Îmbunătățirea locuinței este acea perioadă a anului în care sunteți încântat de entuziasm și nerăbdare să vedeți un aspect transformat al casei dvs. Dar nimeni nu poate nega și stresul pe care îl aduce.

Dintre toate sarcinile, managementul bugetului este unul dintre principalii factori de stres asociați unui proiect de îmbunătățire a locuinței. Există nenumărate costuri asociate cu un proiect de îmbunătățire a locuinței.

În afară de cheltuielile necesare pe care trebuie să le cheltuiți pentru material și mașini, există și costul taxelor contractorului, taxelor proiectantului și altele asemenea.

image - SIX Home Improvement Projects You Can Do Yourself
ȘASE proiecte de îmbunătățire a locuinței pe care le puteți face singur

Astfel, unii oameni evită aceste costuri prin bricolaj, mai ales dacă au idei de bază de îmbunătățire a locuinței la care să lucreze. Prin proiectul dvs. de îmbunătățire a locuinței, puteți economisi și costurile angajării contractorilor și plătirii taxelor către arhitect.

Cu toate acestea, înainte de a începe un proiect de renovare a locuinței, trebuie să vă asigurați și siguranța bunurilor dumneavoastră. În timp ce pictezi pereții, schimbi gresia în baie sau faci lucrări similare, cum vei gestiona lucrurile și cum le vei ține departe de pericol? Facilitățile de auto-depozitare oferă o oportunitate excelentă de a vă depozita în siguranță bunurile în timpul proiectului de renovare a casei.

Închirierea unei facilități devine și mai necesară atunci când faceți o schimbare în dormitoare. Locația contează foarte mult atunci când cauți o unitate de depozitare potrivită.

Căutarea online în funcție de locația dvs. este cea mai simplă modalitate de a găsi o unitate de depozitare în apropierea dvs. Pur și simplu introduceți „unități de depozitare” sau „depozitare automată” în bara de căutare cu numele orașului dvs.

De exemplu, tastați „ nashville storage units ” și bingo! Veți primi toate informațiile aferente, inclusiv adresa, site-ul web online și detaliile de contact. Asigurați-vă că vizitați câteva facilități, verificați unitățile de depozitare ale acestora și calitatea serviciului înainte de opțiunea unu pentru bunurile dvs.

Acum, haideți să vorbim despre câteva idei foarte atractive de îmbunătățire a locuinței pe care le puteți face singur fără a angaja un antreprenor sau o echipă de muncitori, de altfel.

1. Aduceți prospețime bucătăriei dvs. cu dulapuri pictate

Dacă încercați să creați o schimbare bruscă, dar revigorantă în bucătărie, cel mai ușor și mai practic loc de început este cu dulapurile. Vopsirea dulapurilor într-o culoare diferită de cea pe care o aveau anterior poate schimba drastic aspectul bucătăriei tale.

Dacă doriți să conferiți un aspect mai aerisit și mai spațios bucătăriei dvs., încercați să pictați dulapurile în nuanțe de crem sau alb.

Folosirea de culori mai deschise în bucătărie face ca aceasta să arate mai lată și mai strălucitoare, sporind impactul luminii solare și al luminii artificiale. Cu toate acestea, pregătiți suprafața dulapurilor înainte de a începe să le vopsiți pentru a obține un aspect perfect neted.

2. Transformă aspectul dulapului tău de baie

Te-ai săturat de aspectul învechit al dulapului tău de baie? Proiectul este destul de ușor pentru a fi realizat pe cont propriu. Iată rețeta ta perfectă pentru a schimba baia ta cu abilitățile tale de bricolaj.

Aspectul anilor 80 al dulapurilor din stejar artificial ar putea să nu fie un lucru în zilele noastre. Deci, este timpul să schimbăm felul în care arată. O modalitate este prin vopsirea dulapurilor.

Vopsirea dulapului de baie într-o nuanță mai închisă sau lustruirea cu o lustruire mai închisă pentru mobilier este ușor de făcut și nici nu costă mult. Deci, aceasta este șansa ta de a transforma această parte a casei tale într-un mod care să-ți merite timpul și banii. Pentru a-i crește și mai mult atractivitatea, adăugați câteva lumini pentru a-i îmbunătăți aspectul.


Citeste si:


3. Înlocuiți luminile albe cu lumini galbene

Luminile galbene devin foarte populare în aceste zile. Deci, mulți proprietari de case optează pentru ele în loc de lumini albe, deoarece vă fac casa să pară mai luminoasă și mai confortabilă. Așadar, poți să faci același lucru și în casa ta și să dai un aspect modern spațiului tău de locuit fără a-ți compromite buzunarul.

De asemenea, puteți crea o combinație de lumini albe și galbene dacă nu aveți chef să le schimbați pe toate. Când optați pentru lumini galbene, asigurați-vă că alegeți lumini LED cu economie de energie. Oferă o iluminare mai bună și durează mai mult în timp ce folosesc mult mai puțină energie decât becurile tradiționale.

Dacă ești atent la mediul înconjurător, poți opta și pentru variatoare. În acest fel, variatoarele ajută la economisirea energiei electrice, în timp ce, în același timp, vă înfrumusețează casa prin adăugarea de lumini cu strălucire diferită în diferite zone.

4. Adăugați plante în spațiul dvs. de locuit

Plantele sunt printre acele lucruri care pot transforma aspectul casei tale cu frumoasa lor culoare verde. Multe plante de interior oferă beneficii pentru sănătate și sporesc frumusețea casei tale. Adăugați o combinație de plante mari cu plante cu flori în ghivece.

Veți vedea cum împrospătează aerul din interiorul casei. Ele pot oferi o doză rapidă de fericire și vitalitate oricărei părți a casei tale. Din fericire, nu toate plantele costă mult, așa că alegeți opțiuni economice.

Adesea oamenii fac greșeala de a alege plante sensibile la condițiile de mediu. Prin urmare, nu supraviețuiesc mult mai mult în mediul interior.

Așadar, întrebați întotdeauna un expert înainte de a vă selecta plantele de interior. Alegeți cele care sunt greu de ucis și sunt durabile. Chiar dacă optați pentru cele artificiale, căutați plante cu aspect mai apropiat de natural.

5. Fă-ți propriul tapet

Vrei să adaugi tapet pe pereții tăi? Nu vă faceți griji pentru cost pentru că puteți face tapet pictat manual. Utilizați o bucată lungă de resturi de lemn pentru a desena modelul la alegere.

Lipiți bucăți mici de resturi de lemn împreună pentru a crea modelul dorit și utilizați-l pentru a crea modele unice pe pereți.

După ce ai creat șablonul sau șablonul pentru model, îl poți picta cu o pensulă mică înainte de a-l apăsa pe perete, așa cum faci în tipărirea bloc.

6. Creați-vă propria stație de cafea în bucătărie

Îți place să-ți bei cafeaua cu stil? Creați o stație de cafea specială în bucătărie pentru a păstra într-un singur loc tot ceea ce are legătură cu prepararea cafelei, cum ar fi cești, oale și borcanul de cafea.

Puteți agăța paharele sub suport pe cârlige. Pune două scaune și o măsuță sub el pentru a completa locul perfect pentru cafea, dacă ai suficient spațiu.

Concluzie

Nu toate proiectele sunt suficient de complicate pentru a avea nevoie de ajutorul consultanților externi, contractorilor și designerilor.

Există nenumărate mici proiecte de bricolaj care pot transforma frumos aspectul casei tale, și asta la un buget redus.

Puteți face cu ușurință aceste modificări pe cont propriu. Dacă vă confruntați cu o lipsă de idei, uitați-vă la proiectele de mai sus pentru a obține un avans.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.