Fiecare persoană își petrece cea mai mare parte a vieții în somn. A cărui calitate afectează nu numai sănătatea, ci și starea emoțională a omului. Prin urmare, pentru a vă simți odihnit și plin de energie în fiecare dimineață, este necesar să acordați o atenție deosebită calității lenjeriei de pat alese.

image - Top Tips on Choosing Modern Luxury Bedding
Sfaturi de top pentru alegerea lenjeriei de pat moderne de lux

Caracteristici ale lenjeriei de pat de lux

Industria textilă modernă este pregătită să ofere o mare varietate de lenjerie de pat, dar nu toate îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate. Acum vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să alegeți cuverturi de pat de lux .

Lenjeria de pat este materialul textil care vine în contact direct cu pielea umană, prin urmare, i se impun în mod rezonabil următoarele cerințe:

 • Țesătura trebuie să fie respirabilă și absorbantă. De obicei, astfel de proprietăți sunt deținute de materialele din fibre de bumbac, mătase, in, bambus.
 • Rezistența ridicată și durabilitatea produsului sunt foarte importante. Rufele necesită spălare frecventă, iar țesăturile delicate și largi se vor deteriora rapid.
 • Coloranții utilizați la fabricarea trusei trebuie să fie rezistenți la apa fierbinte și să nu conțină componente care provoacă alergii.

Lenjeria de pat care îndeplinește cerințele de mai sus va dura mult timp și își va încânta proprietarul cu moliciunea atingerii, luminozitatea modelului și curățenia.

Sfaturi pentru alegerea lenjeriei de pat de lux

Primul lucru pe care un cumpărător îl acordă atenție atunci când decide să achiziționeze un set de lenjerie de pat este culoarea și dimensiunea și numai după aceea determină calitatea produsului. Pentru a nu te confunda cu alegerea și pentru a achiziționa textile cu adevărat de înaltă calitate, trebuie luați în considerare mulți factori.

Ambalajul oricărui produs vorbește despre nivelul producătorului. Setul de lenjerie de pat nu face excepție. Cu cât pachetul arată mai scump și mai respectabil, cu atât calitatea conținutului său este mai mare.

Este mai bine să alegeți textile într-o cutie densă de carton, care va rezista la orice transport fără deteriorare, nu se va uda și nu se va murdari.


Citeste si:


Eticheta

Pachetul trebuie să aibă o etichetă bine lipită și imprimată clar. Producătorii de textile care nu îndeplinesc cerințele standard evită adesea să dezvăluie numele companiei lor și datele de contact, care cu siguranță ar trebui să alerteze cumpărătorul.

De obicei, următoarele informații pot fi găsite de pe etichetă:

 • numele producatorului, adresa, numerele de telefon de contact;
 • compoziția materialului din care sunt realizate textilele;
 • o listă de produse incluse în set și dimensiunile acestora;
 • regulile de îngrijire.

Producătorul de lenjerie de pat de calitate își prețuiește întotdeauna reputația și nu își ascunde „fața”.

Densitatea țesăturii

Principalul indicator al calității produsului este densitatea țesăturii – numărul de fibre în 1 cm². Cu cât densitatea este mai mare, cu atât produsul este mai puternic și mai durabil. Această valoare este de obicei indicată pe etichetă numai de către un producător de bună credință și variază de la 20 la 280 de fire pe 1 cm².

Parametrii de densitate ai țesăturilor populare:

 • cambric – 30;
 • bumbac – 60;
 • percal și satin – 90;
 • Mătase japoneză – 280.

Caracteristici ale cusăturii

Fețele de pernă, cearceaful și husa de pilota incluse într-un set de lenjerie de pat premium trebuie cusute dintr-o singură bucată de material și nu asamblate din piese individuale. O cusătură în mijlocul produsului indică faptul că acesta nu îndeplinește cerințele standard – un astfel de drept nu este de încredere și urât.

Atunci când alegeți un kit, trebuie să studiați cu atenție partea greșită, îmbinările și finisarea marginilor. Toate lucrările sunt efectuate cu o cusătură specială de in, care leagă strâns piesele și nu va permite produsului să se rupă după prima spălare.

Firele folosite pentru coaserea patului trebuie să fie puternice și să se potrivească cu culoarea culorii generale, iar capetele lor trebuie să fie bine fixate.

Ce fel de material este mai bun pentru lenjerie de pat?

Practic, lenjeria de pat este realizată din bumbac, in, mătase, viscoză și materiale sintetice. Recent, există seturi de bambus la modă.

Fiecare țesătură are propriile sale avantaje și dezavantaje, așa că este imposibil să răspundem fără echivoc la întrebarea din ce material ar trebui să fie făcută așternutul. Unii iubesc bumbacul de încredere, alții preferă mătasea irizată și, totuși, alții adoră atingerea inului grosier.

Cea mai bună culoare a lenjeriei de pat

Gospodinele cu experiență aleg cel mai adesea lenjerie de pat vopsită în culori deschise, deoarece există mai puțin risc ca produsul să se scurgă după prima spălare. Dacă vă place un set cu un model luminos, trebuie să fiți deosebit de vigilenți.

Vopseaua rezistentă poate rezista la spălare la temperaturi care depășesc + 60 ° C, ceea ce trebuie notat de producător pe etichetă.

În plus, pe unele truse, puteți vedea marcajul rezistenței vopselei, care trebuie să fie de cel puțin 4. Dacă nu se găsesc dovezi scrise privind rezistența vopselei, vă puteți freca cu putere palma de fața materialului și astfel aflați cât de puternică. colorantul este.

O palmă pătată va indica calitatea slabă a culorii produsului.

Modelul de pe părțile din față și din spate ar trebui să fie la fel de clar și luminos. Nu trebuie să alegeți un decor în care materialul să fie vopsit doar pe față, iar interiorul este alb, cu pete abia sesizabile. Cel mai probabil, un astfel de privilegiu se va estompa rapid și își va pierde atractivitatea inițială.

Albul este o culoare neutră, un simbol al purității și prospețimii. Este mai bine să alegeți produse decorate cu broderie sau cusături tiv.

Roșu – emoționează, trezește pasiunea. Puteți face patul roșu pentru câteva zile când plănuiți să vă întâlniți cu persoana iubită și apoi să reveniți la nuanțe calme.

Verdele ameliorează stresul, alungă gândurile grele.

Galbenul este culoarea soarelui, a bucuriei și a spiritului înalt. Trezirea în patul tău galben te pregătește pentru o zi plăcută, productivă.

Dimensiuni adecvate

Când cumpărați un set de lenjerie de pat, este foarte important ca produsul să se potrivească cu dimensiunile cerute. Puteți alege lien cu un design original, din țesătură de înaltă densitate, și vopsit cu o vopsea permanentă, dar dacă nu vă potriviți în mărime, va fi foarte incomod să dormi pe el.

Prin urmare, înainte de a merge la magazin, mai bine măsurați cu atenție lungimea, lățimea și înălțimea saltelei, determinați și notați parametrii pernelor și păturii.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.