alcătuirea unui buget pare copleșitoare, profesioniștii oferă câteva sfaturi. Ei cred că este nevoie de 3.000 de dolari pentru a mobila un apartament. Pentru case, puneți deoparte 10% până la 50% din valoarea casei .

5. Maximizarea spațiului

Este posibil să trăiești fericit într-un studio. De asemenea, este posibil să te bucuri de viață într-o casă cu cinci dormitoare. Totuși, toată suprafața pătrată se poate simți aglomerată. Astfel, o greșeală comună pe care oamenii o fac atunci când proiectează este de a nu maximiza spațiul lor.

Înainte de a achiziționa mobilierul și mobilierul nou al casei dvs., măsurați. Multe case construite după al Doilea Război Mondial au un plan deschis. În 2021, profesioniștii imobiliari au descoperit că și cumpărătorii de case au căutat planuri deschise.

Măsurând înainte de cumpărare, puteți adopta o abordare Tetris pentru proiectare. Puteți crea spații într-un spațiu, cum ar fi un birou de acasă, o zonă de luat masa și un colț de lectură.

6. Bietul Fulger

Iluminarea corectă a unei case necesită cercetare și efort. În plus, opțiunile nu lipsesc. Iluminatul interior servește mai multor scopuri.

Dacă locuința ta este formată dintr-o scară, luminează-o din motive de siguranță. Aceleași lumini creează o ambianță și luminează orice agățați împreună cu el.

Dulapurile, mesele laterale și zonele de luat masa beneficiază de asemenea de lămpi, aplice și iluminat deasupra capului. Pentru a remedia această greșeală comună, vizitați un magazin de iluminat, vizualizați opțiunile dvs. și cereți sfaturi asociaților.

7. Uitând depozitarea

Deoarece oamenii au petrecut mai mult timp acasă în ultimii doi ani, au acordat mai multă atenție interiorului casei lor.

Unii au descoperit că trăiau în mijlocul haosului. Acesta este unul dintre motivele pentru care designul interior minimalist a revenit.

Stocarea adecvată rezolvă această greșeală comună. Includeți un raft cu cărți, un dulap și o masă cu compartimente de depozitare ascunse pentru cele mai bune rezultate.

8. Nu vorbesc cu un profesionist

Serviciile designerilor de interior profesioniști servesc unui scop. Spațiile mai mici beneficiază și de expertiza lor. Ochii lor instruiți observă potențiale probleme legate de culori, configurație și design.

Dacă angajarea unui profesionist, chiar și pe bază de consultanță, este în afara intervalului de timp sau de preț, discutați cu un asociat la magazinul de bunuri pentru casă. Nu strica sa obtii o a doua opinie din spatiul profesional.

9. A doua ghicire pe tine însuți

Odată ce ați făcut alegerile, evitați să vă ghiciți. Trăiește în ele timp de un an și vezi cum merge. Oferă-ți șansa de a învăța din alegerile tale.

De exemplu, biroul de acasă a luat amploare în 2020. Este nevoie de un minut pentru a învăța cum să-l așezi optim. Cel mai bine este să-l instalați lângă o fereastră. Cu toate acestea, asta înseamnă că vei experimenta sunete de pe stradă.

După ce îți construiești designul casei, lasă-l să respire câteva luni. Dacă te deranjează ceva cu adevărat, remediază-l când reproiectezi la împlinirea unui an.

Concluzie

Indiferent dacă îți construiești casa de la zero sau lucrezi cu o structură existentă, ține cont de planul tău de proiectare. Casa ta ar trebui să ofere confort, comoditate și adăpost. De asemenea, ar trebui să vrei să mergi acasă zilnic.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.