Cumpărarea primei case promite să fie o experiență plină de entuziasm în timp ce vânați proprietatea visată.

Dar poate fi la fel de descurajantă, deoarece trebuie să negociezi afacerea, să gestionezi banii și să te ocupi de hârtii. Provocarea devine și mai mare în mijlocul noii normalități atunci când sunt mai mulți factori în joc.

Mulți americani amânaseră vânătoarea de case în timpul pandemiei, dar acum este momentul să mergem mai departe. Din fericire, vă puteți baza pe câteva sfaturi de specialitate pentru a elimina provocările și pentru a cumpăra casa de vis cu mai multă încredere. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta.

image - Essential Advice for First-Time Home Buyers in the New Normal
Sfaturi esențiale pentru cumpărătorii de locuințe pentru prima dată în noua normalitate

Faceți o listă de dorințe

Vizualizarea proprietăților chiar acum este o provocare, deoarece virusul este încă în jur. Vânzătorii sunt mai puțin flexibili cu vizionările, așa că probabil va trebui să depindeți de programul lor sau de casele deschise.

Este logic să renunți la proprietățile care nu se potrivesc cu criteriile tale și să le vezi numai pe cele care te-ar putea interesa cu adevărat. Cel mai simplu mod de a restrânge opțiunile este prin pregătirea unei liste de dorințe.

Poate doriți un anumit tip de casă într-o anumită locație. Vizualizați potrivirile potrivite și economisiți timp și efort.

Asigurați-vă că sunteți gata financiar

Finanțele reprezintă un alt aspect crucial pe care un cumpărător de locuințe trebuie să-l țină cont. Pandemia a provocat incertitudini financiare, așa că trebuie să fii pregătit pentru înțelegere.

Evaluează-ți poziția actuală a banilor pentru a te asigura că ai suficient pentru plata avansului și costurile de închidere. De asemenea, mai aveți suficient după ce le-ați plătit, deoarece aveți nevoie de niște economii de urgență pe care să le susțineți.


Citeste si:


Verificați scorul dvs. de credit

Un scor de credit puternic este esențial pentru a vă califica pentru un credit ipotecar. Fiecare stat are cerințe specifice și trebuie să le căutați pentru locația dvs. Dacă doriți să cumpărați o casă în Texas, verificați pentru început cerințele pentru un împrumut Texas FHA .

Scorul dvs. de credit este esențial în mod special, deoarece trebuie să egalați limita minimă pentru a obține fondurile pentru tranzacție. Poate fi sfâșietor pentru cei care cumpără pentru prima dată să găsească o proprietate de vis, dar să nu obțină un împrumut pentru a o achiziționa.

Fii conservator cu ipoteca ta

Economia SUA nu este într-o formă foarte bună în acest moment și nu puteți fi sigur de viitor. O recesiune poate fi iminentă și există întotdeauna riscul de a vă pierde locul de muncă. Adoptarea unei abordări conservatoare în ceea ce privește creditul ipotecar este o idee bună.

Începeți prin a face bugetul casei și rămâneți la limita creditului ipotecar pe care o puteți permite chiar dacă vă pierdeți veniturile pentru câteva luni. Căutați împrumutul și cu siguranță puteți găsi unul rezonabil.

Pregătește-te să concurezi cu alți cumpărători

Piața imobiliară din țară este strânsă chiar acum din cauza stocului limitat. Probabil că va trebui să concurezi cu alți cumpărători pe fondul cererii de vârf de pe piață.

Așteptați-vă la războaie de licitații și prețuri mari chiar înainte de a vă îmbarca în călătorie. Cel mai bun sfat este să te angajezi la un buget și să fii flexibil în ceea ce privește calendarul. Sari peste o casă dacă pare prea scumpă.

Puțină precauție și gândire inteligentă vor face cumpărarea pentru prima dată a casei mai puțin dificilă decât vă imaginați. Noua normalitate este o situație fără precedent. Așadar, trebuie să vă mențineți nivelul de cap în timp ce luați decizii financiare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.