Sidingul tău este o parte importantă a casei tale, protejând totul în interior de apă și alte pericole.

În timp ce ciclul de viață al siding-ului unei case va depinde de materialul utilizat și de ceea ce a rezistat, asigurarea faptului că își face treaba este vitală, astfel încât o înlocuire a sidingului poate fi în ordine.

imagine

Iată câteva dintre cele mai influente probleme care pot afecta durata de viață a siding-ului dvs. existent:

Umiditate

Sidingul este menit să împiedice apa. Sidingul deteriorat, chiar dacă daunele nu se văd, pot permite pătrunderea umezelii și aceasta poate fi o problemă majoră. Căutați deformarea și flambarea în siding ca semne de penetrare a umezelii.


Citeste si:


Întreținere slabă

Siding poate fi un produs de întreținere redusă, dar necesită totuși o atenție uneori. Este important să vă inspectați frecvent sidingul, mai ales după un eveniment meteorologic semnificativ.

Fără această atenție, problemele se pot acumula și se pot agrava până când în sfârșit aveți o situație de urgență. Consultați-vă cu contractorii dvs. de siding pentru a dezvolta un program de întreținere, astfel încât să puteți face față problemelor minore înainte ca acestea să devină mari.

Probleme de acoperiș

Acoperișul și sidingul dvs. merg mână în mână, așa că aveți nevoie de un acoperiș de calitate pentru a vă asigura o instalare bună a sidingului.

Pe măsură ce acoperișul dvs. începe să aibă probleme, cum ar fi șindrila uzată și permite umezelii să pătrundă în straturile inferioare, acea umiditate poate intra în siding și poate provoca daune.

Vreme

Vremea nefavorabilă poate include grindină sau chiar vânturi puternice care aduc resturi care intră în contact cu marginea ta. Deși este posibil să nu observați nici măcar daunele, poate fi o îngrijorare serioasă care justifică o înlocuire a sidingului.

Decolorare

Multe companii de siding produc produse care sunt rezistente la decolorare în timp. Dar razele soarelui sunt puternice, astfel încât rezistența poate eșua, lăsându-vă cu siding decolorat.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.