Să îmbrățișăm mamele de tip B. Nu sunt ca mamele convenționale care sunt organizate și iau decizii rapide, dar abordarea lor unică față de viață le face frumoase.

Le poate fi dificil să genereze idei pentru a-și proiecta casele, dar nu trebuie să-și facă griji, deoarece House Frey aduce o grămadă de idei care îi pot ajuta cu adevărat.

image - Home Design Tips for Type-B Moms
Sfaturi pentru designul casei pentru mamele de tip B

Care este locul în care oamenii se simt fericiți? După o zi agitată la serviciu, oamenii au nevoie de ceva timp pentru ei înșiși. În afară de casă, unde se pot simți relaxați? Cu siguranță, acasă este cel mai bun loc pentru a simți plin de viață.

Deci, nu trebuie să faci multe aranjamente pentru a face interesantă decorarea casei. Puteți folosi lucruri simple care pot îmbunătăți designul casei dvs. Arhitectura scrie pentru noi . Simplitatea este frumoasă. Să ne aprofundăm în ideile pe care ar trebui să le încercați să vă proiectați casa.

Prioritizează mai întâi confortul

Când vă proiectați casa, țineți întotdeauna cont de faptul că comoditatea dvs. este mai importantă decât lucrurile inutile. Acasă este locul în care stai cea mai mare parte a timpului tău, așa că proiectează-l cu lucruri pe care le vei folosi în mod regulat.

Puteți folosi niște mobilier care vă poate oferi un confort deosebit. Poți instala un frigider chiar dacă are o singură ușă, deoarece nu trebuie să urmezi tendințele tot timpul pentru a mulțumi oamenilor care nu au nicio importanță în viața ta.

În primul rând, prioritizează nevoile tale și instalează produsele conform cerințelor tale. Puteți folosi unele tablouri pentru a da casei tale o notă artistică. Pune niște flori într-o vază și păstrează-le în sufragerie pentru a aduce ceva pozitiv în casă.

Încercați întotdeauna să alegeți produse realiste care să aducă autenticitate abordării designului casei dvs.


Citeste si:


Concentrați-vă pe flux

În calitate de mamă de tip B, ești mereu ocupată cu lucruri care duc la deranjamente ale lucrurilor din casa ta. Ar trebui să știi că proiectezi casa pentru tine și familia ta. Deci nu trebuie să urmați orice abordare convențională pentru a vă decora casa.

Concentrați-vă pe flux. S-ar putea să fiți interesat să gătiți și apoi să hrăniți copiii. Puteți introduce o masă mică în bucătărie pentru rețetele tale de noapte, pentru a petrece ceva timp mâncând.

Puteți aduce o geantă pentru a păstra lucrurile pe care le folosiți des și nu aveți timp să le aranjați. Poate ajuta la menținerea aranjamentelor casei.

Lasă-ți copiii să ghideze aspectul

Îți proiectezi casa și nu iei idei de la copiii tăi care nu se pot întâmpla. Copiii sunt cei care fac din casă un loc fericit. Ei au, de asemenea, câteva idei care pot părea neortodoxe, dar pot aduce o oarecare unicitate designului casei tale.

Dacă aveți copii mici, atunci nu uitați să creați un spațiu de joacă pentru copilul dvs. Este posibil să aveți copii mai mari care își aduc prietenii să se joace, atunci ar trebui să vă gândiți să creați un spațiu de locuit pentru aceste lucruri.

Nu trebuie să uitați să luați sfatul copilului în timp ce vă proiectați casa, deoarece aceștia pot fi artiști cu adevărat inteligenți, cu idei unice.

Creați „case” pentru lucruri

În fiecare casă, există un loc unde să păstrezi lucrurile. Este întotdeauna ascunsă de oameni, dar păstrează o mulțime de secrete. Puteți folosi un sertar pentru a păstra lucrurile pe care le folosiți cu greu și pot fi păstrate într-un loc ascuns.

Procedând astfel, puteți economisi spațiu în zona dvs. de locuit, care poate fi utilizat ulterior. În timp ce vă proiectați casa, încercați să faceți locuri separate pentru păstrarea lucrurilor.

În acest fel, vă poate economisi timp atunci când aveți nevoie de anumite lucruri și, de asemenea, arată grozav. Nu trebuie să uitați să folosiți această idee de a crea spații separate pentru lucrurile pe care le folosiți zilnic.

Mergi în ritmul tău

Amintește-ți întotdeauna că ești unică în felul tău ca mamă de tip B. . Nu trebuie să te schimbi. Nu încerca să fii cineva care nu ești pentru a-ți proiecta casa.

Mergeți întotdeauna pe lucrurile pe care le puteți aduce cu adevărat fericire. Ascultă-ți mereu inima în timp ce îți proiectezi casa.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.