Daca vrei sa renovezi casa, atunci acest articol este special pentru tine!

Firma de amenajari interioare si exterioare Utopian Construct a strans cele mai importante sfaturi pentru instalatii sanitare de nota 10 pe care trebuie sa le stii atunci cand te gandesti la o renovare a casei.

Hai să incepem!

Cele mai bune sfaturi ca sa alegi un instalator pentru proiecte de renovare a casei

Conținutul paginii

Uneori, în calitate de proprietar, puteți lua cheia și puteți efectua singur reparații la instalații sanitare. Am pregătit chiar si un infografic cu masurile pe care le puteti face singuri AICI

Deși puteți instala singur o chiuvetă sau un scaun de toaletă nou, instalațiile sanitare profesionale autorizate sunt esențiale pentru sarcini și instalări mai complexe.

În plus, un sistem de drenaj a casei sau conductele de conectare la o bucătărie renovată sau nouă și orice alte extensii de casă Bucuresti necesită măiestrie absolută.

Mai jos sunt câteva sfaturi pe care le puteți folosi în mod eficient pentru a angaja un instalator pentru proiectele dvs. de remodelare a casei.

sfaturi-renovare-casa-cu-utopian-construct.
sfaturi-renovare-casa-cu-utopian-construct.

Înțelegeți diferența dintre o urgență și o nouă lucrare de instalații sanitare sau o remodelare

Serviciile de instalații sanitare sunt în primul rând clasificate în două, și anume, instalații sanitare de urgență și instalații sanitare pentru construcții noi.

Ar trebui să distingeți diferența dintre cele două servicii pentru a reduce costurile la instalații sanitare.

Instalații sanitare în situație de urgență

Instalatorii de urgență se ocupă de scurgerile înfundate, dușurile care scârțâie, căzile blocate și țevile sparte. De obicei, ajung prompt (de obicei într-o oră sau două) pentru a remedia astfel de probleme.

Instalațiile sanitare de urgență sunt esențiale pentru a oferi soluții rapide pentru probleme semnificative.

Ca atare, sunt costisitoare, dar în general merită: chiar și cel mai scump instalator de urgență nu se poate compara cu cheltuielile pentru restaurarea tavanului, înlocuirea podelei sau reparația a jumătate din fundul gips-cartonului.

Instalatii sanitare in constructii noi sau remodelari

Un instalator pentru construcții noi sau pentru remodelarea instalațiilor sanitare este necesar atunci când trebuie să instalați o cadă, un duș sau o toaletă nouă.

Alte situații ar putea fi când trebuie să instalați o baie sau o bucătărie completă, dar nu vă grăbiți.

Iti doresti o situatie in care instalatorul tau sa ajunga la timp la domiciliu si sa execute lucrarea in conformitate cu costurile estimate.

În cele mai multe cazuri, costul lucrărilor planificate va fi diferit de costul cazurilor de urgență.

În plus, firmele de instalații sanitare care efectuează lucrări de urgență efectuează adesea renovari sau remodelări în mod regulat.

Verificați autorizația instalatorului

Ar trebui să verificați pagina de licență a statului dvs. pentru a vă asigura dacă aveți de-a face cu un instalator autorizat sau nu.

De asemenea, confirmați dacă există plângeri în curs împotriva instalatorului dvs. pe site.

Cu toate acestea, trebuie să rețineți că licența unui instalator nu implică faptul că autoritatea de licențiere le recomandă; indică doar că au îndeplinit criteriile minime pentru a deveni și a rămâne licențiați.


Citeste si:


Păstrați opțiunile deschise

Să ai o imagine clară a sarcinii tale de instalații sanitare este doar începutul. Pe lângă munca fizică efectuată în timpul instalațiilor sanitare, alte beneficii suplimentare ale angajării unui instalator profesionist pentru gestionarea singuri a lucrării includ nivelul de expertiză și îndrumări ale acestora. Dați ureche instalatorului dvs. și fiți cât mai adaptabil posibil.

Faceți o strategie de instalații sanitare

Înainte de a angaja un instalator, aveți un plan cuprinzător de instalații. Planul dvs. de proiectare nu trebuie neapărat să fie detaliat până la tipurile și dimensiunile de fitinguri sau țevi. De obicei, instalatorul este responsabil pentru asta.

Cu toate acestea, trebuie să fii conștient de ceea ce vrei să fie rezultatul tău. Presupunând că capacitatea de muncă este modestă, instalatorul va apărea cel mai probabil la timp și va fi pregătit să înceapă.

Creați o foaie de calcul pentru a vă urmări estimările

Asigurați-vă că sunteți pregătit să puneți întrebările adecvate atunci când contactați firmele de instalații sanitare:

  • Aflați despre tarifele pe oră.
  • Întrebați despre costul sarcinilor din afara instalațiilor sanitare, cum ar fi crearea unei deschideri pentru perete înainte de instalație.
  • Aflați dacă firma de instalații sanitare facturează clienții când aceștia încă așteaptă sosirea componentelor pe site.
  • Întrebați despre costurile legate de legături.
  • Întrebați dacă instalatorul dvs. va obține un permis în numele dvs.
  • Aflați când puteți începe proiectul.

Obțineți un permis pentru instalații sanitare

Dacă instalatorul nu va obține un permis pentru dvs., obțineți permisul de instalație cât mai curând posibil.

De cele mai multe ori, puteți finaliza întreaga procedură online. După aceea, lucrările pot începe pe șantier conform planului.

Autoritățile inspectează apoi șantierul odată ce instalația este terminată. În cazul în care locul de muncă este pe măsură, autoritățile vor aproba autorizația.

Achiziționați corpuri sanitare pe cont propriu

Instalatorul dvs. va furniza numai supape, conducte și alte componente care atrag apă în și din casă.

Fie constructorul dvs. general de case, fie dvs. veți cumpăra articole precum chiuvete, accesorii, toalete, dușuri și căzi.

Asigurați-vă că zona de lucru este pregătită pentru instalator

Nu pierdeți resurse și timp punându-l pe instalatorul dvs. costisitor să curețe spațiile de târâș, să spargă pereții și să aprindă pivnițele întunecate.

Oricât de mult ai putea simți că instalatorul ar trebui să se ocupe de asta, fă-ți datoria ta. Va fi mult mai rapid dacă instalatorul dumneavoastră poate accesa locațiile reale de instalații cât mai curând posibil.

Dacă te interesează mai multe informatii despre amenajari interioare si exterioare, firma noastra este aici pentru dvs.

Suntem foarte activi si pe Instagram:

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.