Oamenii înțeleg în general importanța întreținerii acoperișului casei lor, dar dacă dețin un hambar, este ușor să treci cu vederea acoperișul.

image - Essential Tips to Maintain a Barn roof in the Summer
Sfaturi esențiale pentru întreținerea unui acoperiș de hambar vara

Deși s-ar putea să nu-ți dai seama de la început, animalele au nevoie și de un acoperiș bun deasupra capului dacă sunt în interior.

Păstrați acoperișul hambarului dvs. în stare bună, urmând unele dintre aceleași sfaturi de întreținere pe care le folosiți pentru acoperișul casei dvs.

Puteți, de asemenea, să căutați ajutor profesionist și să găsiți câțiva experți, cum ar fi acești pictori de acoperișuri de hambar din Ontario .

Probleme tipice cu acoperișul hambarului

Anumite probleme pot apărea în funcție de tipul de acoperiș pe care îl are hambarul tău.

Sindrila din lemn

Multe hambare mai vechi au încă șindrilă de lemn sub alte materiale de acoperiș. Apa este inamicul numărul unu al șindrila din lemn și necesită o ventilație adecvată pentru a rămâne uscată. Odată deteriorate, acoperișurile din șindrilă din lemn vor trebui înlocuite.

Acoperișuri metalice

Acoperișurile metalice sunt adesea folosite pe hambare, deoarece sunt foarte durabile. Acoperișurile metalice sunt cele mai susceptibile la deteriorarea ruginii și a vântului.

Ar trebui să vă inspectați acoperișul dacă nu există cuie slăbite dacă foile metalice sunt ridicate de vânt.

Acoperișuri din asfalt

Asfaltul este cea mai puțin durabilă opțiune, dar poate fi folosit pentru reparații de bricolaj, cum ar fi înlocuirea șindrila slăbită sau spartă și repararea găurilor mici. Inspecția este totuși crucială.

Găsirea și rezolvarea imediată a micilor probleme este încă o idee bună. Când acest tip de acoperiș se scurge, ar trebui să înlocuiți întreaga structură.


Citeste si:


Acoperișuri din ardezie

Spre deosebire de nevoia de a înlocui acoperișul la fiecare câțiva ani, acest tip de acoperiș poate dura mult timp, deoarece vă puteți face singur reparațiile.

Indiferent de tipul de acoperiș pe care îl aveți, vă puteți menține acoperișul hambarului în stare bună cu o simplă întreținere de vară.

Fii atent la scurgeri

Fii atent la scurgerile din acoperișul hambarului tău. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să te plimbi prin hambar în timpul unei furtuni de ploaie sau într-o zi însorită, căutând găuri de lumină.

Un binoclu vă poate ajuta să găsiți puncte cu probleme pe acoperiș dacă ezitați să vă ridicați singur pe acoperiș.

Uitați-vă cu atenție la zonele care sunt cel mai probabil să se cedeze, cum ar fi streașini și crestele sau văile din acoperiș. De asemenea, examinați acoperișul pentru semne de probleme ale dăunătorilor, cum ar fi algele.

Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, inspectați-vă acoperișul hambarului de trei ori pe an, la fel cum ați proceda pentru acoperișul casei dvs.

Asigurați-vă că verificați elementele de fixare

Pe acoperișurile metalice , căutați elemente de fixare slăbite, cum ar fi cuie sau șuruburi. Verificați dacă elementele de fixare sunt slăbite și strângeți-le sau înlocuiți-le dacă este necesar.

Când înlocuiți elementele de fixare, rețineți că ar trebui să le utilizați numai pe zonele înălțate ale acoperișului. În zonele inferioare ale acoperișului, elementele de fixare pot rugini și apa din bazin.

Îndepărtați resturile de pe acoperiș

În timpul furtunilor și ploilor de primăvară, vânturile puternice pot arunca resturi pe acoperișul hambarului. Vara este momentul ideal pentru a vă inspecta și curăța acoperișul.

Puteți găsi că este destul de eficient să curățați un acoperiș dacă aveți la dispoziție o mașină de spălat electrică. Inspecția este mult mai ușoară dacă nu există probleme ascunse.

Mușchiul poate crește și din frunzele umede și alte resturi. Mușchiul crește pe acoperișuri umbrite și umede, astfel încât mai multă lumină solară care ajunge pe acoperiș reduce creșterea mușchiului.

Tăierea ramurilor copacilor lângă acoperiș

Dacă membrele cresc suficient de aproape pentru a atârna deasupra acoperișului, pot cauza probleme. Animalele mici pot folosi membrele pentru a avea acces la hambar și acoperiș, sau seva poate picura din copac, în funcție de tip. Cel mai bine este să tăiați membrele care stăpânesc vara, astfel încât frunzele să nu cadă pe acoperiș toamna.

Combinația dintre furtunile de vară și membrele în suprafață este o amenințare pentru acoperișul tău. Ramura unui copac ar putea cădea prin hambar și în acoperiș în timpul unei furtuni puternice.

Frecarea constantă a copacilor de acoperișurile hambarului provoacă lovituri și elemente de fixare slăbite. Acesta este motivul pentru care ar trebui să tăiați copacii crescuți în jurul hambarului dvs. Menținerea unui acoperiș în stare bună este crucială pentru apărarea unei structuri împotriva elementelor.

Verificarea problemelor și efectuarea câtorva sarcini pot ajuta la prevenirea daunelor viitoare. Urmărirea acestora nu numai că vă va asigura că aveți un acoperiș de încredere pentru hambar, ci vă va salva și portofelul în viitor.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.