Desigur, știm cu toții că acoperișul este cea mai importantă componentă a oricărei structuri, deoarece ține departe elementele dure. Cu toate acestea, la fel ca orice altă parte a casei dvs., acoperișul poate deveni compromis, ceea ce ar putea duce la o scurgere.

image - Tell-Tale Signs That Your Roof Is Leaking
Semne revelatoare că acoperișul tău curge

Proprietarii experimentați au acoperișurile inspectate anual, ceea ce asigură că orice problemă minoră este reparată înainte de a deveni o problemă majoră.

Iată lista noastră de semne care indică faptul că s-ar putea să aveți un acoperiș cu scurgeri.

1. Mucegai pe pereți

Dacă observați că mucegaiul crește pe pereții exteriori, acesta ar putea fi un semn că apa intră pe acoperiș. Mucegaiul se dezvoltă în medii umede și acest lucru necesită cu siguranță o investigație profesională.

În cazul în care se detectează o scurgere, există o reparație expertă a acoperișului de la un antreprenor consacrat care poate efectua reparația și inspecta acoperișul în același timp.

2. Pete pentru tavan și perete

Ar trebui să inspectați toate tavanele și pereții de la etaj, în special căutând pete de apă care ar indica că apa de ploaie își găsește cumva drum în structura interioară a acoperișului.

Acesta nu este ceva de lăsat pentru altă zi, deoarece orice problemă de acoperiș se va agrava și un expert în reparații de acoperiș din Sydney sau un contractor local de acoperiș ar fi bucuros să repare scurgerea.

Desigur, cauza ar putea fi o conductă de apă care are scurgeri, caz în care, apelarea unui instalator local rezolvă problema.


Citeste si:


3. Tigla de acoperiș lipsă sau spartă

O țiglă de acoperiș pierdută duce de obicei la pătrunderea apei de ploaie prin acoperiș și, deși s-ar putea să nu fie posibil să se vadă întregul acoperiș de la sol, verificați după o vreme grea, deoarece vânturile puternice pot ridica cu ușurință țiglele de acoperiș.

Acesta este unul dintre motivele pentru a comanda o inspecție a acoperișului înainte de iarnă, care asigură că fiecare aspect al acoperișului este în stare bună. Dacă locuiți într-un coridor de furtună, este logic să aveți inspecții regulate ale acoperișului, pe care le puteți efectua dacă aveți scări decente.

image - Missing or Broken Roof Tiles 

4. Condens

Deși există și alte cauze potențiale, un acoperiș cu scurgeri ar crea condens și acest lucru poate duce rapid la probleme de umezeală. Cu toate acestea, condensul la ferestre este probabil mai degrabă de-a face cu izolarea termică inferioară, iar geamul dublu ar rezolva problema.

Umiditatea poate distruge o clădire și, dacă bănuiți că este prezentă, cereți unui expert în hidroizolare să arunce o privire înainte ca aceasta să devină cu adevărat o problemă.

5. Vopsea sau tapet cu vezicule

Ar putea fi camera de rezervă care nu este niciodată folosită și cu o aprovizionare constantă cu apă, vopseaua sau tapetul se pot forma. Petele de ipsos întunecate sunt un semn sigur că există apă și acest lucru ar trebui investigat cât mai curând posibil.

Există măsuri preventive pe care le puteți lua; spălați cu putere acoperișul, apoi poate fi aplicat un etanșant siliconic, care adaugă un strat suplimentar de protecție.

Scoateți o frunză din cartea veteranului proprietar și solicitați-vă acoperișul inspectat în fiecare an de către un antreprenor local de acoperișuri și, în cazul în care acoperișul întâmpină probleme, acestea pot fi reparate prompt.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.