Un sistem de încredere de conversie a apei calde pe gaz este un atu fantastic pentru orice casă. Aceste încălzitoare de apă sunt atât din punct de vedere energetic, cât și din punct de vedere al costurilor și vă pot oferi ție și familiei tale apă caldă oricând aveți nevoie.

Cu toate acestea, există întotdeauna metode pentru a vă îmbunătăți eficiența și a economisi bani. Micile modificări și acțiuni vă pot economisi mulți bani la facturile de energie și tot ce trebuie să faceți este să urmați câteva instrucțiuni simple.

image - Gas Hot Water Systems How to Cut Utility Costs on Hot Water
Sisteme de apă caldă pe gaz Cum să reduceți costurile cu utilitățile cu apă caldă

În această postare, vă vom arăta cum să economisiți apă și bani într-o varietate de moduri, așa că continuați să citiți pentru a afla mai multe!

Ce pot face pentru a-mi reduce factura la apă?

Deci, cum poți economisi bani pe factura ta? Ar fi excelent dacă ați urma următoarele sugestii pentru a economisi bani și apă:

Remediați robinetele și țevile care au scurgeri

Chiar dacă sistemul tău de conversie a apei calde pe gaz este extrem de eficient, dacă ți se sparg țevile, vei uza apa. Dacă vreuna dintre țevi sau robinete începe să curgă, ar trebui să le reparați cât mai curând posibil.

Ai putea presupune: „O, este doar o cantitate mică; nu este o mare îngrijorare”, când vezi prima dată o țeavă care curge. Cu toate acestea, astfel de picături s-ar putea acumula rapid.


Citeste si:


Reduceți consumul personal de apă

Nu ne dăm întotdeauna seama câtă apă caldă folosim pentru noi înșine. Cu toate acestea, dacă faci încercări deliberate de a nu folosi nimic, poți economisi o cantitate semnificativă de apă și bani pe termen lung.

Închideți robinetul când vă spălați pe dinți, faceți dușuri mai scurte, folosiți mașina de spălat vase doar când este plină și nu lăsați robinetele de apă deschise perioade lungi de timp.

Corpurile de apă ar trebui înlocuite cu modele mai eficiente

Dacă sistemul dvs. de conversie a apei calde pe gaz este vechi, vă recomandăm să luați în considerare înlocuirea acestuia cu un tip mai nou. Instalarea unui nou încălzitor de apă poate îmbunătăți eficiența sistemului dumneavoastră, reducând în același timp și cheltuielile cu utilitățile.

Ar putea fi dificil să alegeți un nou sistem care va fi în casa dvs. de mulți ani, așa că consultați-vă cu furnizorul și alegeți boilerul potrivit pentru dvs.

Reduceți temperatura de pe termostatul încălzitorului dvs

Puteți regla termostatul încălzitorului dacă gospodăria dvs. nu deranjează să aibă puțin mai puțină apă caldă. Încălzitorul dvs. de apă nu va trebui să funcționeze atât de greu dacă apa dvs. nu este la fel de fierbinte și veți economisi energie.

Acest lucru, desigur, vă va economisi bani, dar vă va ajuta și să evitați să vă ardeți de apa prea fierbinte.

Scurgeți sedimentele care s-au acumulat în rezervorul dvs. de apă

Dacă sistemul dumneavoastră de conversie a apei calde pe gaz include un rezervor de apă, se recomandă ca sedimentele din rezervor să fie golite la fiecare șase luni sau cam asa ceva.

Sedimentul enervant care se adună în rezervorul dvs. ar putea face ca încălzitorul dvs. de apă să funcționeze mai mult decât este necesar, ceea ce duce la facturi mai mari la electricitate.

În plus, acumularea de nămol ar putea scurta durata de viață a încălzitorului dumneavoastră. Va dura doar câteva minute pentru a goli particulele din rezervor, așa că faceți-o cât mai curând posibil.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.