Cum aflii că canalizarea ta are probleme? Echipa Utopian Construct a strâns pentru tine cele mai importante semne ca canalizarea ta este întreruptă.

Cuprins articol

O conductă de canalizare spartă nu este ceva cu care doriți să vă ocupați. O întrerupere a liniei de canalizare poate crea unele probleme destul de oribile și costisitoare pentru proprietarii de case, dar partea bună este că aceste tipuri de defecțiuni ale instalațiilor pot fi identificate și remediate destul de repede. Tot ce trebuie să faceți este să contactați un profesionist pentru a vă satisface toate nevoile de instalații sanitare .

LINIE DE CANALIZARE- UTOPIAN CONSTRUCT BUCURESTI
LINIE DE CANALIZARE- UTOPIAN CONSTRUCT BUCURESTI

În timp ce o conductă de canalizare spartă poate să nu fie la fel de mare ca o conductă de apă spartă, aceasta vă afectează casa și familia în același mod. O conductă de canalizare ruptă este o veste proastă, chiar dacă nu o observi la început. Acest lucru se datorează faptului că, chiar dacă conductele de canalizare nu curg, acestea se blochează, ceea ce duce la inundarea casei tale, la mirosuri și multe altele. Când se întâmplă acest lucru, veți avea nevoie de ajutor profesionist pentru a vă desfunda toaleta și a scăpa de orice bacterie sau alte probleme de canalizare care pot apărea în urma unei ruperi ale conductei de canalizare.

Cu toate acestea, puteți observa o linie de canalizare ruptă înainte de a deveni problematică. Iată câteva semne că linia dvs. de canalizare s-a rupt.

Scurgeri lente

Dacă observați că apa durează mult să se scurgă sau că se scurge foarte lent sau deloc, acesta ar putea fi un semn că conducta dvs. de canalizare este ruptă. Când există o întrerupere în conducta de canalizare, apa nu poate trece și va continua să încerce să iasă din conductă în orice punct de ieșire disponibil (de exemplu, toaletă).

Presiunea crescută asupra țevilor face ca scurgerile să se umple cu mai multă apă decât ar trebui să rețină, ceea ce înseamnă că scurgerea durează mai mult. Așadar, fiți atenți și asigurați-vă că vă verificați țevile de către instalatori dacă observați că drenarea lentă are loc de mai multe ori.


Citeste si:


Miros urât sau miros de gaz

Expunerea prelungită la sistemul de canalizare poate duce la un miros urât sau la un miros asemănător gazului care provine din canalele dvs. de canalizare. Chiar dacă observați aceste mirosuri doar intermitent, este totuși posibil ca conducta dvs. de canalizare să fie ruptă și să aibă nevoie de reparație. În plus, canalizarea conține bacterii și alte microorganisme responsabile de crearea mirosurilor îngrozitoare, așa că dacă conductele de canalizare deteriorate presurizează instalațiile sanitare ale casei tale, mirosul va deveni și mai înțepător.

La fel, dacă simți mirosul de gaz de canalizare în casa ta, se poate datora și liniilor de canalizare rupte care au făcut ca ape uzate să intre în casa ta. Conductele de canalizare care se sparg aproape de nivelul solului vor curge de obicei, motiv pentru care ar trebui să fiți atenți la orice miros puternic care provine de la canalele dvs. de canalizare sau de la conductele de canalizare din casa dvs.

Aruncati o privire asupra serviciilor noastre de amenajari interioare efectuate recent in Bucuresti.

Mucegai

Canalizările sunt proiectate să se scurgă departe de casă, așa că sunt adesea direcționate în pământ. Aceasta înseamnă că conductele de canalizare pot fi expuse la umezeală și umiditate, ceea ce este o veste proastă pentru instalațiile sanitare casnice. Dacă canalele dvs. de scurgere au fost expuse gazelor de canalizare sau apelor uzate, este posibil să observați mucegai negru sau verde care crește în jurul chiuvetei sau a robinetelor de la baie.

Dacă observați un miros neplăcut care emană din baia dvs., este posibil ca acolo să fie prezent mucegai din cauza problemelor de drenaj. Este posibil să găsiți, de asemenea, un strat de mucegai gri, cu blană, care crește pe pereții dușului sau în colțurile căzii, precum și în alte locuri în care apa tinde să se strângă. Dacă ați observat că canalele dvs. de scurgere sunt decolorate sau au o creștere nouă pe ele, ar trebui să abordați situația imediat.

Sobolani si alte elemente de fauna de nedorit

Dacă sunteți în căutarea semnelor de probleme de canalizare în casa dvs., atunci fiți atenți la creaturi precum șobolanii sau șoarecii care s-ar putea să-și facă drum prin canalele dvs. de canalizare. Acești dăunători vor mesteca adesea țevile și vor crea mici găuri în ele, care pot oferi o cale ușoară pentru ca apa să scape din conductele de canalizare. Din păcate, ele pot crea, de asemenea, căi pentru ca alte creaturi să intre în casa ta, ceea ce poate provoca un risc grav pentru sănătate.

Conductele de canalizare sunt o parte importantă a sistemului sanitar, care ajută la evacuarea apelor uzate din casă. Sunt concepute pentru a preveni inundațiile prin mutarea apelor uzate departe de proprietatea dumneavoastră. Dar, din păcate, acestea sunt, de asemenea, supuse daunelor din cauza vremii dure și a altor elemente care le pot compromite eficacitatea generală.

Urmărirea unei probleme de canalizare este importantă pentru toți proprietarii de case, indiferent de cât timp au locuit în casa lor, așa că este important să acordați o atenție deosebită oricăror indicatori de spargere sau deteriorare a conductei de canalizare.

Dacă observați orice scurgere în canale de scurgere sau conducte, este esențial pentru siguranța dvs. și a familiei dvs. să luați măsuri imediat.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.