Când vine vorba de curățarea casei, podelele sunt, fără îndoială, una dintre cele mai grele părți. Dar, dacă nu vă curățați podeaua murdară, se va arăta.

image - Tips to Cleaning Your Floors
Sfaturi pentru curățarea podelelor

Oaspeților nu le place să intre într-o casă murdară, așa că trebuie să ajungi cumva la acele etaje și să le cureți până vor străluci. Dar este mai ușor de spus decât de făcut; curățarea podelei poate dura mult timp și muncă grea.

Dar cu fiecare sarcină masivă, există o modalitate mai ușoară de a face lucrurile. Nu are rost să amâni când trebuie să faci treaba. Continuați să citiți acest articol pentru a afla sfaturi valoroase despre curățarea podelei în câțiva pași simpli și simpli.

Goliți Camera

Mulți oameni au covor pe podea, ceea ce face mai dificilă curățarea podelei în fiecare zi. Prin urmare, atunci când decideți să curățați podeaua, este mai bine să îndepărtați toate elementele de pe podea.

Scoateți covorul și mobilierul și veți avea spațiul pentru tine. Poți pune obiectele dintr-o cameră în cealaltă pentru moment. Odată ce o cameră este curățată, puteți trece la cealaltă.


Citeste si:


Ia-ți materiale de curățenie

Ai nevoie de produse de curățare adecvate dacă vrei ca camera să strălucească. Unele articole de curățare durează mai mult pentru curățare, în timp ce altele sunt considerabil mai puțin.

Dacă nu sunteți sigur ce produse vor fi cele mai bune pentru podeaua dvs., cereți o recomandare la magazin.

S-ar putea să vă ajute să obțineți cele mai de încredere mărci de produse de curățenie. Iată o listă cu articolele de zi cu zi de care ai putea avea nevoie pentru o curățare temeinică.

 • Albire
 • Oţet
 • Detergent universal
 • Praf de copt
 • Un mop
 • Bureți
 • Lichid de spălat vase
 • Manusi de cauciuc
 • Servețele de hârtie
 • Sticla cu pulverizator
 • Găleată
 • Mătură
 • O periuta de dinti

Cu toate acestea, dacă curățați o toaletă, este posibil să aveți nevoie de câteva articole suplimentare, cum ar fi soluția de curățare a vaselor de toaletă și așa mai departe.

Începeți Procesul

Acum că aveți materialele de curățenie, este timpul să vă ocupați și să faceți treaba reală. Puteți începe prin a aspira camera .

Acest proces este destul de ușor și nu necesită mult timp. Apoi, luați apă fierbinte într-o găleată și amestecați în apă niște înălbitor, oțet și detergent universal.

 • Puteți stropi cu niște bicarbonat de sodiu pe podea înainte de a mătura podeaua cu un mop umed. Pentru tulpinile complexe, puteți folosi picături de săpun de vase și o periuță de dinți pentru a curăța anumite pete.
 • Uneori, este posibil să aveți nevoie de ajutor profesional pentru a curăța o suprafață plictisitoare. De exemplu, experții știu cum să curețe gresia și chitul în mod corespunzător și să aducă înapoi o strălucire nou-nouță.

Metodele de casă nu pot concura cu atingerea profesională. Profesioniștii vă vor economisi chiar și mult timp și probleme.

Repeta

Odată ce camera este curată, mătură din nou podeaua cu un mop înmuiat numai în apă. Trebuie să scapi de chimicalele turnate pe podea.

Persoanele cu copii ar trebui să fie foarte atenți în timp ce curățează podeaua cu substanțe chimice. Asigurați-vă că ștergeți podeaua cu apă curată pentru a elimina toate substanțele chimice dăunătoare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.