Dacă sunteți în căutarea unei companii specializate în pardoseli din Calgary , luați în considerare podelele și gardurile Econo. Oferă servicii excepționale și mi-au depășit așteptările.

Ei vin la timp și lucrează într-un mod profesionist. Le-aș recomanda oricui doresc să adauge o punte sau un gard casei lor.

image - Calgary Decks and Fencing Services
Servicii de terți și garduri din Calgary

Sunt atât de mulțumit de rezultatul noului meu deck. Abia aștept să-mi arăt noua completare.

Această companie din Calgary este specializată în pardoseli din aluminiu și vinil. Personalul lor este excepțional și înarmat cu abilități excelente. Dacă doriți să cheltuiți mulți bani pe o punte sau o balustradă nouă, puteți economisi și mai mult folosind cupoane speciale.

Mai jos sunt enumerate unele dintre cele mai populare punți și servicii de balustrade din Calgary. Citiți mai departe pentru mai multe informații. Iată câteva opțiuni pentru noua ta punte sau gard:

Tip de punți

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni ieftine pentru noua ta punte, lemnul tratat sub presiune este o opțiune excelentă. Acest tip de lemn a fost tratat cu un insecticid și agenți anti-putrezire.

Este disponibil într-o gamă largă de culori și texturi și poate fi vopsit pentru a adăuga un aspect mai atractiv.

Cu toate acestea, necesită întreținere frecventă și este predispus la crăpare și despicare. În plus, nu necesită vopsire, ceea ce este un alt motiv pentru a evita lemnul tratat sub presiune.

Pentru o punte mai de înaltă calitate, mai durabilă și mai rezistentă la putrezire, luați în considerare ipe. Acest copac sud-american este de patru ori mai scump decât cedrul, dar oferă aceeași frumusețe și durabilitate.


Citeste si:


Costul construirii unei punți în Calgary

Costul construirii unei punți în Calgary poate fi prohibitiv de mare. Lemnul tratat sub presiune este cea mai ieftină alegere și necesită puțină întreținere.

Este disponibil in diverse culori si poate fi vopsit pentru un aspect atractiv. Cu toate acestea, trebuie întreținut în mod regulat pentru a preveni crăparea și despicarea.

Ipe, pe de altă parte, este mult mai durabil și rezistent la putrezire. În timp ce ipe este de patru ori mai scump decât cedrul, merită din plin banii în plus.

Dacă sunteți în căutarea unei terase, tipul de lemn pe care îl alegeți este un factor important de luat în considerare. O terasă din lemn natural va necesita refinisare anuală și ar trebui să alegeți un material care necesită o întreținere redusă.

Puteți alege și lemn tratat sub presiune, dar necesită întreținere regulată. Cea mai bună alegere este să alegeți o punte din lemn de esență tare. Acest tip de lemn va rezista mulți ani și va avea nevoie de vopsire.

O punte de calitate te va face mândru de casa ta. Pentru frumusețe și durabilitate supremă, alegeți un material care va dura toată viața.

De exemplu, lemnul tratat sub presiune este o alternativă ieftină, dar necesită întreținere regulată. În cele din urmă se va despica și se va crăpa. Ipe este, de asemenea, un lemn solid, rezistent la putrezire, care va rezista la intemperii.

Costul ipe este de patru ori mai mare decât cedrul, dar merită fiecare bănuț dacă vă aflați în zona Calgary.

Motive pentru a construi o punte de curte

Dacă vă plac jocurile de masă și cărți, construirea punților vă va fi cu siguranță ceașca de ceai. Similar cu jocurile de cărți de colecție, aceste jocuri se bazează pe construcția unui pachet.

Pentru a câștiga, trebuie să construiți cel mai bun pachet posibil și apoi vă puteți folosi cărțile pentru a obține puncte. Cu toate acestea, dacă nu vă plac jocurile de societate, puteți juca jocuri de construire a pachetelor cu cărți.

Aceste jocuri sunt foarte populare și sunt o modalitate excelentă de a avea o noapte de joc distractivă acasă.

Unul dintre primii pași în construirea unei punte este construirea unei fundații. Fundația punții dvs. ar trebui să fie făcută din scânduri de două pe zece sau două pe douăsprezece. O placă de două ori pe douăsprezece este alegerea standard.

Plăcile registrului sunt instalate la baza fiecărui dig. În funcție de dimensiunea platformei dvs., ar trebui să instalați două x-zece sau două pe douăsprezece între fiecare grinzi.

În continuare, vei avea nevoie de cherestea. Veți avea nevoie de stâlpi de 6×6 sau 4×4 pentru structura principală a punții dumneavoastră. Grinzile ar trebui să fie de 2×10 sau 12×12 pentru a se asigura că sunt suficient de rezistente pentru a suporta greutatea tablierului.

În funcție de dimensiunea punții dvs., este posibil să doriți să cumpărați cherestea de dimensiune 1x pentru a acoperi suprafața. Dimensiunea lemnului de care aveți nevoie va depinde de dimensiunea punții și de numărul de persoane care o folosesc.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.