Plănițele de pat sunt nenorocirea existenței multor oameni. Acești dăunători minusculi îți pot distruge viața și par să fie peste tot în zilele noastre. Le poți ridica din hoteluri, casele prietenilor tăi și chiar de la școală.

image - Bed Bug Symptoms - 8 Signs of Bed Bugs You Need to Know
Simptomele ploșnițelor de pat – 8 semne de ploșnițe pe care trebuie să le cunoașteți

În această postare, A1 Bed Bug Exterminator San Antonio | Exterminator de ploșnițe de pat împărtășește opt semne că ploșnițele de pat pot fi în casa sau unitatea ta.

Semnul 1: Mușcături pe corpul tău

Poate cel mai evident semn al ploșnițelor de pat este prezența mușcăturilor pe corpul tău. Saliva lor conține o cantitate mică de anestezic, permițându-le să se hrănească cu tine fără să te trezească.

Și oamenii nu sunt singura lor țintă. Plănițele de pat se pot hrăni și cu orice are sânge, inclusiv cu animalele de companie. Așadar, asigurați-vă că vă verificați prietenii blăniți pentru mușcături dacă bănuiți că acești dăunători sunt prezenți în casa sau la locul de muncă.

Semnul 2: Pete roșii sau maro pe cearșafuri și saltele

Știați că excrementele ploșnițelor de pat sunt de fapt roșii? Asta pentru că se hrănesc mai ales cu sânge și sistemul lor digestiv nu este foarte puternic. Cu toate acestea, este posibil să observați și excremente negre sau maro dacă nu ați mâncat recent.

Aceste pete se văd de obicei pe salteaua dvs., deoarece acestor dăunători le place să se simtă confortabil atunci când așteaptă să vii acasă.


Citeste si:


Semnul 3: Piei și înveliș de ouă

Plănițele de pat trec prin cinci mușchi atunci când se dezvoltă de la ou la adult. De fiecare dată când năparesc, pielea nouă este dezvăluită și puteți găsi vărsări în apropierea ascunzătoarei lor.

Învelișurile de ouă sunt, de asemenea, prezente în fiecare etapă a vieții acestor dăunători, așa că fii atent și la aceste învelișuri. Căutați această dovadă în îmbinările mobilei și oriunde aveți un aparat care rămâne cald de cele mai multe ori.

Semnul 4: Un miros neplăcut de mucegai

Plănițele de pat au un miros distinct de mucegai care te poate avertiza asupra prezenței lor. Unii oameni spun că miros ca un amestec de transpirație veche și feromoni. Acest miros este greu de descris, dar nu este ca lucrurile normale pe care le întâlnim, cum ar fi gunoiul mirositor sau animalele de companie. Așa că fii atent la această miros neobișnuit.

Semnul 5: Pete de sânge pe așternutul tău

Dacă te trezești cu cearșafuri pătate de sânge, ploșnițele de pat s-ar putea hrăni cu sângele tău în timp ce dormi. Aceste mici pete de sânge apar atunci când părțile bucale asemănătoare unui ac ale ploșnițelor de pat îți pun pielea și lasă răni mici.

Dacă se întâmplă acest lucru, spălați imediat toate lenjeriile de pat cu apă fierbinte pentru a preveni dăunătorii să vă infesteze din nou așternutul.

Semnul 6: Anemia și reacțiile alergice la mușcături

Dacă acești dăunători se hrănesc cu sângele tău frecvent, s-ar putea să ajungi să suferi de anemie. Alteori, este posibil să prezentați reacții alergice la mușcături, ducând la pielea decolorată sau umflată.

Aceste simptome sunt un semn clar că aveți ploșnițe în casa dvs. și trebuie să abordați situația înainte ca lucrurile să scape de sub control.

Semnul 7: Nimfe în casa ta

Dacă vezi nimfe, înseamnă că o infestare de ploșnițe se îndreaptă spre tine. Cu toate acestea, aceste insecte nu au mâncat încă o masă de sânge și sunt translucide sau de culoarea paiului. Au, de asemenea, mici pete roșii pe corpul lor, care ar putea fi organe interne vizibile.

Dacă găsiți aceste larve în casa dvs., există șanse mari să vedeți și excremente și câteva carcase de ploșnițe.

Semnul 8: Plănițe de pat în cadrul patului, tăblia și alte piese de mobilier

Ai o tăblie mare? Dacă da, ar trebui să-l verificați pentru semne de infestare. Plănițele de pat se ascund în zone izolate în timpul zilei și se aventurează noaptea pentru a se hrăni cu sângele tău în timp ce dormi.

De asemenea, se pot ascunde în îmbinările mobilierului, în interiorul aparatelor electrocasnice și în alte zone calde ale casei tale. Aceasta înseamnă că ploșnițele de pat s-ar putea ascunde în sau în jurul casei tale fără ca tu să-ți dai seama.

Ați descoperit ploșnițe în casa dvs. Acum ce?

Dacă observați oricare dintre simptomele de mai sus în locuința dvs., ar trebui să apelați cât mai curând posibil un profesionist în controlul dăunătorilor. Dacă încerci să faci o soluție de bricolaj, casa ta poate deveni din nou infestată.

Acum că știți care sunt cele mai comune simptome de ploșnițe, acordați atenție pentru a vedea dacă observați vreunul dintre aceste semne în casa dvs. Dacă niciunul nu apare, ar trebui să fiți atenți la mușcături și posibile reacții alergice. Atunci obțineți ajutorul potrivit înainte ca lucrurile să scape de sub control.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.