Fiecare proprietar a experimentat acel sentiment sâcâitor că ceva pur și simplu nu este în regulă sau că casa de vis se simte brusc prea mică. Fie că pur și simplu căutați să vă reproiectați bucătăria sau doriți să faceți o mutare din Manhattan în Brooklyn, renovarea casei dvs. poate fi un proces descurajan.

image - Tips for Preparing for a Major Renovation
Sfaturi pentru pregătirea pentru o renovare majoră

Am întocmit această listă de sfaturi înainte de renovare pentru a ne asigura că proiectul dumneavoastră decurge fără probleme și pentru cel mai bun rezultat posibil, iar o companie precum Overall Renovation vă poate aduce viziunea în realitate. Iată câteva dintre sfaturi.

Plan

Înainte de a începe renovarea, stabiliți un plan; chiar dacă intenționați să lucrați singur, ar trebui să vă consultați cu un arhitect, dacă este posibil, pentru a înțelege pe deplin cum vă vor afecta renovările proprietatea.

De asemenea, ar trebui să vă asigurați că luați în considerare costurile, cum ar fi taxele suplimentare pentru utilități și taxele de permis, dacă este necesar (nu uitați de permise!).

Aflați ce este în neregulă cu casa dumneavoastră înainte de a începe să renovați ceva. O evaluare vă va ajuta să găsiți zonele cu probleme, care ar putea fi orice, de la curenți în ferestre la cabluri defecte până la un acoperiș cu scurgeri.

Odată ce le-ai identificat, vei ști ce să cauți atunci când vine vorba de redecorare sau remodelare.

Consultați-vă cu un arhitect

Odată ce v-ați pus la punct planul, este timpul să vă consultați cu un arhitect care este specializat în proiectarea și construcția casei. Un arhitect vă poate ajuta cu proiectarea reală a renovării dvs. și poate lucra cu dvs. pentru a crea un buget realist.

De asemenea, un arhitect vă va ajuta să determinați cum va fi folosit noul spațiu, ceea ce este util în special dacă locuiți într-o casă prea mare pentru nevoile dvs.


Citeste si:


Creați un buget

Crearea unui buget este una dintre cele mai importante părți ale oricărui proiect major de renovare. Doriți să vă asigurați că planificați toate cheltuielile necesare și oferiți proiectului un buget realist.

Un arhitect vă poate ajuta să completați un buget detaliat care include taxe profesionale, materiale și chiar articole suplimentare, cum ar fi o toaletă nouă.

Este important să creați un buget realist pentru renovarea dvs. Oricât de mult ți-ar plăcea să faci renovări complete la casa ta, trebuie să reții că fiecare material sau serviciu suplimentar se adaugă.

Înainte de a te angaja în ceva, dă-ți seama ce îți poți permite în mod realist. Este recomandat să vă consultați cu un creditor înainte de a începe orice renovare, mai ales dacă refinanțați sau obțineți un împrumut pentru proiect.

Dacă este necesar, pregătiți un plan de urgență în cazul în care remodelarea dvs. ajunge să coste mai mult decât ați planificat sau în cazul în care timpul devin greoi și trebuie să amânați lucrarea cu câteva luni.

Obțineți mai multe estimări

Este important să obțineți mai multe estimări înainte de a vă începe proiectul. Asigurați-vă că luați în considerare costul materialelor, al forței de muncă și al oricăror suplimente în plus față de prețul total. De asemenea, este util să știi că și antreprenorii sunt oameni.

Acest lucru este valabil mai ales pentru casele mai vechi sau casele care au fost depășite de mult timp. Asigurați-vă că vă întrebați antreprenorul despre istoricul casei și despre modul în care acesta vă afectează procesul de renovare.

Selectați un antreprenor

Alegerea unui antreprenor este una dintre cele mai importante părți ale proiectului dumneavoastră de renovare. Asigurați-vă că vă cercetați contractantul și verificați recenziile înainte de a semna ceva.

Există o mulțime de povești de groază despre antreprenori care au fugit cu bani sau au durat mai mult decât era necesar pentru a finaliza renovarea. Înainte de a vă angaja contractorul, acordați-vă timp pentru a intervieva cel puțin doi sau trei candidați.

Doriți să vă asigurați că alegeți pe cineva care vă poate gestiona proiectul fără întrerupere și poate livra la timp.

De asemenea, ar trebui să fiți pregătit să semnați un contract pentru proiect. Acest contract prezintă detaliile proiectului și materialele care vor fi utilizate. Este important să semnați un contract care să includă toate nevoile și specificațiile dvs., cum ar fi materiale suplimentare sau o zi suplimentară de muncă pentru orice muncă suplimentară care ar putea fi necesară.

De asemenea, ar trebui să includeți toate măsurătorile sau dimensiunile care sunt enumerate în contract pentru a evita orice confuzie în timp ce lucrați la proiectul dvs.

Nu putem sublinia suficient importanța de a deveni creativ în timpul procesului de renovare. Chiar dacă lucrați cu un arhitect pentru a vă proiecta spațiul, asigurați-vă că sunteți cât mai specific posibil atunci când discutați despre opțiuni.

Inspirați-vă din alte locuri, cum ar fi reviste sau hoteluri și restaurante de lux. Dacă lucrați la propria casă, luați în considerare utilizarea Pinterest pentru a obține puțină inspirație pentru proiectul dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.