Cumpărarea unei proprietăți rezidențiale închiriate este un moment interesant pentru orice investitor imobiliar. Deși poate dura ceva timp pentru a găsi proprietatea perfectă, odată ce ați semnat în sfârșit pe linia de jos, atunci începe munca adevărată.

Pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună rentabilitate a investiției dvs., trebuie să vă asigurați că proprietatea dvs. face cea mai bună impresie posibilă asupra potențialilor chiriași.

image - Top Tips for Getting Your Investment Property Ready for Renters
Sfaturi de top pentru a vă pregăti proprietatea de investiții pentru chiriași

Alocarea timpului pentru a vă prezenta proprietatea în cea mai bună lumină posibilă vă poate ajuta să obțineți cele mai bune tarife de închiriere și să atrageți chiriașii pe care îi doriți la proprietatea dvs. de închiriere.

Gestionarea unei proprietăți închiriate poate fi o provocare și trebuie să luați în considerare multe pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună rentabilitate posibilă a investiției dvs.

De la întreținerea proprietății până la publicitate și colectarea chiriei atunci când chiriașii tăi se mută în sfârșit, trebuie să te asiguri că ești la curent cu fiecare aspect al noii tale investiții.

Indiferent dacă dețineți o investiție imobiliară sau aveți un portofoliu care include o serie de proprietăți diferite, companiile de administrare imobiliară vă pot ajuta să reduceți presiunea în avans.

Cu ajutorul unei companii cu renume și cu experiență, vă puteți asigura că vă gestionați proprietatea mai eficient, că vă veți menține chiriașii fericiți și că vă îndepliniți toate obligațiile în calitate de proprietar după ce ați asigurat chiriașii pentru investiția dvs. imobiliară.

Să aruncăm o privire la câteva sfaturi utile care vă vor ajuta să vă pregătiți proprietatea pentru chiriași, astfel încât să atrageți chiriașii potriviți și să obțineți cea mai bună rentabilitate posibilă.

Efectuați orice reparații necesare

Înainte de a vă pune proprietatea pe piață pentru închiriere, trebuie să vă faceți timp pentru a efectua orice reparații care ar putea fi necesare.

Acordați-vă timp pentru a vă inspecta proprietatea pentru orice semne de deteriorare sau uzură și asigurați-vă că rezolvați aceste probleme cât mai repede posibil. Reparațiile majore ar trebui să fie întotdeauna prima ta prioritate.

Cu toate acestea, reparațiile minore, cum ar fi repararea așchiilor, zgârieturilor și zgârieturilor în jurul proprietății pot face, de asemenea, să pară mult mai prezentabil atunci când chiriașii vin să vadă locul.


Citeste si:


Creați un aspect și o senzație neutră

Pentru a vă asigura că proprietatea dvs. închiriată arată că este foarte bine, este întotdeauna înțelept să faceți ceva redecorare.

Deși nu trebuie să faceți niciun efort uriaș, un strat proaspăt de vopsea pe pereți și tavane poate contribui în mare măsură pentru a face investiția dvs. proprietății să arate mai atrăgătoare pentru chiriași.

Cheia atunci când decorați sau remodelați o proprietate de închiriere este să vă concentrați pe crearea unui aspect și senzație neutră în interior.

Când potențialii chiriași vin să vadă proprietatea, ar trebui să poată vedea casa ca pe o pânză goală pe care își pot pune propria ștampilă personală, adăugând propriile bucăți în spațiu.

Curățați bine proprietatea

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a face proprietatea dvs. să arate mai atractivă este să o curățați temeinic de sus în jos.

Deși ați putea fi tentat să faceți singur curățenia, este întotdeauna mai bine să angajați un serviciu de curățenie pentru a vă asigura că treaba este făcută corect.

Unele companii de curățenie oferă servicii de curățare profundă care sunt ideale pentru proprietățile care urmează să fie închiriate pentru prima dată.

Cu un serviciu profesionist de curățenie, puteți fi sigur că proprietatea dvs. de închiriat va arăta cel mai bine și va arăta mult mai atrăgătoare pentru potențialii chiriași care vin să vadă.

Asigurați-vă că grădina este ordonată

Pe lângă curățarea interiorului proprietății, este important să acordați atenție și exteriorului. Când potențialii chiriași vin să vadă proprietatea, primul lucru pe care îl vor vedea va fi exteriorul casei.

De la alee până la poteci, grădină și chiar și pereți și ferestre, este esențial să faci o primă impresie pozitivă.

Luând puțin timp în plus pentru a face ordine în aceste zone exterioare, spălarea automată a aleei și a pereților și curățarea ferestrelor se va asigura că proprietatea dvs. închiriată este văzută în cea mai bună lumină de către chiriași atunci când vin să vă vadă investiția.

Asigurați-vă că proprietatea dvs. închiriată face cea mai bună primă impresie posibilă

Dacă doriți să obțineți cea mai bună rentabilitate posibilă a investiției dvs., trebuie să vă asigurați că proprietatea dvs. este bine prezentată .

Deși ar putea dura ceva timp pentru a repara locul și a-l face să arate cel mai bine, de obicei veți putea percepe o rată de închiriere mai mare și veți atrage tipul de chiriaș pe care îl doriți ca urmare a eforturilor dvs.

În plus, atunci când chiriașii văd o proprietate care arată bine, ei vor fi mai înclinați să o păstreze bine întreținută după ce se mută, ceea ce va însemna mai puțină muncă pentru tine în viitor, odată ce chiriașii s-au mutat în proprietatea ta de investiție.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.