Procesul de expediere a oricărui tip de echipament greu necesită atenție la detalii. Indiferent dacă transportați roboți industriali, vehicule mari sau betoniere, este întotdeauna o investiție mare că ați dori să ajungeți la destinație într-o stare impecabilă.

Cum te descurci într-un asemenea demers? Există câteva lucruri pe care le puteți alege să le faceți și toate au potențialul de a vă asigura că echipamentul dvs. este expediat în siguranță.

image - Tips to Safely Ship Your Heavy Equipment
Sfaturi pentru a vă expedia în siguranță echipamentul greu

De exemplu, puteți începe prin a colabora cu o companie de ambalare de încredere și cu experiență.

De asemenea, ar trebui să faceți tot posibilul pentru a inspecta capacitățile camionului sau a remorcii care va efectua transportul propriu-zis și pentru a colecta toate documentele și informațiile necesare despre transportul dvs.

Toate acestea pot suna destul de copleșitoare la început, dar nu vă faceți griji. Citiți articolul de mai jos și aflați sfaturile utile care vă vor ajuta să vă asigurați că toate echipamentele dvs. sunt în siguranță în timpul transportului.

Colectarea informațiilor

Majoritatea mașinilor și echipamentelor grele se califică drept mărfuri supradimensionate și, prin urmare, sunt expediate pe camioane cu platformă sau platformă. Un camion cu platformă are o zonă plată în spate, fără acoperiș sau părți laterale pentru transportul articolelor mari.

În funcție de cât de mare este încărcătura dvs., puteți căuta paturi plate care pot suporta până la 48.000 de lire sterline. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care colectarea de informații exacte despre expedierea dvs. este crucială.

Cunoașterea exactă a mărfurilor va face mult mai ușoară alegerea modului de transport potrivit, astfel încât să nu ajungeți să încercați să vă mutați echipamentul pe o platformă prea mică pentru el.

De asemenea, vă va ajuta să abordați regulile de expediere din Regatul Unit , să aflați prețuri exacte și să evitați taxele și taxele nedorite.

Când aveți toate informațiile necesare pe hârtie și puteți să le căutați sau să le furnizați cuiva în orice moment, navigarea prin procesul de transport de marfă devine mult mai ușoară.


Citeste si:


Ambalare și protecție

Când vă transportați mărfurile pe o platformă, practic nimic nu o protejează de condițiile meteorologice.

Este ceva de care trebuie să aveți grijă, mai ales dacă mărfurile dumneavoastră sunt perisabile sau pot fi deteriorate de ploaie, zăpadă sau vânt . Pentru a asigura un tranzit în siguranță, trebuie să împachetați și să vă protejați corespunzător transportul.

Dacă transportați un fel de utilaje grele, cel mai bine este să folosiți lăzi. Unele articole care sunt vulnerabile la coroziune ar putea necesita protecție suplimentară.

Acordați-vă timp pentru a afla despre cerințele de siguranță pentru expedierea dvs. și împachetați-o în consecință. Dacă nu sunteți sigur cum să procedați, consultați-vă cu o companie de transport maritim sau cu partenerul dvs. de transport.

Găsirea companiei de transport maritim

Găsirea unei companii de încredere pentru transportul dumneavoastră este cheia dacă doriți ca procesul de expediere să decurgă fără probleme.

Există o mulțime de lucruri de care trebuie să aveți grijă și sunt șanse mari ca pur și simplu să nu vă puteți descurca pe cont propriu fiecare pas de expediere a echipamentelor grele.

Dacă transportați pe uscat, cel mai bun pariu este să alegeți un transportator cu experiență, care să ofere diverse transportoare cu platformă, să angajeze personal profesionist și să ofere servicii de înaltă calitate.

Puteți cere recomandări prietenilor sau persoanelor cu care lucrați, dar puteți, de asemenea, să accesați online și să căutați companii de transport maritime cu cote bune .

Citiți recenziile, verificați câtă experiență au și vedeți dacă vă permit să alegeți opțiunea care este cea mai convenabilă și potrivită nevoilor dvs.

Pregătirea pentru riscuri

Deși ar trebui să sperați întotdeauna la ce este mai bun, ar putea fi, de asemenea, într-un sens bun să vă așteptați la ce este mai rău, mai ales dacă expediați ceva foarte valoros sau delicat.

În acest caz, ar trebui să aflați despre politica de gestionare a riscurilor pe care compania de transport maritim la alegerea dvs. o are în vigoare.

Când expediați un bun deosebit de costisitor, puteți lua în considerare și angajarea unui expert cu experiență care poate supraveghea și supraveghea întregul proces, inclusiv încărcarea și descărcarea.

Rețineți că compania pe care o alegeți ar trebui să pună accent pe menținerea mărfurilor în bune condiții în fiecare etapă a procesului de transport.

De asemenea, ar trebui să angajeze profesioniști în logistică, adică lucrătorii care știu exact ce trebuie să se întâmple când echipamentul ajunge la destinație pentru a evita riscurile de descărcare.

Asigurare

S-ar putea să vă întrebați dacă aveți nevoie de asigurare de marfă pentru transportul de utilaje grele. De obicei, majoritatea ofertelor de la companii de încredere vin cu răspundere implicită de acoperire a transportatorului pentru toate transporturile.

Cu toate acestea, s-ar putea să merite totuși să luați în considerare achiziționarea unei asigurări suplimentare de transport de marfă la valoare întreagă, doar pentru a nu fi nevoit să vă faceți griji pentru nimic.

În cele mai multe cazuri, transportul de echipamente grele are o rată ridicată de succes, dar greșelile pot apărea și se întâmplă.

De aceea, este mai bine să fii sigur decât să-ți pară rău și să adaugi măsurile de precauție suplimentare disponibile, așa că fii pe deplin protejat și încrezător în ceea ce privește expedierea ta.

Concluzie

Este clar că sunt multe lucruri pe care trebuie să le faci atunci când intenționezi să expediezi echipamente grele.

Pentru a evita aceste probleme, va trebui să vă asociați cu o companie de renume care oferă servicii de transport de echipamente grele și să vă asigurați că totul este organizat și luat în considerare.

De asemenea, trebuie să știți că cea mai mare parte a lucrărilor începe cu mult înainte de a vă preda încărcătura șoferului.

Este esențial pentru dvs. să vă asigurați că echipamentul dumneavoastră este în stare bună de funcționare și că nu este nimic în neregulă cu el înainte de a fi expediat.

De asemenea, veți dori să vă inspectați încărcătura imediat ce sosește, astfel încât să puteți rezolva rapid orice probleme care ar fi putut apărea în timpul procesului de expediere. Livrare sigură!


Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.