Balustrada este o parte esențială a oricărui proiect la înălțime. Indiferent dacă instalați scări, adăugați un balcon sau priviți un mezanin , veți avea nevoie de o balustradă pentru a vă asigura că oamenii sunt în siguranță.

Dar, balustrada potrivită este mai mult decât o simplă caracteristică de siguranță, este parte a casei tale și trebuie să reflecte stilul tău. Din fericire, există o gamă largă de sisteme de balustrade din care să alegeți.

image - Top Tips to Choose the Right Balustrade System for Your Project
Sfaturi de top pentru a alege sistemul de balustradă potrivit pentru proiectul dvs

Cele mai comune sisteme de balustradă

Balustradele pot fi realizate din lemn, beton, metal sau chiar sticla. În cele mai multe cazuri, întreaga structură este realizată din același material. Cu toate acestea, este posibil să se amestece și să se potrivească.

De exemplu, aceste balustrade uimitoare din sticlă Sydney pot fi create fără ca vreun sistem vizibil să le unească. Sau, pot fi create folosind rame metalice sau chiar rame din lemn.

În ambele cazuri, sunt excepțional de puternici și vor susține greutatea unui bărbat matur care se lovește de ei. Decizia cu privire la ce sistem de suport să utilizați este în întregime personală.

Cu toate acestea, există mai multe considerente înainte de a comanda sistemul de balustradă


Citeste si:


Bugetul tău

Diferite tipuri de balustrade variază ca preț. Va trebui să vă gândiți care este bugetul dvs. și ce vă puteți permite.

Este de remarcat faptul că majoritatea companiilor oferă planuri pentru a vă ajuta să vă permiteți sistemul de balustradă care vă place cel mai mult. La urma urmei, odată ce l-ați instalat, sistemul ar trebui să reziste ani de zile.

Niveluri de lumină

O parte critică a deciziei tale este nivelul de lumină de care ai nevoie pentru a trece prin balustradă. Majoritatea balustradelor lasă puțină lumină să treacă, dar cu cât distanța dintre materiale este mai mare, cu atât vei permite să pătrundă mai ușor în spațiu.

Desigur, dacă alegeți balustrade de sticlă, atunci veți permite ca zona să fie inundată de lumină.

Acesta este un aspect important dacă spațiul de sub balustradă va fi întunecat și va primi puțină lumină naturală. Pe lângă aceasta, va trebui să petreci un moment gândindu-te la priveliștea oferită din balustradă.

De exemplu, dacă ai un balcon și îți place să stai pe el, o balustradă de sticlă te poate proteja de vânt și îți poate menține vederea, alte balustrade pot face acest lucru la fel de eficient.

Disponibilitatea spațiului

În cele mai multe cazuri, diferitele tipuri de balustrade ocupă o cantitate similară de spațiu. Cu toate acestea, uneori nu este vorba despre spațiul ocupat, ci mai mult despre aspectul spațiului.

Cu cât balustrada este mai impunătoare, cu atât va părea să absoarbă mai mult spațiu. Acest lucru poate micșora zonele înconjurătoare, ceea ce poate să nu fie un rezultat de dorit.

întreținere

Atunci când alegeți designul potrivit, ar trebui să vă gândiți și la întreținere. Unele balustrade, cum ar fi sticla, practic nu necesită întreținere.

Altele, cum ar fi lemnul și chiar metalul, vor trebui potențial să fie repetate în mod regulat pentru a prelungi durata de viață. Acest lucru ajută la prevenirea deteriorării acestora.

Este important să vă gândiți la acest lucru împreună cu cât timp liber aveți la dispoziție. Dacă nu găsești timp pentru a întreține balustrada, atunci este alegerea greșită pentru tine.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.