Menajerii profesioniști și proprietarii de case știu că starea casei tale este o reflectare a cine ești ca persoană. Dacă nu este curat, organizat și bine întreținut, atunci oamenii vor crede că ești leneș sau neglijent.

Serviciile profesionale de menaj vă pot ajuta cu toate aceste lucruri pentru a vă asigura că prima impresie pe care o au oaspeții se reflectă pozitiv asupra dvs. Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi de top pentru întreținerea proprietății tale!

image - Top Tips for House Maintenance
Sfaturi de top pentru întreținerea casei

Ce spune casa ta despre tine

A-ți menține casa curată nu înseamnă doar a avea un spațiu de locuit plăcut. Este, de asemenea, o parte esențială a modului în care oamenii te percep. De exemplu, dacă casa dvs. este curată, bine organizată și fără dezordine, aceasta va oferi vizitatorilor (și potențialilor angajatori) impresia că sunteți ordonat și responsabil. Dar dacă acest lucru nu este adevărat?

Vestea bună este că nu este nevoie să simți că ai eșuat în viață, deoarece casa ta nu este perfectă tot timpul; toată lumea are nevoie de ajutor din când în când!


Citeste si:


Curățarea covoarelor

Unul dintre aspectele cele mai importante (și adesea trecute cu vederea) ale întreținerii casei este curățarea covoarelor. Nu numai că vă asigură că aspectul casei dvs. este mai excelent, dar vă ajută și să vă mențineți covoarele în stare bună. Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că covoarele dumneavoastră rămân curate!

– Aspirați regulat

– Folosiți un produs de curățare sau degresant pentru covoare pentru a scăpa de petele dure

– Curățați petele după cum este necesar pentru a îndepărta petele dure

– Înlocuiți-vă covorul dacă este grav deteriorat

Curățarea covoarelor nu înseamnă doar a le menține să arate frumos. Aspirarea și curățarea regulată a covoarelor poate ajuta la menținerea lor în stare bună și la prevenirea prafului și a alergenilor, care sunt esențiali pentru persoanele cu probleme de respirație.

Uneori, întreținerea regulată nu este suficientă pentru a elimina acele pete încăpățânate. OziClean oferă curățare profesională a covoarelor în Stevenage, pentru a vă asigura că puteți avea întotdeauna covoare proaspete curate.

Curățarea cuptorului

O altă sarcină importantă, dar adesea neglijată, este curățarea cuptorului. Nu este o muncă distractivă, dar este ceva care trebuie făcut în mod regulat dacă doriți să evitați acumularea de murdărie și grăsime. Iată câteva sfaturi pentru a vă menține cuptorul curat.

– Îndepărtați alimentele lipite cu o racletă de plastic

– Folosiți bicarbonat de sodiu și apă fierbinte pentru a curăța ușa cuptorului

– Aplicați oțet cu o periuță de dinți veche pentru a îndepărta petele de apă dură

– Aliniați întotdeauna partea inferioară a cuptorului cu folie de aluminiu pentru a prinde scurgerile și arzătoarele

Curățarea cuptorului este o sarcină importantă, dar nu este dificilă dacă cunoașteți tehnicile potrivite. Urmând sfaturile menționate mai sus, vă puteți menține cuptorul curat și în stare bună, cu un efort minim.

Îți întreții ferestrele!

Ferestrele sunt o piesă esențială a oricărei locuințe, dar ele sunt adesea trecute cu vederea atunci când curățați. Iată doar câteva sfaturi simple pentru a vă menține geamurile curate.

– Curățați-vă geamurile cel puțin o dată pe săptămână

– Folosiți un detergent pentru geamuri și o cârpă moale pentru a curăța geamul

– Folosiți o racletă pentru a îndepărta dungile și filigranele

– Lustruiți-vă ramele ferestrelor cu lustruire pentru mobilier pentru a le menține strălucitoare

Ferestrele sunt aspecte esențiale ale unei case, dar pot fi și o durere de cap semnificativă pentru curățare. Respectând sfaturile menționate mai sus, vă puteți menține ferestrele curate și fără urme, cu un efort minim!

Organizarea casei tale

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți menține casa curată este să o organizezi corect. Aceasta poate fi o sarcină descurajantă, dar merită pe termen lung. Iată câteva sfaturi simple pentru a organiza toată dezordinea din casa ta.

– Îndepărtați hârtiile libere și organizați-le în fișiere sau într-un dosar acordeon

– Păstrați cărți în funcție de dimensiune (adică, cartonate împreună, broșate împreună)

– Folosește un suport pentru pantofi pentru a organiza pantofii

Să-ți organizezi casa poate fi o provocare, dar merită până la urmă. Respectând sfaturile de mai sus, vă puteți organiza casa și fără dezordine în cel mai scurt timp!

Crearea unei rutine de întreținere a casei

O modalitate de a vă menține casa curată și în stare bună este crearea unei rutine de întreținere a casei . Acest lucru nu trebuie să fie deosebit de complicat, ci doar câteva sarcini simple pe care le puteți face în mod regulat. Iată câteva sfaturi utile pentru a crea o rutină de întreținere a casei.

– Aspirați în fiecare săptămână

– Prafește mobila și suprafețele în fiecare săptămână

– Curățați bucătăria și baia cel puțin o dată pe săptămână

– Curățați geamurile cel puțin o dată pe lună

– Solicitați curățarea profesională a covoarelor cel puțin o dată pe an

A avea o rutină de întreținere a casei este una dintre cele mai bune modalități de a-ți menține casa curată și în stare bună. Sfaturile menționate mai sus pot crea o rutină eficientă de întreținere a casei, care vă va menține întreaga casă curată cu un efort minim!

Urmând aceste sfaturi simple pentru întreținerea casei, îți poți păstra casa ordonată și să arate grozav pe tot parcursul anului. Menținerea în frunte cu sarcinile mici, cum ar fi aspirarea și spălarea ferestrelor poate să nu fie cele mai distractive sarcini, dar merită în cele din urmă!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.