Indiferent dacă doriți să actualizați o cameră sau să decorați o casă întreagă, există multe stiluri de interior din care puteți alege.

Un covor este o componentă importantă de design pentru casa ta. În orice cameră, poate ajuta la ancorarea spațiului și poate oferi un strat de bază pentru restul încăperii. Un covor este o piesă de decor care poate fi folosită ca inspirație pentru designul general al camerei.

image - Top Rug Styles to Check Before Deciding on Your Next Decor Update
Stiluri de covoare de top pe care să le verificați înainte de a vă decide asupra următoarei actualizări de decor

Un covor adaugă textură și profunzime, adunând împreună diverse elemente ale unei camere. Atunci când alegeți un stil de covor, luați în considerare aspectul general și senzația pe care doriți să le obțineți, ce stiluri sunteți atras și ce ar putea funcționa în designul casei dvs.

Covoare moderne

Pentru cei care preferă un stil mai contemporan, un covor modern poate fi calea de urmat.

Există diverse modele și stiluri unice din care puteți alege în cadrul categoriei moderne. Indiferent dacă preferați nuanțe neutre sau stropi de culoare și model, stilurile moderne de covoare variază adesea de la imprimeuri abstracte și grafice îndrăznețe până la motive și culori mai blânde.

O piesă centrală pentru cameră, un covor modern adaugă un element de design elegant. Un bun punct de bază pentru proiectarea unei camere cu un amestec de culori, stiluri și perioade, trageți culorile de pe covor atunci când aranjați restul camerei.

Când căutați un covor modern pentru a vă actualiza decorul, puteți alege ceva care se potrivește cu stilurile existente sau un design care creează contrast și face o declarație.

Covoare traditionale

Un covor tradițional este o bază populară pentru decor. Covoarele tradiționale sunt adesea realizate folosind tehnici antice de țesut combinate cu o paletă de culori contemporană.

Covoarele tradiționale și persane sunt elegante și atemporale, având accente texturale bogate și culori vibrante. Ele vin adesea într-o varietate de materiale și modele ornamentate, perfecte pentru cei care preferă decorul antic.

Disponibil într-o gamă largă de opțiuni de design, covoarele tradiționale prezintă de obicei modele, texturi, materiale și stiluri emblematice care se vor combina perfect cu alte stiluri de decor.

Cu stiluri versatile care funcționează cu modele moderne sau tradiționale de casă, covoarele tradiționale sunt combinația perfectă de rafinament și confort.


Citeste si:


Covoare de tranziție

De la Art Nouveau la Art Deco până la modelele William Morris, covoarele de tranziție pot aduce o actualizare vibrantă decorului casei tale.

Situat direct între designul contemporan și cel tradițional, covoarele de tranziție încorporează elemente de design clasice și actualizate pentru a crea o pardoseală artistică.

Deseori găsit cu modele asimetrice cu culori ușor contrastante, un covor de tranziție oferă un stil versatil care se potrivește cu orice stil de decor.

Covoarele de tranziție îndrăznețe și colorate vă permit să exprimați mai multă personalitate cu modele inspirate de artă. Un covor de tranziție funcționează bine într-o bucătărie sau sufragerie sau într-un birou de acasă pentru a inspira creativitatea.

Covoare tribale

Cu stiluri variind de la boho la moștenire și Shalimar, covoarele tribale oferă ceva care să se potrivească oricăror preferințe de design.

Covoarele artistice cu modele globale inspirate de triburile antice, covoarele tribale sunt adesea realizate folosind materiale din fibre naturale, cu modele unice și culori îndrăznețe, covoarele tribale pot da casei tale o senzație boho.

Detaliile tulburate întâlnite în mod obișnuit pe modelele tribale conferă covoarelor o senzație de trăit, care va continua să arate mai bine odată cu vârsta.

O piesă centrală elegantă pentru o zonă de zi sau ca un alergător pe hol pentru a invita oaspeții în casa ta, un covor tribal va face instantaneu casa ta să se simtă caldă și primitoare.

Creați un sentiment de confort și calm, în timp ce injectați caracter într-un spațiu cu un covor tribal uimitor.

Vrei să cumperi covoare care se potrivesc stilului de decor al casei tale, dar poate fi greu să știi de unde să începi. Hali oferă o gamă largă de diferite stiluri de covoare, așa că sunteți sigur că veți găsi ceva care vă place, indiferent de stilul dvs. preferat.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.