Tehnica Tencuială Italiană Faux este un finisaj decorativ de bază. Această tehnică este rapidă, funcționează excelent cu vopseaua latex și nu necesită lichid de glazură sau subțierea vopselei latex. Această tehnică nu creează o textură reală, care este ideală pentru preocupările viitoare de revopsire.


tencuiala italiană artificială- amenajari interioare utopian bucuresti
tencuiala italiană artificială- amenajari interioare utopian bucuresti

Tencuială italiană artificială, tehnică de pereți pestriți — Tehnica tencuială italiană falsă este un finisaj decorativ de bază. Această tehnică este rapidă, funcționează excelent cu vopseaua latex și nu necesită lichid de glazură sau subțierea vopselei latex.

Această tehnică nu creează o textură reală, care este ideală pentru preocupările viitoare de revopsire

Cum să pictezi tencuiala italiană artificială, tehnica peretelui pestriț

Spre deosebire de tencuiala venețiană artificia sau tencuiala venețiană adevărată, Tehnica de tencuială italiană falsă poate fi realizată într-un singur strat, folosind vopsea latex standard.

Instrumente și materiale:

Hai sa vorbim despre ce instrumente ai nevoie.

  • Huse pentru role din lână de miel: prefer să folosesc rolele de amestec de lână Wall Magic de patru inci fabricate de Wagner Spray Tech Corp. Puteți folosi husă de lână de miel de orice dimensiune, dacă doriți (nu trebuie să utilizați Wall-ul). Coperți magice). Mulți oameni consideră că ruloul dublu și tava dublă pentru vopsea sunt convenabile pentru această tehnică. Folosesc o găleată standard de un galon (cinci litri) cu o grilă de un galon pentru fiecare culoare cu un cadru standard de patru inci.
  • Tampă din lână de miel. Tampoanele din lână de miel sunt fabricate în primul rând pentru aplicarea petelor. Cu acest finisaj, ele sunt folosite pentru a înmuia și a amesteca în continuare vopseaua
  • Pensule de vopsea din latex de 1″ sau 2″ Veți avea nevoie de o pensulă pentru fiecare culoare. Acestea sunt folosite pentru a amesteca culorile vopselei în zone mici.
tencuiala italiană artificială 2- amenajari interioare utopian bucuresti
tencuiala italiană artificială 2- amenajari interioare utopian bucuresti

Must read pentru orice om pasionat de DIY sau alte amenajari interioare

Strat de baza:

Vopsea

Cu excepția cazului în care aveți o suprafață grav deteriorată și doriți să ascundeți defecte în substratul de bază, aș folosi o vopsea de coajă de ou sau latex satinat.

Selectarea culorilor

Cel mai bun și mai previzibil sistem de culoare de utilizat este un sistem cu două culori, care constă de obicei dintr-o culoare mai profundă și o culoare deschisă, pastel. Dacă adăugați o altă culoare acestui amestec, este posibil să obțineți o culoare maro noroioasă. Dacă o păstrați doar în două culori (una mai profundă și una deschisă

Strat de baza

Alegeți o culoare care se potrivește cu aspectul general al eșantionului dvs. Orice amestec de culori amestecat dintre cele două culori pe care le-ați ales va funcționa. Utilizați același luciu pentru stratul de bază pe care îl veți folosi pentru finisajul final.

Combinații de culori

tencuiala italiană artificială 3- amenajari interioare utopian bucuresti
tencuiala italiană artificială 3- amenajari interioare utopian bucuresti
tencuiala italiană artificială 4- amenajari interioare utopian bucuresti
tencuiala italiană artificială 4- amenajari interioare utopian bucuresti

Tehnica tencuielii italiene false:


Rulare

Veți aplica vopseaua pe perete, lucrând pe secțiuni de 4′ X 4′ de perete la un moment dat, treptat, deplasându-vă prin cameră.

Aplicați pete de fiecare culoare pe perete cu mișcări arcuite ale rolei, alternând fiecare culoare. Apoi începeți să amestecați aceste culori la întâmplare, răsturnând pete de culoare cu o rolă uscată, lăsând unele pete ușor amestecate și alte pete foarte amestecate. Aveți grijă să nu amestecați prea mult cu trafaletul. Amestecarea mai multă specifică locului se va face cu tamponul de lână de miel mai târziu. Lucrați câte o secțiune de 4′ X 4′, apoi treceți la următoarea.

Un cuvânt despre secțiunile de 4′ x 4′: marginile acestor secțiuni ar trebui să fie zimțate mai degrabă decât pătrate. Acest lucru le va oferi o aleatorie care va ajuta la ascunderea locului în care fiecare secțiune se unește.

Înmuiere și amestecare

După ce câteva secțiuni au fost amestecate așa cum este descris mai sus, utilizați tamponul de lână de miel pentru a face un amestec mai specific și mai rafinat, după cum doriți. Înmoaie lucrarea mângâind suprafața ici și colo (atât la întâmplare, cât și acolo unde este necesar) cu tampon de lână de miel. Acordați un minut pentru a vă uita la munca dvs., amestecând secțiunile îmbinate împreună, după cum este necesar, pentru a ajuta la camuflarea îmbinărilor dintre fiecare secțiune. Când este făcut bine, nu veți vedea nicio îmbinare din aceste secțiuni. Din nou, aveți grijă să nu amestecați prea mult.


Sfaturi de aplicare în viața reală:


Colțuri din interior

Îndepărtați peretele adiacent fie cu bandă de hârtie de trei inchi, fie cu bandă albastră cu eliberare ușoară de două inci. Continuați-vă finisajul fals chiar în colțul peretelui, lovind peretele adiacent după cum este necesar. Folosiți o pensulă mică pentru a amesteca culorile după cum este necesar în îmbinarea colțului din interior. Utilizați secvențierea alternativă a pereților (acest lucru vă va permite să îndepărtați pereții adiacenți pe măsură ce mergeți). Lipiți și tratați colțul interior tavan/perete în același mod.

Zone mici

Zonele care sunt prea mici pentru a introduce rola de patru inci trebuie amestecate cu pensule mici. Aplicați vopseaua în dungi aleatorii și petice în ambele culori, apoi, cu o perie uscată, într-un mod aleatoriu, amestecați peticele punând culorile împreună.

Puteți amesteca prin punctaj orificiile de ventilație ale orificiilor de ventilație de retur a aerului rece de pe perete, în același mod în care ați amesteca zone mici. Petriți și amestecați fața orificiilor de ventilație așa cum ați proceda cu restul peretelui.

tencuiala italiană artificială 5- amenajari interioare utopian bucuresti
tencuiala italiană artificială 5- amenajari interioare utopian bucuresti

Folosiți găleți în loc de tăvi cu role

Utilizați găleți de un galon cu grile de un galon pentru a vă ține vopseaua. Fixați gălețile pe scară fie folosind cârlige de vopsea (cârlige pentru scară), fie așezându-le pe tavă pe o scară. Folosirea găleților vă permite să aveți vopseaua cu dvs. atunci când vă aflați pe o scară.

Am făcut această tehnică pe pereți înalți de 16 picioare, unde mi-ar fi practic imposibil să-mi scufund continuu rola într-o tavă de role pe pământ, apoi să urc pe scară. Cu toate acestea, această metodă face ca munca să meargă mult mai repede și pe pereții de opt picioare.

Scoateți banda de mascare pe măsură ce continuați

Nu așteptați ca vopseaua să se usuce înainte de a îndepărta banda de mascare. Îndepărtarea benzii în timp ce vopseaua este umedă vă va asigura că nu veți trage vopseaua de pe perete împreună cu banda.

tencuiala italiană artificială 7- amenajari interioare utopian bucuresti
tencuiala italiană artificială 7- amenajari interioare utopian bucuresti
tencuiala italiană artificială 6- amenajari interioare utopian bucuresti
tencuiala italiană artificială 6- amenajari interioare utopian bucuresti

Spre deosebire de tencuiala venețiană artificia sau tencuiala venețiană adevărată, Tehnica de tencuială italiană falsă poate fi realizată într-un singur strat, folosind vopsea latex standard.

Must read pentru orice om pasionat de DIY sau alte amenajari interioare

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.