Matlasarea poate fi dificilă, dar amintiți-vă că nimeni nu este perfect, indiferent de câte cusături trebuie să rupeți.

Indiferent dacă ești un începător sau un matlasator experimentat, este adesea o modalitate excelentă de a căuta noi indicii utile pe care să le adaugi la arsenalul tău. Aveți încredere că, pe măsură ce câștigați mai multă experiență, vă veți da seama care metode de matlasare funcționează cel mai bine pentru dvs.

image - Top 8 Best Quilting Techniques in 2022
Top 8 cele mai bune tehnici de matlasare în 2022

A te simți confortabil cu abilitățile esențiale te va ajuta să coasi pilote precise din prima încercare. Pentru a obține informații despre mașinile de cusut pentru matlasare, faceți clic pe Cele mai bune mașini de cusut cu gât mare pentru matlasare.

Aceste mici tehnici liniștite sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai valoroase instrumente de predare pe care le avem, dezvăluite cu fotografii pas cu pas. Iată opt tehnici pe care aproape orice quilter ar trebui să le stăpânească, de la tăiere la presare până la măsurarea perfectă a chenarelor:

1. Legătură cu țevi artificiale

Legarea cu țevi artificiale este oarecum o tehnică complicată și consumatoare de timp. Poate dura puțin mai mult, dar rezultatele sunt valoroase. Nu există nimic în interiorul ei decât o mică flanșă.

Legarea necesită două țesături, țesătura principală și țesătura de accent, pentru a imita țesăturile. Încercați întotdeauna să utilizați un fir invizibil pentru că firul colorat va fi vizibil pe materialul de accent, care poate să nu arate bine.

Faux Piped Binding

2. Tăierea benzii la 45 de grade

Fără îndoială, cusătura este una dificilă și este cunoscută drept Steaua dimineții. Acest design este cel mai precis pentru a face diamante de 45 de grade. Tot ce aveți nevoie este să începeți cu un set de benzi care ar trebui să fie cusute într-un mod eșalonat, în ordinea dorită.

Curățați mai întâi marginea eșalonată, întoarceți setul de benzi și faceți un semn la 45 de grade în setul de benzi cu o linie de cusătură. După aceasta, tăiați banda și răsturnați ușor banda cu partea dreaptă în sus, aliniind marginea tăiată cu măsura dorită și tăiați setul de benzi.

Metoda este atât mai puțin risipitoare, cât și mai precisă. Tăierea și cusutul individual cu diamante nu sunt pentru cei slabi de inimă.

3. Modul corect de a măsura și a coase chenarele

Lungimea chenarului este frecvent evaluată prin măsurarea tuturor, împreună cu marginile exterioare ale pilotelor, cu matlasări noi. Adăugarea unui chenar la colțurile unei pilote face ceva mai mult decât să ofere un cadru frumos pentru munca ta.

Această metodă asigură că dacă pilota este înclinată, aceasta va rămâne așa. Netezirea marginilor ușor îndoite este ușoară cu această metodă.

4. Erorile nu merită să fie obsedate

Cu fiecare pilotă nouă pe care o coaseți, abilitățile dumneavoastră se vor îmbunătăți. Cu toții facem greșeli, atât în ceea ce privește tehnica, cât și selecția țesăturilor, dar gafele noastre duc aproape întotdeauna la o mai bună înțelegere a procesului de matlasare.

Aceste înțelegeri lipsite sunt doar oportunități de învățare, așa că examinează-le și aplică ceea ce ai învățat la următorul tău proiect.

5. Ferestrele Catedralei

O cuvertură pentru ferestre de catedrală este un design tradițional inspirat de frumusețea ferestrelor cu vitralii care pot fi realizate manual sau cu mașina .

Cathedral Windows

Sunt confectionate fara vateli si au o zona patrata din muselina cu imprimeu calico in geam. Tehnica de pliere a metodei tradiționale de construcție are ca rezultat un spate de pilota finisat.

Blocurile pot fi de diferite dimensiuni de dreptunghiuri și pătrate. Ferestrele pot fi piese pentru un aspect și mai estetic. Este o modalitate minunată de a scoate în evidență țesătura în porțiunea de fereastră a blocurilor, indiferent cum o faci.

6. Aflați elementele fundamentale ale presarii

Încercarea de a seta cusături înainte de a apăsa drepturile într-o parte este o altă modalitate rapidă și ușoară de a vă consolida mozaicul.

Learn the Fundamentals of Pressing

Deși o apăsare suplimentară poate părea să vă decelereze, veți descoperi că blocurile de pilota presate perfect se potrivesc frumos unul în jurul celuilalt, fără a fi nevoie de un tip de cusătură.

Precizia pieselor tale se va îmbunătăți imediat dacă îți iei un moment pentru a apăsa blocurile de pilota pe măsură ce le faci.

7. Aplicatie

În timpul aplicării, ajustările de pânză sunt modelate pe o țesătură de bază, apoi cusute la locul lor cu mâna sau cu mașina, cu colțurile brute transformate în sau acoperite cu cusături elegante.

Applique

Aplicarea pe o pilota poate fi realizată într-o varietate de moduri și poate fi simplă sau chiar să aibă fațete.

Applique on

8. Gâște zburătoare în bucăți rapide

Metoda Flying Geese este destul de fiabilă și rapidă. Apare într-o mare varietate de pilote, iar această tehnică de matlasare elimină nevoia de a tăia triunghi plictisitor după triunghi.

Această metodă vă permite, de asemenea, să faceți patru blocuri identice în același timp. Majoritatea modelelor nu necesită un singur bloc Flying Geese. Multe dintre ele necesită patru sau diverse combinații de patru.

Flying Geese in Quick Pieces

întrebări frecvente

Care este cea mai bună cusătură de matlasare?

Cusăturile cu toate mișcările înainte, cum ar fi cusătura dreaptă, care este cea mai frecventă cusătură folosită pentru matlasarea la mașină, sunt cele mai bune de utilizat.

Puteți începe să matlasați în mijlocul unui proiect?

Dacă încerci să lucrezi dintr-o parte în alta, vei ajunge cu pliuri și încrețiri. Începeți să matlasați în centrul pilotei și lucrați spre exterior.

Așezați sandvișul între piciorul de mers și butonul de jos a acului și apăsați butonul de jos.

Care este cea mai tradițională metodă de matlasare?

Matlasarea în bucăți este cel mai elementar și utilizat tip de matlasare. Aceste pilote sunt realizate prin coaserea pieselor de țesătură împreună, după cum sugerează și numele. Orice bloc și orice tehnică de construcție poate fi folosită în pilote patchwork.

Concluzie

Toate aceste tehnici de bază, de la selecția țesăturilor până la presare și ungere, vor sta la baza abilităților cuiva. Stilurile de matlasare sunt aproape la fel de numeroase ca și matlasele în sine.

Pe măsură ce abilitățile dvs. de matlasare se îmbunătățesc, asumați riscuri și experimentați cu diferite stiluri pentru a vedea pe care îl preferați. Dacă sunteți nou în matlasare sau doriți o reîmprospătare, aceste strategii și modele de matlasare pe care trebuie să le înțelegeți sunt pur și simplu ceea ce aveți nevoie.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.