Canapelele și tapițeria fac parte integrantă din orice decor al casei. Ele nu numai că oferă un loc unde să stai, ci și adaugă culoare și textura spațiului tău.

Dar oricât de superbe ar fi, canapelele necesită întreținere la fel ca orice altă piesă de mobilier din casa ta. Dacă vrei ca al tău să arate cât mai bine de-a lungul anilor, iată câteva sfaturi despre cum să le îngrijești corect.

image - Remove Stains
Îndepărtați petele

Aspirați canapeaua și tapițeria cel puțin o dată pe săptămână

Excesul de murdărie și reziduuri pot face să apară pete pe canapea. Aspirarea este una dintre cele mai ușoare modalități de a-l păstra liber de acele urme inestetice. Folosiți o pensetă , nu o scobitoare sau un obiect ascuțit, pentru a îndepărta orice scame care ar putea fi blocate în crăpăturile sau colțurile pernelor canapelei dvs.

Unele canapele pot necesita curățare chimică, deoarece sunt realizate cu țesături delicate, cum ar fi mătasea și catifea, care nu pot rezista prea mult la spălare.

Folosiți ajutorul unui profesionist pentru curățarea în profunzime a covoarelor și canapelelor

Curățenii profesioniști sunt instruiți pentru a vă curăța temeinic covoarele și tapițeria . Ei pot cunoaște chiar și produse care pot îndepărta eficient petele dificile.

Aceasta este și o opțiune bună dacă aveți animale de companie sau copii mici care se joacă des pe podea, deoarece soluțiile de curățare comerciale precum cele oferite de CleanBee.ie sunt non-toxice și sigure pentru ei.

Dacă doriți să economisiți bani neangajând un curățător expert, atunci ar trebui cel puțin să învățați cum să vă curățați corect canapeaua folosind instrumente ușor disponibile, cum ar fi aspiratoare și șampoane pentru covoare.


Citeste si:


Scapă de pernele vechi care sunt uzate, pătate sau rupte

Pernele vechi, uzate, trebuie înlocuite cât mai curând posibil, deoarece și-au pierdut fermitatea.

Dacă le curățați în mod regulat pentru a îndepărta murdăria și petele , atunci este, de asemenea, o idee bună să înlocuiți aceste articole cu altele mai noi, care arată mai bine pe schema actuală de design a canapelei dvs.

Husele de perne se pot deteriora din cauza expunerii excesive la soare sau ținute lângă încălzitoare, astfel încât acestea trebuie înlocuite la fiecare cinci ani, în funcție de utilizare, pentru un confort și o estetică optime.

Treceți la foi pentru uscător în loc de balsam lichid pentru rufe atunci când spălați rufe

Balsamurile de rufe vin sub formă lichidă, care poate lăsa reziduuri pe tapițerie. Acest lucru îl poate face să arate plictisitor și chiar murdar după ce a fost spălat.

Dar dacă doriți același efect de a face țesăturile să se simtă mai moi, fără a utiliza substanțe chimice, pur și simplu utilizați foi pentru uscător atunci când le spălați cu detergent.

Îndepărtați petele de pe tapițerie cu un săpun pe bază de enzime

Acesta este cu adevărat important! Pentru a împiedica petele să se depună pe tapițerie , puteți folosi săpunuri pe bază de enzime.

Această soluție nu numai că curăță, ci și dezodorizează și igienizează materialul canapelei pentru a scăpa de germenii care ar putea cauza probleme de sănătate atunci când sunt atinși sau așezați de către persoane cu sistemul imunitar compromis.

image - Remove Stains from Upholstery With an Enzyme-Based Soap

Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să vă păstrați tapițeria să arate și să vă simțiți grozav. Dacă urmați aceste sfaturi de întreținere a canapelei și a tapițeriei, mobilierul dvs. va dura mai mult. Vă veți putea bucura de el ani de zile fără să vă faceți griji cu privire la uzură sau să aveți nevoie de o înlocuire costisitoare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.