Ca o extensie a horticulturii, amenajarea comercială a peisajului se referă la planificarea, proiectarea, instalarea și întreținerea unui anumit tip de peisaj.

Peisajul ar trebui să reflecte un singur sau un grup de personalități și valori colective ale întreprinderilor; Acest lucru implică atât din punct de vedere economic, cât și estetic.

În calitate de proprietar sau administrator de proprietate, multe decizii vor afecta fiecare vizitator care pune piciorul pe proprietatea dvs. comercială. Dar dacă citiți deja acest lucru, sunt șanse să știți deja importanța amenajării peisagistice comerciale.

image - Top 10 Things to Know About Your Commercial Landscape Management
Top 10 lucruri de știut despre gestionarea peisajului dvs. comercial

De la menținerea în aer liber în siguranță până la păstrarea aspectului fără pete în toate anotimpurile, fiecare mică decizie comercială de peisaj poate avea un impact semnificativ asupra produsului final.

Iar una dintre deciziile majore este ce vei căuta în compania de management al peisajului comercial cu care te vei asocia? Cu atât de multe companii care își oferă serviciile, găsirea celui mai bun peisagist comercial este crucială. Așadar, este esențial să căutați câteva lucruri care pot diferenția o companie de management al peisajului comercial de concurenții săi. Să aruncăm o privire la câțiva diferențieri.

10 lucruri de căutat atunci când angajați o companie de gestionare a peisajului comercial

1. Oferă o mulțime de servicii

În primul rând, compania comercială de amenajări peisagistice ar trebui să ofere nu numai produsele sau serviciile pe care le dorești, ci și o gamă largă de servicii de amenajare a teritoriului pe parcursul tuturor lunilor.

Vă rugăm să vă asigurați că poate oferi ceea ce necesită zonele dvs. exterioare și peisajul. De exemplu, ar trebui să ofere întreținerea peisajului comercial și servicii care să demonstreze abilitățile și cunoștințele pe care ar trebui să le posede un personal de înaltă calitate.

2. Ei cred în urmăriri

De înțeles, este dificil să evaluezi acest lucru înainte de finalizarea oricărei lucrări, dar ia în considerare modul în care au gestionat prima întrebare și interacțiuni.

Vă sună înapoi sau vă răspund la e-mailuri? Este adevărat că urmăresc lucrurile și răspund atunci când spun că o vor face? Aceste prime contacte sunt în general un bun indicator al gestionării inițiativelor viitoare.

3. Sunt de încredere

Cultura la locul de muncă de „fă ceea ce spui că vei face” ar trebui să fie ferm înrădăcinată împreună cu angajarea în tehnologie pentru a fi organizată și responsabilă; Ar trebui să aibă protocoale interne pentru a vă anunța cu privire la ora sosirii și pentru a garanta că sosesc la timp.

Organizațiile de top folosesc o singură bucată de software pentru a gestiona contractul, de la programarea personalului până la monitorizarea în timp real prin GPS și jurnalele de timp.

4. Oferă mărturii autentice ale clienților

Este o idee bună să verificați pagina de mărturii ale clienților de pe site-ul companiei, rețelele sociale sau rezultatele motorului de căutare atunci când efectuați cercetarea.

Asigurați-vă că mărturiile clienților sunt autentice. Ele nu ar trebui să sune false, imprecise sau excesiv de entuziaste dacă fotografiile autentice oferă mai multe informații, chiar mai bune.

5. Ei sunt întotdeauna activi

Nu este frumos când furnizorul tău este cu un pas înaintea ta, mai degrabă decât invers? Acest lucru este aproape direct proporțional cu cunoștințele lor despre afacere.

Oferă idei și răspunsuri pe măsură ce anotimpurile se schimbă? Oferă sugestii valoroase despre cum să amesteci elementele artificiale cu cele naturale? Căutați proactivitate în furnizarea unor astfel de răspunsuri.


Citeste si:


6. Ei cred în Profesionalism

Personalul profesionist trebuie să respecte anumite așteptări. Acestea pot fi ca tonalitate profesională atât în comunicarea verbală, cât și în cea scrisă, ar trebui să ofere o gamă largă de expertiză profesională, să provină din cultura companiei pozitivă, uniformă, menținerea standardelor de siguranță și salarii corecte.

7. Ar trebui să ofere întreținere pe tot parcursul anului

O companie de peisaj comercial de calitate ar trebui să fie accesibilă primăvara și vara și să ofere servicii de întreținere toamna și iarna.

De exemplu, furnizarea de servicii de iarnă, cum ar fi îndepărtarea zăpezii și a gheții și asistență cu afișaje de lumini de Crăciun poate fi destul de benefică pentru compania dumneavoastră.

8. Oferă un portofoliu de proiecte

Mai multe proiecte în sectorul de amenajare comercială, inclusiv clădiri rezidențiale, magazine de vânzare cu amănuntul și complexe corporative.

Întrebați dacă organizația are proiecte similare în portofoliu pe care vi le pot arăta. Acest lucru va fi de asemenea util atunci când căutați inspirație și idei pentru proiectul dvs.

9. Oferă amenajări durabile

Tehnicile utilizate pentru a reduce deșeurile din curte și pentru a conserva sau reduce utilizarea responsabilă a apei sunt metode durabile de amenajare a teritoriului.

Alegerea materialelor de construcție din surse locale este, de asemenea, un accent important atunci când se adoptă metode durabile de amenajare a teritoriului.

10. Au clienți din diferite industrii

Atunci când o firmă de amenajare comercială are o listă lungă de clienți din diverse sectoare, înseamnă că compania este bine pregătită să abordeze proiectul dvs.

Spectrul divers al întreprinderilor implică cunoștințe mai mari de proiectare a peisajului și o forță de muncă de încredere, care este atât eficientă, cât și productivă.

Multe servicii profesionale de amenajare a teritoriului vor angaja o companie de închiriere de tomberoane pentru sarcini mari, mai ales că acestea tind să fie rentabile atât pentru afacerea lor, cât și pentru clienți.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.