De la seturi de canapele și mese până la dulapuri și dulapuri, fiecare piesă de mobilier adaugă personalitate și profunzime camerei.

Oamenii cheltuiesc o cantitate semnificativă de timp, bani și efort în alegerea mobilierului perfect pentru casele lor. Dar ar trebui irosit acest timp, bani și efort odată ce mobilierul a fost instalat? Deloc.

image - All-Season Protection Tips for Your Furniture
Sfaturi de protecție în toate anotimpurile pentru mobilierul dvs

Ar trebui să continuați să investiți în protecția mobilierului, astfel încât mobilierul, masa sau scaunul dvs. preferate să poată continua să arate elegant.

Protecția mobilierului necesită în primul rând să identificăm diferiții factori care pot deteriora și diminua calitatea, aspectul și senzația mobilierului.

Iată șapte sfaturi pe care oamenii trebuie să le aibă în vedere pentru a-și proteja mobilierul de deteriorare pe tot parcursul anului:

1. Depozitați mobilierul în unități de depozitare protejate pentru toate anotimpurile

Majoritatea oamenilor, în așteptarea și entuziasmul pentru noul sezon, încearcă noi decor sau decoruri pentru casă – un aranjament confortabil pentru ierni și un aranjament mai aerisit pentru veri.

Văzând că vara va fi în curând în plină desfășurare în câteva luni, este important să începi să cauți o locuință pentru mobilierul tău care să nu mai fie de folos.

Ar trebui să analizați câteva opțiuni de unități de stocare. Dacă se întâmplă să trăiți într-o stare umedă, atunci ar trebui să vă uitați cu siguranță la protejarea mobilierului de daunele climatice.

De exemplu, dacă locuiți în statul Delaware umed și temperat, vă puteți depozita mobila la unitățile de depozitare Lewes De , care oferă spații de depozitare sigure și protejate în acea zonă.

2. Angajați profesioniști pentru job

Prima greșeală pe care o fac majoritatea oamenilor cu mobilierul este că încearcă să se ocupe de totul singuri. Dezasamblarea, curățarea, împachetarea sau depozitarea mobilierului necesită un anumit nivel de profesionalism.

Dacă nu ești atent la produsele pe care le folosești, poți deteriora culoarea mobilierului. Și dacă nu o manevrezi cu grijă, ai putea rupe sau ciobi mobila.

Trebuie să angajezi profesioniști atunci când vine vorba de îngrijirea mobilierului. Cel mai bine este să te bazezi pe experți pentru a finaliza sarcinile legate de mobilier în loc să le faci bricolaj.


Citeste si:


3. Mutați mobilierul departe de soare

Mobilierul se estompează din cauza mai multor factori: 40% de razele ultraviolete (UV), 25% de lumina directă, 25% de căldura solară și 10% de umiditate sau lumină indirectă . Trebuie să aranjați și să setați întotdeauna mobilierul departe de soare direct pentru a proteja lemnul și țesătura de decolorare și pierdere de culoare.

Întoarcerea pernelor, reasamblarea scaunelor în jurul mesei și rotirea regulată a altor piese de mobilier este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă asigura că toate părțile sunt expuse în mod egal la lumina soarelui.

De asemenea, trebuie să investești în jaluzele, acoperiri de ferestre și folii UV pentru ferestre pentru a limita daunele provocate de soare asupra mobilierului, mai ales atunci când locuiești în orașe precum Delaware, unde 57% din zile sunt însorite.

Menținerea unei temperaturi interioare echilibrate prin combaterea umidității excesive, uscăciunii, căldurii și frigului poate ajuta oamenii să-și protejeze mobila de deteriorarea pe termen lung.

4. Folosiți produse delicate și produse de curățare

Un agent de vânzări bun poate vinde oamenilor orice. Cu toate acestea, oamenii nu trebuie să cedeze la propuneri de vânzare atent organizate și să facă propriile cercetări înainte de a cumpăra produse de curățare pentru mobilierul lor.

Trebuie să știi ce substanțe chimice și ingrediente pot provoca deteriorarea tapițeriei cadrului din lemn al mobilierului tău. Aceste cunoștințe vă vor ajuta să evitați cumpărăturile pentru produse de curățare care v-ar putea deteriora mobilierul.

Experții recomandă utilizarea unor soluții mai blânde și naturale pentru curățare înainte de a recurge la produse chimice dure .

5. Protejați mobilierul de oaspeții dezordonați

Aproape tuturor îi place să găzduiască petreceri și întâlniri la locul lor pentru a distra prietenii și familia. Cu toate acestea, multă socializare poate fi dăunătoare vieții mobilei.

Când aveți oameni peste, vă veți face mereu griji că cineva vărsă ceva pe frumoasa dvs. canapea de piele de căprioară. Copiii își pot sculpta inițialele pe masa din sufragerie.

Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să evitați cu totul socializarea, dar este mai bine să luați următoarele măsuri de precauție atunci când aveți oameni: acoperiți mobilierul cu un strat de latex, așezați suporturi și șervețele pe masă pentru băuturi și serviți mâncarea cu grijă.

6. Curățați regulat, dar nu curățați excesiv

Există o linie subțire între curățarea și supracurățarea mobilierului. Oamenii trebuie să acorde o atenție deosebită pentru a se asigura că nu trec linia și nu trec peste bord cu curățarea.

În timp ce curățarea ajută la păstrarea lucrurilor îngrijite și ordonate, curățarea excesivă poate accelera activitatea normală de uzură. Spălarea excesivă, clătirea și curățarea de praf pot strica finisajul mobilierului prin pătarea sau zgârierea suprafeței.

7. Nu deveniți obișnuiți să utilizați mobilierul într-un singur mod

Mai multe studii au arătat că ființele umane sunt creaturi de obicei și rutină ; cu toate acestea, acesta poate să nu fie întotdeauna un lucru bun. Dacă oamenii își dezvoltă un obicei de a folosi mobilierul într-un anumit mod, partea deteriorată a acestuia în mod semnificativ.

Să stai în același loc pe canapea, să mănânci în aceeași zonă a mesei, să ridici același capăt al scaunului pentru curățare sunt doar câteva exemple ale modului în care acțiunile obișnuite pot duce la deteriorare. Oamenii trebuie să-și folosească mobilierul în moduri diferite pentru a-i proteja de daunele de rutină.

Concluzie

Oamenii pot crește semnificativ durata de viață a mobilierului lor, aplicând ajustările simple menționate mai sus la rutina lor anuală.

Este nevoie doar de puțin angajament și dorință de a proteja mobilierul în care ai investit. Inspiră-te cu sfaturile simple menționate pentru a te asigura că mobila ta rămâne la fel de lustruită ca în ziua în care ai cumpărat-o.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.