Expunerea la diferite bacterii este adesea considerată necesară și benefică pentru a crește puterea sistemului imunitar. De aceea, părinții încearcă să-și expună copiii la cât mai mulți germeni .

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că ar trebui să faci tot posibilul pentru a invita bacterii în casa ta, mai ales când unele pot fi extrem de periculoase.

image - Effective Cleaning Tips To Help Keep Harmful Viruses Out Of Your Home
Sfaturi eficiente de curățare pentru a ajuta la menținerea virușilor dăunători departe de casă

Cea mai eficientă modalitate de a vă proteja familia de acești viruși dăunători este să creați o casă curată, în care virusul nu poate trăi și, prin urmare, nu se poate răspândi.

Desigur, nu poți controla toate suprafețele și obiectele pe care le atingi când ești în afara casei, de aceea ar trebui să investești în dezinfectant pentru mâini . Acesta este cel mai bun lucru de utilizat după atingerea obiectelor care ar fi putut fi atinse de mulți alți oameni.

Trebuie să rețineți că majoritatea virușilor se răspândesc atunci când intră în contact cu sistemul dumneavoastră respirator.

Cu alte cuvinte, fie le respiri, fie ele intră în sistemul tău atunci când sunt pe mână și îți atingi fața. De aceea, dezinfectantul pentru mâini este atât de eficient în prevenirea răspândirii virusului.

Curățați des

Nu vrei să devii o curățare obsesivă care șterge fiecare suprafață în momentul în care cineva a atins-o. Cu toate acestea, nici nu trebuie să fii cineva care nu-și face deloc griji pentru asta. Trebuie să existe echilibru.

Aceasta înseamnă să creați un program și o rutină de curățare și să vă respectați.


Citeste si:


Alegeți produsul dvs

Majoritatea oamenilor se uită în magazinul lor local și aleg un dezinfectant puternic, un produs pe bază de înălbitor sau chiar un produs de curățare pe bază de alcool. Toate acestea pot fi eficiente în uciderea virușilor în casă.

Dar, ar trebui să rețineți că săpunul de vase standard este, de asemenea, foarte eficient la uciderea germenilor, reducând probabilitatea răspândirii unui virus. De aceea, a fost recomandat să vă spălați des pe mâini pentru a face față focarelor de virus.

Puteți adăuga pur și simplu săpun de vase în apa caldă și utilizați o cârpă sau puteți folosi un dezinfectant dedicat.

Curățați des

Există anumite suprafețe din casa ta care trebuie curățate des. Acestea sunt cele care sunt atinse în mod regulat de oameni; precum mânerele ușilor, întrerupătoarele și chiar mesele și scaunele.

Ar trebui să stabiliți un program pentru a le curăța cel puțin o dată la douăzeci și patru de ore, mai des dacă se știe că există un virus în casa dvs.

Puteți șterge aceste suprafețe cu o cârpă înmuiată în apă cu săpun sau le puteți pulveriza cu dezinfectant și le puteți șterge. Asigurați-vă că utilizați o cârpă curată și spălați-o în mod regulat.

De asemenea, puteți folosi hârtie igienică pentru a șterge suprafețele și apoi o puneți direct în toaletă.

Ștergeți toate suprafețele – mai ales înainte și după prepararea alimentelor

Virușii pot rămâne pe suprafețe pentru o perioadă îndelungată de timp și apoi se pot transfera la dvs. sau la mâncarea pe care o pregătiți. De aceea, este esențial ca toate suprafețele să fie șters în mod regulat, în special chiar înainte și după prepararea alimentelor.

Ștergerea lor cu săpun și apă caldă este cea mai bună abordare, deoarece aceasta nu prezintă probleme legate de contaminarea alimentelor pe care le pregătiți.

Când ștergeți suprafețele, asigurați-vă că ștergeți peste aragaz și orice alte aparate de bucătărie pe care le veți folosi, nu știți niciodată cine le-a atins ultima dată și ce germeni ar fi putut avea.

Aspirarea

Ar trebui să investești într-un aspirator de înaltă calitate, care are un sistem de filtrare. Aceasta înseamnă că praful și virușii aspirați în Lachine vor fi prinși de mașină și vor rămâne acolo.

Aspirați toate podelele și mobilierul moale cel puțin o dată pe săptămână pentru a vă asigura că toate resturile și alți posibili contaminanți sunt îndepărtați.

Ține-ți casa ventilată

Mulți viruși prosperă în medii calde și umede. Acesta este o parte din motivul pentru care se descurcă atât de bine iarna, când sistemele de încălzire centrală sunt pornite.

Pentru a reduce riscul, ar trebui să investești într-un dezumidificator pentru a extrage excesul de umiditate din aer. Deschiderea puțin ferestrelor sau instalarea de orificii de ventilație va ajuta, de asemenea, la mișcarea aerului și la menținerea lui proaspătă și curată în casa dvs.

Nu uitați, dacă folosiți substanțe chimice pentru a vă curăța casa, purtați întotdeauna mănuși pentru a vă proteja.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.