La un moment dat, și noi ne-am trezit blocați să alegem între o varietate nesfârșită de saltele, fără noroc în a găsi cea perfectă. Indiferent dacă faceți cumpărături online sau dintr-un magazin, veți întâlni multe saltele și mărci la prețuri ridicate care nu merită.

Nu numai atât, dar de multe ori nu poți fi sigur din ce sunt alcătuite aceste saltele. Ca rezultat, ați putea inhalați substanțe chimice dăunătoare în somn, care vă pot afecta grav sănătatea. Astfel, experiența ta de cumpărături de saltea poate fi o adevărată bătaie de cap.

image - Top 5 Recommendations for Preparations Before DIY a Mattress
Top 5 Recomandări pentru Pregătirile Înainte de DIY o Saltea

Vestea bună este că puteți sări peste bătaia de cap de a cumpăra o saltea făcându-vă pe propria dvs. Acest articol va detalia primele cinci recomandări pentru pregătirea înainte de DIY o saltea. Din fericire pentru tine, procesul este destul de simplu.

Urmând acest ghid detaliat , veți putea să creați o saltea care depășește toate așteptările dumneavoastră.

Top 5 Recomandări pentru Pregătirile Înainte de DIY o Saltea

1. Cunoașteți baza

Atât saltelele cumpărate din magazin, cât și saltelele DIY vin în diferite tipuri. Poți opta pentru o saltea din spumă cu memorie, un arcuri interioare sau chiar un hibrid, în funcție de preferințele tale personale. Rețineți cât de multă greutate veți pune pe saltea, precum și orice motive medicale care trebuie luate în considerare. Iată câteva tipuri de saltele pentru a vă face o idee:

  • Saltea din spumă cu memorie

O saltea din spumă cu memorie este probabil cea mai personalizabilă și poți adăuga sau scădea straturi de spumă cu memorie pentru a le ajusta în funcție de preferințele tale de dormit. În general, aceste saltele sunt realizate fără bobină și, prin urmare, sunt alegerea perfectă pentru dormitorii activi.

  • Saltea cu arcuri interioare

O saltea cu arcuri interioare este cel mai simplu tip de saltea pe care o poți face bricolaj. Aceste saltele constau dintr-un strat mai moale deasupra unei unități de spirală solidă pentru sprijin.

Dacă doriți să obțineți puțin mai mult sprijin decât salteaua tradițională cu arcuri interioare, un hibrid este perfect pentru dvs. Aceste saltele constau dintr-un bloc spiralat, urmat de straturi de spumă cu memorie. De asemenea, puteți adăuga un strat suplimentar de latex pentru a menține forma saltelei intactă și pentru a adăuga un efect „buncy”.

Cunoașterea tipului de saltea pe care îl doriți înainte de a începe este crucială și vă va economisi mult timp, bani și efort. Mai mult, decizia asupra tipului de saltea pe care o dorești asigură că faci un pas în direcția corectă.

În afară de aceasta, veți dori să alegeți câte straturi de spumă cu memorie doriți, precum și tipul de strat de tranziție pe care îl va necesita salteaua dvs. Aceasta este o parte a fazei de pregătire și este esențial să vă dați seama înainte de a vă începe bricolajul.


Citeste si:


2. Obțineți o acoperire

Obținerea unei huse robuste este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când faci o saltea. Baza, straturile de tranziție și straturile de spumă vor fi toate conținute de această husă. Mai mult, este vital să ai o husă, deoarece vei dori ca salteaua să-și păstreze forma după ce ai dormit pe ea.

O acoperire bună este responsabilă pentru acest lucru și împiedică bacteriile, dăunătorii și praful să se acumuleze în spumă. Atunci când decideți asupra unei huse, asigurați-vă că husa are fermoar, deoarece acest lucru va face procesul de bricolaj și mai simplu.

image - Get a Cover

3. Adunați-vă proviziile

Indiferent de ceea ce faci bricolaj, este important să-ți strângi proviziile înainte de a începe. Nu vrei să fii nevoit să te oprești o oră în proiectul tău doar pentru a realiza că nu ai ceva la îndemână. A trebui să alergi la magazin nu numai că îți întrerupe fluxul de lucru, dar îți poate distrage atenția de la locul de muncă. Deci, asigurați-vă că aveți următoarele înainte de a începe:

  • Foarfece
  • Ace
  • Fir
  • Bandă de măsurare
  • Mașină de cusut
  • Husă de saltea și cearșafuri de pat

În plus, asigurați-vă că aveți suficient spațiu pe podea pentru a așeza totul. Dacă camera dvs. este prea aglomerată, luați în considerare să mutați unele lucruri, cum ar fi mobilierul, până când ați terminat. Odată ce ți-ai terminat salteaua DIY, îți poți înlocui mobila așa cum a fost.

image - Gather Your Supplies

4. Cunoaște-ți măsurătorile

Când faci o saltea, este important să cunoști deja dimensiunile patului tău. Când știi ce dimensiune să faci salteaua, restul procesului va fi doar tăierea și asamblarea.

Deoarece salteaua dvs. va avea probabil mai mult de un strat, asigurați-vă că vă faceți timp pentru a marca fiecare foaie de spumă cu un marker permanent înainte de a începe să tăiați.

Înainte de a tăia fiecare strat, așezați primul strat de spumă pe cadrul patului pentru a vedea dacă se potrivește sau nu. Ca rezultat, veți putea face ajustări la celelalte straturi după cum este necesar.

5. Puneți salteaua DIY cu cearșafurile preferate

O altă recomandare pe care o avem atunci când îți faci bricolaj propria saltea este să iei cearșafurile tale preferate în prealabil. Odată ce ați terminat de făcut salteaua, completarea acesteia cu o pereche bună de cearșafuri va lega întreaga cameră.

O pereche uimitoare și confortabilă de cearșaf vă va spori sentimentul de realizare, făcând ca fiecare minut petrecut în proiect să merite.

image - Top Your DIY Mattress With Your Favorite Sheets

Gânduri finale

Să-ți faci propria saltea nu este atât de înfricoșător pe cât pare. Înainte de a începe, ai o idee bună despre ceea ce vrei să obții. Odată ce ai făcut asta, asamblarea saltelei tale va fi destul de simplă.

Nu numai asta, dar materialele necesare pentru a face bricolaj o saltea sunt relativ accesibile în comparație cu saltelele cumpărate din magazin. Una peste alta, să-ți faci salteaua de bricolaj este o situație de câștig pentru toate. Acestea fiind spuse, un astfel de proiect necesită timp și dăruire.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.