Toată lumea își dorește să dea un aspect uimitor locului său, dar câțiva reușesc. Motivul este că nu sunt familiarizați cu ideile și modelele în tendințe care fac o casă frumoasă. O altă problemă cu care se confruntă proprietarii de case este lipsa spațiului. Micii proprietari de case se simt de obicei foarte greu în reproiectarea spațiului lor.

image - Design Techniques to Make Home Look Bigger and Spacious
Tehnici de proiectare pentru a face casa să pară mai mare și mai spațioasă

Oricum, te poate surprinde, dar renovarea spatiilor mici este mai usoara. Locurile mici sunt ușor decorative și de curățat. În plus, sunt organizabile dacă urmați cele mai bune practici de renovare. Problema este că trebuie doar să împingi lucrurile utile înăuntru și să scoți dezordinea.

Așadar, înainte de a da drumul procesului de reproiectare pentru a da un aspect mai spațios și mai extins spațiului tău, dezordinea-ți casa. Indiferent cât de trendy ai fi în spațiul tău, rezultatele ar fi aceleași dacă nu ai elimina dezordinea.

Odată ce ați terminat cu dezordinea, încercați modelele de mai jos de la Glass Genius. Încorporează aceste tehnici de design în interiorul tău pentru a face spațiul tău mic mai spațios și mai mare.

Deci, să începem.

Sfaturi de proiectare pentru a face spațiul mic mai spațios și mai mare

1. Iluzia joacă rolul cheie

Ai citit foarte bine. Joacă-te cu mintea creând iluzia de spațiu în casa ta mică. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să atârnați draperiile lângă tavan. Agățarea draperiei mai aproape de tavan creează iluzia spațiului. Pentru rezultate și combinații mai bune, alegeți draperiile care se potrivesc cu culoarea peretelui casei dvs.

Acest truc poate face minuni pentru spațiul tău mic.

2. Utilizați culorile vopsea deschisă

image - Use the Light Paint Colors

Al doilea lucru cel mai important de făcut în timp ce renovați spațiul pentru a-l face să pară mai mare este să utilizați culori deschise de vopsea. Culorile deschise ale vopselei sunt responsabile pentru ca locația dvs. să pară spațioasă și mai mare.

Motivul este că pereții luminoși și strălucitori au o tendință mai mare de a reflecta lumina. Astfel de culori fac ca spațiul să se simtă deschis și aerisit. În timp ce nuanțele întunecate absorb lumina naturală, făcând astfel camera să pară mai mică.

Folosiți tonuri moi, cum ar fi alb murdar, verde și albastru.


Citeste si:


3. Devine Wild with the Mirrors

image - Go Wild with the Mirrors

Oglinzile oferă o mare mână de ajutor pentru a face un spațiu mic să pară mai mare. Cum este? Oglinzile dintr-un loc reflectă lumina naturală și, prin urmare, dau iluzia unei case încăpătoare. Oglinzile perfect incorporate actioneaza ca punct focal si ofera iluzia de profunzime spatiului. Iată câteva tipuri de oglinzi pe care le poți induce în interiorul casei.

Oglinzi de perete: agățați oglinzile de perete pe diferiți pereți ai casei dvs., deoarece reflectă atât lumina naturală, cât și cea artificială. Folosirea oglinzilor pe pereți vă poate economisi costurile de energie, în timp ce vă face spațiul primitor și deschis.

Oglindă de machiaj LED: Încorporează o oglindă de machiaj LED în baia sau dormitorul casei tale. Aceste oglinzi ajută la pregătire și ușurează aplicarea machiajului. În plus, dă iluzia unei băi mai mari spațiului tău și îți oferă multă lumină în timp ce te îmbraci. Astfel de oglinzi oferă un aspect glorios și sunt disponibile în orice dimensiune.

Oglinzi de perete de lungime completă: oglinzile de perete de lungime completă pot fi agățate oriunde în casa ta. Fie agățați-l pe ușa dulapului, fie pe ușa dormitorului; astfel de oglinzi te ajută să te pregătești pentru birou sau orice alt loc. Oglinzile pe toată lungimea permit spațiului mic să pară mai mare și să creeze mai multă lumină care aduce ambianță zonei tale.

4. Instalați mobilierul multifuncțional

image - Install the Multi-Purpose Furniture
Instalați mobilierul multifuncțional

După cum știți, avem de-a face aici cu spațiul mic și încercăm să-l facem să pară mai mare. Prin urmare, trebuie să ne folosim spațiul foarte atent și eficient. Așadar, trebuie să te ocupi tehnic de spațiul mic și să aduci mobilierul polivalent.

Aduceți o canapea-pat în loc de o canapea. Vă va economisi spațiul de o jumătate de pat. In mod similar, achizitionarea unui pat cu spatiu de depozitare sau a unui pat pliant de perete este cea mai buna optiune. În plus, utilizați mesele pliabile, scaunele și mesele de sufragerie care se micșorează și se extind în funcție de nevoile dvs.

Instalarea mobilierului multifuncțional poate face minuni pentru spațiul tău mic. Luați în considerare această tehnică de proiectare cu înțelepciune.

5. Upgrade-ți baia

image - Upgrade your Bathroom

O baie ar trebui să fie locul de top în timpul renovării spațiului casei. Cheltuiți câțiva dolari pe baia dvs. și actualizați-o conform standardelor moderne. Perdeaua de duș este o tendință veche care trage ultima suflare. Pentru aceasta, instalați o ușă de duș încadrată/fără cadru în locul perdelelor de duș.

Instalarea unei uși de duș din sticlă în baia ta mică permite fluxul luminii naturale și artificiale. Prin urmare, utilizarea ușilor de sticlă în spațiul de duș dă iluzia unui spațiu mai mare băii mai mici. În plus, ușile de duș sunt un element modern și luxos care crește valoarea casei tale.

6. Adaugă dungi în casa ta

Utilizarea dungilor în casa ta poate crea halucinația de mai mult spațiu. Folosind dungi verticale sau orizontale, rezultatul va fi același.

Dungile verticale atrag ochii în sus, în timp ce dungile orizontale fac spațiul să pară mai larg. Așadar, alege cu înțelepciune culoarea dungilor în funcție de finisajele și țesăturile din camera ta.

7. Atârnă o artă de perete

image - Hang a Wall Art

Agățați un cadru mare de artă de perete peste blatul de la intrare sau în camera de zi, în spatele canapelei. Acest cadru de artă mare va acționa ca punct focal al spațiului și va oferi un aspect mai mare. Agățați arta de perete la o înălțime medie, astfel încât spațiul deasupra cadrului va face camera să pară mai înaltă.

8. Alegeți un covor frumos

Dacă doriți să vă transformați spațiul mic într-unul mai mare, adăugați un covor. Covoarele sunt o opțiune excelentă pentru a da un aspect distinct față de împrejurimi. În plus, covoarele adaugă bogăție și atrag atenția vizitatorilor spre ei înșiși.

9. Păstrați totul simplu

image - Keep Everything Simple

Nu în ultimul rând, încearcă să faci lucrurile mai simple în casa ta mică. Cu cât locul este mai simplu, cu atât devine mai captivant. Cu cât aduci mai mult mobilier și alte utilități, cu atât spațiul tău se va simți mai aglomerat. Evitați prea multe lucruri în zona dvs. mică.

Rezumând povestea lungă

Din moment ce încercați să vă renovați spațiul mic, primul și cel mai important pas este să eliminați dezordinea. Daca ai un buget mic si nu suporti cheltuielile cu mobilierul multifunctional, oglinzile fara rama, oglinzile de perete sau celelalte sfaturi mentionate, elimina doar lucrurile inutile. Acest lucru va aduce schimbări masive în spațiul dvs.

A te enerva de spațiul mic nu este soluția. Faceți față cât mai mult posibil din punct de vedere tehnic. Urmați sfaturile Glass Genius și transformați-vă spațiul mic într-unul mai mare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.