Pe lângă funcția de bază de a menține ploaia și lumina soarelui departe de ferestre și uși, copertinele îmbunătățesc estetica spațiului dvs. și, prin extensie, vă extind zona de locuit.

Copertinele vin în diferite forme și modele pentru diferite scopuri. Ele oferă flexibilitate în utilitate și pot fi ușor adaptate pentru a se potrivi scopului dvs.

image - Types of Awnings to Consider for Your Property
Tipuri de copertine de luat în considerare pentru proprietatea dvs

Copertine pentru terasă

Copertinele pentru terase, cunoscute altfel sub denumirea de terase, sunt de obicei fixate de perete. Acestea se extind spre exterior de la perete peste zonele de relaxare sau de fumat unde există o terasă sau o terasă.

Sunt foarte populare în sezonul de vară și primăvară. În plus, oferă spații în aer liber adăpostite unde poți găzdui petreceri sau te poți relaxa în căldura verii sau sub briza proaspătă de primăvară.

În caz de ploaie abundentă, copertinele de terasă se pot plia cu ușurință înapoi în casetele lor pentru a preveni deteriorarea structurală.


Citeste si:


Copertine pergole

Similar cu copertinele de terasă, copertinele de pergolă se extind dintr-o poziție fixă pe perete pentru a acoperi terase sau punți. Există totuși o mică diferență între aceste două tipuri de copertine.

Copertinele pergolei au un set suplimentar de suport care este un cadru fix la capătul extins. Ori de câte ori le retrageți pe casetele lor, acest cadru rămâne pe loc.

Copertinele pergole se bucură de mai multă stabilitate datorită cadrului suplimentar de sprijin din designul lor.

Copertine pentru balcon

Copertinele pentru balcon sunt concepute pentru a oferi flexibilitate maximă în utilitate. Ele sunt de obicei fixate pe surplome, streașini sau intradose, oferindu-vă o experiență relaxantă atunci când vă aflați pe balcon.

În funcție de preferințele dvs., puteți regla înălțimea, umbra și acoperirea în consecință pentru a maximiza intimitatea și confortul.

Copertine de sine stătătoare

Așa cum se citește, aceste modele de copertine nu necesită pereți sau punți pentru a fi montate. Sunt structuri de sine stătătoare, mai ales cadre, de care sunt atașate copertina terasă.

Se poate spune că sunt copertine de terasă, dar fără pereți. Sunt destul de populare în spații deschise. Iar fundația lor structurală robustă înseamnă că le puteți folosi pentru a acoperi spații mai mari, cum ar fi zonele de lângă piscină, gazon și restaurante.

Copertine pentru seră

Designul copertinei pentru seră prezintă o unicitate de sine stătătoare, care este în cel mai puțin uimitoare și magnifică în cel mai bun caz. Sunt proiectate pentru a se monta și a se integra perfect în structurile de acoperiș existente.

Ca și în serele actuale, copertinele conservatoare sunt echipate cu controale excepționale ale temperaturii . Structura interioară din sticlă garantează o protecție optimă împotriva elementelor, cu design exterior acoperit peste ea.

Mai mult, devine mai bine; atât designul intern, cât și cel extern sunt cablate pentru operarea cu telecomandă, ceea ce înseamnă că puteți retrage sau extinde cu ușurință copertina în funcție de condițiile meteorologice exterioare.

Copertine verticale

Copertina verticală este similară cu o jaluză. De fapt, îl puteți considera ca un upgrade la jaluzelele dvs. de interior – un profesionist al jaluzelelor.

Acestea au un design cu braț care încorporează capabilități de retragere de la distanță. Și sunt de obicei instalate în afara ferestrei.

Principala utilitate a copertinelor verticale este că oferă umbrire laterală a terasei sau a zonei terasei și, prin extensie, vă sporesc intimitatea.

Copertine verandă

Designul copertinei verandei este susținut de principiul de funcționare al copertinei terasă.

O copertă de verandă are o structură fixă observabilă pe care o puteți vedea atunci când retrageți materialul pentru copertina. De obicei sunt echipate cu filtre ultraviolete pentru a asigura durabilitatea.

O combinație de structură exterioară din sticlă și materiale pentru copertine UV se integrează perfect pentru a vă oferi o protecție optimă împotriva intemperiilor și pentru a vă proteja mobilierul de grădină de lumina directă a soarelui.

Copertine portabile

Copertinele portabile sunt proiectate pentru mobilitate. Sunt umbrele mai mult sau mai puțin mari. Dimensiunea lor mică vă asigură că le puteți transporta cu ușurință.

Copertinele portabile sunt utile ori de câte ori doriți să vă instalați în afara zonelor de locuit, să zicem un picnic sau o petrecere în grădină.

Copertine casnice si comerciale

Nu există prea multă distincție între copertine pentru uz casnic și comercial. În copertinele Sydney , produsele care sunt disponibile pentru uz casnic pot fi utilizate și în sectoare comerciale, cum ar fi comerțul cu amănuntul și restaurantele.

Indiferent dacă doriți să creați conștientizarea mărcii sau doriți să vă personalizați copertinele, aceste copertine oferă flexibilitate și estetică care se vor livra eficient.

În esență, în funcție de preferințele dvs., aceste grupuri de copertine sunt perfecte pentru utilizare în medii casnice și comerciale, cu beneficii variind de la o estetică optimizată până la flexibilități de design inovatoare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.