Introdusă la sfârșitul secolului al XIX-lea, utilizarea tablelor perforate a fost cândva limitată în diverse aplicații industriale. Dar astăzi, multe companii se bazează pe metal perforat în timp ce își fabrică produsele.

Aceste foi sunt acum comune în multe domenii, de la agricultură la tehnologia aerospațială și o grămadă de alte industrii, inclusiv aplicații de securitate și HVAC, operațiuni miniere și producție de textile.

image - Perforated Sheet Metal Is Here to Stay
Tablă perforată este aici pentru a rămâne

Cerințe de perforare precisă

Materialele perforate trebuie să aibă o lățime de până la 60 de inci și o grosime de 3/8 de inci. Unele aplicații implică materiale (tablă) care pot avea până la 72 inchi lățime și 1 inch grosime.

Materialele comune furnizate de companiile de perforare includ aluminiu, bronz, cupru, oțel carbon, oțel inoxidabil, oțel galvanizat etc. Unele companii au acces la metale rare, inclusiv argint, titan, Monel, nichel etc.

Materialele care sunt alese în mod obișnuit sunt durabile și suficient de versatile pentru a fi luate în considerare pentru orice scop imaginabil, de la cele funcționale la cele decorative.

Perforarea, dacă este manipulată corect, are ca rezultat produse care pot fi potrivite pentru proprietățile și operațiunile dumneavoastră.

Produsele finale includ plasă de sârmă țesătă/sudată, gard metalic, perdea de plasă, panouri perforate, panouri metalice expandate etc.

Alegerea, ecartamentul, dimensiunea găurii și lățimea tablelor/metalelor pot varia în funcție de aplicațiile dorite. Fiecare aplicare necesită un model specific care trebuie urmat în timpul lucrării de perforare.

Metalele cu găuri fine sunt bune pentru scopuri de filtrare. Modelele ornamentale au devenit, de asemenea, populare.

Uneori, tablele sunt supuse unor procesări după efectuarea lucrării de perforare. Foile pot fi curățate, tăiate la diferite lungimi, îndoite pentru a forma forme sau înfășurate în rulouri.

Experiența și abilitățile sunt o necesitate pentru producători pentru a determina ecartamentul corect pentru diferite deschideri ale panourilor cu lățime și grosime variabile.

O companie ideală de perforare Dongfu ar trebui să aibă echipamentul potrivit, expertiza și facilitățile de producție pentru a desfășura operațiuni la un nivel dictat de cererea pieței.

Utilizări ale tablei perforate de către industrii

Când vine vorba de ridicarea materialelor pentru perforare, vă uitați la o gamă largă de articole metalice și identice.

În mod similar, există multe moduri în care metalul perforat poate fi folosit. În continuare sunt câteva exemple de utilitatea funcțională a metalului perforat.

Panourile perforate au un fel de textură care ajută la atenuarea zgomotelor sau undelor sonore. Oamenii din anumite unități de producție sunt adesea expuși la un nivel ridicat de zgomot.

Aceste panouri special concepute sunt un instrument excelent pentru a ajuta la controlul zgomotului (reducerea zgomotului), contribuind la siguranța și confortul lucrătorilor.

Industria alimentară și a băuturilor (F&B) folosește o mulțime de materiale metalice perforate pentru a face rafturi de sterilizare, benzi transportoare și multe alte unelte utilitare.

Fabricile și fermele care efectuează o mulțime de procese de pre-curățare și curățare folosesc metale perforate, deoarece contribuie la crearea unui mediu convenabil în care materialele nedorite pot fi îndepărtate din produsele agricole, cum ar fi semințe, porumb, porumb, cereale, leguminoase și orez.

Centrele de date și mărcile de electronice le folosesc pentru a proteja anumite componente de interferențe riscante, precum și pentru a preveni supraîncălzirea utilajelor, permițând ventilația.

Alte aplicații funcționale

Foile perforate sunt adesea alese de cei cărora le place să se bucure de intimitate, precum și de un sentiment de siguranță fără a închide spațiul. Aceste foi creează un efect semi-transparent dacă le privești de departe.

Panourile utilizate pentru treptele scărilor și trotuarele sunt construite pentru a fi rezistente la alunecare. Au nevoie doar de puțină întreținere. Durabilitatea acestor panouri le face ideale pentru locurile în care capacitatea portantă trebuie să fie mare.

Deoarece aceste foi de metal permit apei să strecoare prin nenumăratele lor găuri, le puteți alege pentru bănci unde drenajul devine o necesitate.

Utilizări ale foilor perforate ca obiecte decorative

Foile metalice care sufera perforatii sunt considerate materiale utile pentru a crea elemente decorative interioare, semnalizare atractiva etc.

Pe lângă valoarea măsurabilă (funcțională) a acestor metale, caracteristicile lor vă permit să adăugați ceva creativitate și profunzime vizuală structurilor dvs. arhitecturale interioare, fațadelor, scărilor și balustradelor.

Mulți proprietari aleg ecrane metalice perforate ca parte a copertinei lor exterioare. Aceste ecrane ajută la reducerea mult din efectele nedorite ale ploii și ale soarelui. Adâncimea ecranelor afectează semnificativ capacitatea acestora de a oferi protecție.

Deși metalul perforat era văzut cândva în zonele comerciale și industriale, acesta își face loc în mod constant în peisajul rezidențial.

Indiferent de scopurile pe care doriți să le servească metalul perforat, tipul potrivit de material, cunoștințele despre comerț și măiestria sunt esențiale.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.