O casă gata de vacanță nu înseamnă doar o ambianță caldă, un decor frumos și arome delicioase ale deserturilor de Crăciun.

De asemenea, trebuie să fie curat, sănătos și fără dăunători. Dar, din păcate, majoritatea proprietarilor americani uită de controlul dăunătorilor din sezonul de vacanță. Când aveți o listă lungă de lucruri de făcut, este ușor să treceți cu vederea îngrijorarea.

image - Pest Control Tips for a Holiday-Ready Home
Sfaturi pentru combaterea dăunătorilor pentru o casă gata de vacanță

În plus, intrușii deranjați tind să se ascundă atunci când ești prin preajmă și ies în timpul nopților târziu pentru a-ți fura cadourile și bunătățile.

Din fericire, puteți face pași mici pentru a vă menține casa fără dăunători în timpul sărbătorilor. Iată sfaturile de urmat pe care trebuie să le urmezi pentru un sezon de vacanță fără stres.

Urmărește Ce aduci

Proprietarii de case aduc acasă o mulțime de lucruri în timpul iernii. De la lemn de foc la brazi de Crăciun, coroane și lumini decorative, totul are potențialul de a purta gândaci. Furnicile, căpușele, păianjenii și termitele se pot ascunde în plante.

Lemnul de foc servește ca un loc de reproducere perfect pentru ca insectele să supraviețuiască și să prospere. Chiar și cutiile de carton care transportă provizii pot fi vinovate. Asigurați-vă că verificați tot ce aduceți. Scuturați copacul și coroanele și inspectați lemnul de foc înainte de a le duce în interior.

Fii atent

Dacă crezi că insectele și rozătoarele hibernează în sezonul rece, ai dreptate. Dar partea tristă este că se ascund în interiorul caselor, motiv pentru care nu le vezi în aer liber.

Casa ta poate fi ascunzătoarea lor, deoarece primesc cu ușurință hrană, apă și căldură. Este esențial să fii atent la ascunderea dăunătorilor. Este posibil să vedeți semne vizibile, cum ar fi excremente sau să auziți sunete în loc să observați dăunători. De asemenea, inspectați potențialele căi de intrare, cum ar fi fisurile și crăpăturile în uși și ferestre.


Citeste si:


Obțineți servicii profesionale de exterminare

Indiferent dacă observați dăunători sau bănuiți prezența lor, un serviciu de exterminare a dăunătorilor înainte de iarnă este o idee bună. Iernile sunt aspre în majoritatea Statelor Unite, inclusiv în Vestul Mijlociu.

Cel mai bine este să chemați experți pentru controlul dăunătorilor din Vestul Mijlociu înainte de a începe zăpada și dăunătorii să se ascund departe de vedere. Exterminarea dăunătorilor de toamnă asigură că spațiul tău de locuit este curat și gata să întâmpine sezonul sărbătorilor.

Păstrați alimentele cu grijă

S-ar putea să vă simțiți leneș în timpul sărbătorilor și este ușor să lăsați dulce și dulciuri pe masă după o petrecere târziu. Dar s-ar putea să ajungi să inviti furnici, gândaci și șobolani la un festin. Trimiterea lor este ușoară dacă nu lăsați mese tentante la îndemână.

Ambalați resturile în recipiente ermetice și nu lăsați ingredientele pe blaturile din bucătărie. Transferați alimentele din recipiente de hârtie în borcane sigilate pentru protecție împotriva dăunătorilor.

Faceți mile suplimentare cu curățarea

O casă curată înseamnă că dăunătorii nu au unde să se ascundă, așa că asigurați-vă că curățați dezordinea chiar înainte de a vă îmbrăca în vacanță. Faceți eforturi suplimentare cu curățarea zilnică .

Ștergeți scurgerile și firimiturile de pe blat și măturați podelele în fiecare zi. Fă-ți un obicei din a scoate gunoiul din bucătărie înainte de a stinge luminile pentru noapte. Un mic efort suplimentar cu curățenia ajută la ținerea dăunătorilor la distanță.

Controlul dăunătorilor este o măsură esențială pentru o casă gata de vacanță. Începe cu exterminarea profesionistă și fă partea ta pe tot parcursul sezonului.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.