Lumea este stridia ta, numai gândurile și credințele tale te împiedică să experimentezi tot ceea ce lumea are de oferit.

image - The Top 3 Destination for International Moving in 2022
Top 3 destinații pentru mutarea internațională în 2022

Dacă te-ai săturat să locuiești în orașul tău actual, să te aventurezi într-o nouă carieră sau dacă vrei o nouă închiriere de viață, mutarea în străinătate îți poate reînnoi viața în moduri pe care nu le-ai imaginat niciodată posibile.

Iată primele 3 destinații pentru mutarea internațională în 2022 de către High Stream Moving, citiți despre https://highstreammoving.com/about-us/ aici.

Mutare la Sydney, Australia

Nivelul mediu anual al venitului 78.900 USD

Situatie politica

Stabil (un amestec de monarhie constituțională și democrație reprezentativă)
Chiria medie lunară a casei 540 USD pentru case și 495 USD pentru unități
Rata de angajare 63%
Limba Engleză

Situat strategic în emisfera sudică, Sydney este o destinație perfectă în Australia, care oferă un mediu calm și liniștit. Gama largă de experiențe culturale și peisaje naturale îl fac una dintre cele mai bune destinații pentru deplasări internaționale din lume.

Opera din Sydney este una dintre atracțiile magnifice ale orașului. Este un centru de arte spectacole cu mai multe locații, situat de-a lungul malurilor portului Sydney. Clădirea este clasată printre cele mai unice și arhitecturale capodopere ale secolului al XX-lea.

Administrația locală a pus în aplicare procese care îi permit să ofere locuitorilor infrastructură excepțională, servicii de educație și asistență medicală. Există, de asemenea, planuri ale guvernului și ale organizațiilor neguvernamentale de a face orașul 100% verde și durabil până în 2030.


Citeste si:


Mutare la Tokyo, Japonia

Nivelul mediu anual al venitului

28.227 USD
Situatie politica Stabil (un amestec de democrație și sisteme de stat unitare)
Chiria medie lunară a casei 1.400 USD pentru apartament privat și 190 USD pentru locuințe comune
Rata de angajare 60,40%
Limbi

japoneză, engleză, rusă, germană, portugheză

Tokyo, Japonia, este o alegere ideală pentru oricine dorește să înceapă o nouă viață în vest. Orașul are mai bine de trei secole, ceea ce explică bogăția de caracteristici istorice răspândite în oraș.

Muntele Fuji este unul dintre reperele naturale din regiune care atrage milioane de turiști din toate părțile lumii. Chiar dacă orașul are o populație estimată la 37 de milioane, este bine cunoscut pentru infrastructura excepțională, educație și sistemul de sănătate.

În timp ce sunteți acolo, bucurați-vă de cultura alimentară de clasă mondială într-unul dintre cele 226 de restaurante evaluate Michelin. În total, Japonia are 446 de restaurante cu stele Michelin – vă puteți bucura de o masă somptuoasă într-un restaurant diferit în fiecare zi, timp de un an întreg.

Mutarea la Berlin, Germania

Nivelul mediu anual al venitului 72.445 USD – 91.894 USD
Situatie politica Stabil (democrat)
Chiria medie lunară a casei 897,38 USD
Rata de angajare 69,79%
Limbi

Germania, engleză, franceză, rusă

Această listă cu primele 3 destinații pentru mutarea internațională nu ar fi completă fără a menționa Berlinul, principalul centru urban și capitala Germaniei.

Este situat strategic în centrul țării, astfel încât localnicii și turiștii pot călători cu ușurință în țările învecinate, cum ar fi Danemarca, Republica Cehă și Polonia, cu avionul, autobuzul sau trenul.

Nu lipsesc activitățile în aer liber pe care le puteți răsfăța în weekend sau sărbători, cum ar fi drumeții, camping, alpinism și multe altele.

Numeroasele memoriale informative ale Holocaustului și Insula Muzeelor vă vor uimi mințile dacă iubiți istoria. Evadați din agitația orașului făcând o excursie în frumoasa zonă rurală germană.

Alte destinații ideale pentru mutarea internațională

Cele trei destinații discutate mai sus sunt cele mai bune, dar nu singura opțiune disponibilă. Alte orașe în care vă puteți muta în 2022 sunt;

  • Seul, Coreea de Sud
  • Paris, Franta
  • Copenhaga, Danemarca
  • Toronto, Canada
  • Vancouver, Canada

În cele din urmă, asigurați-vă că aveți documentele de călătorie necesare pentru a evita întârzierile și alte inconveniente la aeroport.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.