Descoperă mai multe sfaturi pentru a crea un dormitor confortabil pentru iarna alaturi de echipa de amenajari interioare Utopian Construct.

Sfaturi pentru a crea un dormitor confortabil de iarnă

Temperatura nu rămâne aceeași pe tot parcursul anului, la fel și așternutul.

Trebuie să ne actualizăm dormitoarele pentru a crea o atmosferă potrivită sezonului.

Acest lucru se face pentru a avea un somn confortabil și sănătos după o zi lungă și obositoare, deoarece sănătatea noastră mentală și fizică depinde de un somn bun.

Dacă nu există un aranjament adecvat pentru dormit, urmat de condiția climatică, s-ar putea să ajungeți cu un somn frustrat și iritat.

Deci lenjeria de pat perfectă este foarte importantă în toate anotimpurile. Mai mult decât atât, ne petrecem o treime din viață în pat, este și un tovarăș în orice fericire și tristețe.

Interiorul camerei este proiectat luând în considerare personalitatea, profesia, interesul utilizatorului și zona în care se află casa și modul în care este proiectat interiorul acesteia.

Dar, cel mai important, interiorul este proiectat în funcție de condițiile climatice, de exemplu, în timpul verii culori proaspete și imprimeuri sunt folosite pentru decorare și pentru a crea o atmosferă răcoroasă și răcoritoare.

În timp ce în timpul iernii, se folosesc vopsele calde și mai închise și o mulțime de articole de pat grele.

Amenajarea locului pentru iarnă este mult mai dificilă decât vara și necesită considerații speciale. Prin urmare, în acest articol, am reunit câteva sfaturi pentru tine.

1. Saltea și lenjerie de pat

Când este frig, fă-ți patul cât mai confortabil. Puteți adăuga un tampon de saltea pe saltea pentru mai multă moliciune și căldură.

Pe piețele sunt disponibile mai multe tipuri de tampoane de saltea, care sunt umplute și cusute în diferite stiluri și materiale.

Așezați tamponul cu un cearșaf pentru a-l menține la locul său. Lenjerie de pat acoperă salteaua și căptușeala acesteia, protejându-le de acarieni și uleiuri.

Alegeți o cearșaf moale, respirabil și prietenos cu pielea. Vă va oferi un somn liber în orice postură, deoarece nu va exista nicio șansă de a îndoi sau a încurca cearceaful sub tine. De asemenea, oferă un aspect îngrijit și curat patului tău.

De cele mai multe ori este folosită țesătură simplă pentru aceste cearșafuri pentru a le potrivi cu ușurință cu toate tipurile de lenjerie de pat.

Dar cearșafurile imprimate sunt, de asemenea, disponibile pe piață și utilizate în mod obișnuit pentru patul de o persoană sau dublu mic pentru copii.

Când cumpărați cearșaful, țineți cont de dimensiunea exactă a saltelei, astfel încât să o puteți cumpăra pe cea potrivită.


Citeste si:


2. Perne și perne

Aha! Iarna este aici, adaugă câteva efecte mai calde și pufoase în jurul tău. Adăugați câteva perne și perne suplimentare pentru a vă face patul înfundat, astfel încât să existe șanse mici de un pat rece. Căldura pernelor depinde de umpluturile și carcasele acestora.

Sunt cunoscute și ca elemente decorative care ajută la proiectarea tăbliei.

Pe piață sunt disponibile mai multe tipuri de huse brodate, dantelate, petice sau imprimate pentru a vă ajuta să adăugați o notă estetică patului dumneavoastră.

3. 15 Pilome Tog

Există o gamă largă de pilote cu izolare termică diferită. Caldura pilotelor este indicata de plapuma care este selectata in functie de cerintele sezoniere.

În timpul iernii, de obicei, se folosesc pilote de 13,5 sau 15 tog. Zonele de câmpie și teritoriale necesită mai puține pilote tog, deoarece este mai puțin frig în comparație cu regiunile muntoase sau geroase.

O pilotă de 13,5 tog este cea mai bună pentru lunile reci, adică din noiembrie până în februarie.

Pilotele 13,5 tog nu sunt potrivite pentru regiunile calde deoarece temperatura nu scade considerabil noaptea indiferent de perioada anului.

Dacă locuiți undeva, unde zăpadă abundent în cea mai mare parte a zilei sau aveți o casă spațioasă construită din piatră sau în stil cabană, o pilota de 15 tog este cea mai bună opțiune.

Mai mult, dacă dormi frig sau suferi de fiori în timp ce dormi, pilotele cu 15 tog sunt cea mai bună recomandare pentru lunile reci de iarnă.

Puteti cumpara cuverturi de pilote bej de la magazinul Coneltex. la preturi accesibile.

Dacă casa este făcută din pietre și nu are instalat un sistem de izolare adecvat, puteți folosi pilota atât de înaltă pe cât vă simțiți confortabil.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.