A face o renovare a casei în aceste zile poate fi o bătaie de cap enormă. Forța de muncă a devenit mai scumpă și mai dificilă ca urmare a pandemiei. Cumpărarea de mobilier scumpă îți va arde portofelul.

Ai găsit locul potrivit dacă casa ta are nevoie de o schimbare, dar nu prea ai bugetul și nu ai mult timp. Pentru a vă ajuta să începeți, am alcătuit o listă de 6 idei de decorare a casei.

image - Six Easy Decorating Steps to a More Beautiful Home Without Overspending
Șase pași simpli de decorare pentru o casă mai frumoasă, fără a cheltui prea mult

Cu ceva la fel de simplu precum un perete de accent, un bec colorat sau un nou set de flori artificiale, întregul tău spațiu poate părea proaspăt, atemporal și sofisticat.

7 sfaturi și pași pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când vă redecorați casa

Dacă sunteți hotărât să vă redecorați casa, rețineți că acesta este destinat să fie cel mai confortabil loc al dvs. Adică, ar trebui să-l reproiectezi cu lucrurile tale preferate și cele care te fac să te simți confortabil și relaxat.

Setați tonul la ușa din față

Pictează ușa de la intrare într-o culoare vibrantă, lucioasă, care să reflecte gustul și personalitatea ta dacă vrei ca casa ta să creeze o primă impresie bună.

Un lucru care ar trebui să meargă: o ușă cu ecran învechit. Ușile nu trebuie să fie solide și plictisitoare. De ce să-ți pictezi ușa de la intrare într-o nuanță plictisitoare și neatractivă când poți alege o culoare pe care o adori pentru a-ți face casa cea mai vizibilă de pe bloc?

Pentru o actualizare rapidă, puteți alege pur și simplu o culoare proaspătă, cum ar fi alb-albăstrui sau galben deschis.


Citeste si:


Vopsea culorile peretelui deschis și neutru

A desfășura activități în familie este una dintre cele mai bune modalități de a-ți construi relația. Pictarea casei este un proiect distractiv la care poate participa toată lumea din familie. Poate fi interesant și plăcut.

Rămâneți la culori neutre precum bej sau gri la primul nivel, unde mișcarea este crucială. Pereții neutri vă permit să schimbați rapid accesoriile, oferindu-vă mai multe opțiuni de personalizare.

Pictarea a două camere mici aproape una de alta, cu aceeași nuanță neutră, le va face să se simtă mai spațioase. Priviți o bandă de vopsea și ajustați-o în sus sau în jos cu o nuanță sau două pentru o schimbare subtilă de la o cameră la alta.

Dezordinea

Acest pas sună atât de obositor, dar merită totul. Dezordinea întregii case, fie ca parte a unei încercări de reducere a dimensiunilor, fie pur și simplu pentru a-ți simplifica viața, este o corvoadă majoră. Cea mai ușoară abordare pentru a simplifica dezordinea este să o faceți în secțiuni.

Concentrați-vă pe o cameră, o zonă sau chiar pe o zonă din interiorul unei camere și finalizați sarcina înainte de a trece la următoarea.

Este prea ușor ca dezordinea să se strecoare în casa ta, indiferent cât de natural ai fi îngrijit și ordonat. Există hârtie, cărți, rechizite școlare, acte fiscale, jucării și o grămadă de alte lucruri aleatorii – ca să nu mai vorbim de cele pe care le folosești frecvent, dar nu reușești să le pui deoparte.

Pentru a vă dezordine casa, nu veți avea nevoie de unelte scumpe, dar veți avea nevoie de cinci containere pentru următoarele scopuri:

  • Împachetați: acest coș este pentru lucrurile care au scăpat din zonele de depozitare desemnate. O ceașcă de cafea în baie sau un pulover în bucătărie pot fi exemple. Acestea sunt lucruri care vor fi returnate în locațiile inițiale.
  • Reciclați: articolele care trebuie reciclate, cum ar fi hârtia, plasticul sau sticla, merg în acest container.
  • Reparați/Reparați: utilizați acest container pentru a depozita bunuri care necesită mai multă atenție, cum ar fi o pereche de adidași preferată care trebuie curățată.
  • Coș de gunoi: Pune deoparte un recipient pentru lucrurile care pot fi aruncate.
  • Donează: Alocați un container pentru bunuri care pot fi donate unei organizații caritabile sau unei alte persoane. Acestea ar trebui să fie bunuri de care vă puteți imagina că altcineva le dorește sau de care are nevoie.

Adaugă Pretty Flowers

În loc să așteptați ca cineva special să vă aducă flori, ridicați câteva buchete ieftine de la un magazin de flori sau un supermarket local și aranjați-le în jurul sufrageriei, pe hol și în bucătărie.

Pentru a adăuga o notă finală, împrăștiați câteva tulpini din aranjamentul dvs. despre casă.

Florile artificiale, din fericire, au parcurs un drum lung în ultimii ani și mulți proprietari de case se bucură să le folosească în jurul caselor lor.

Florile artificiale pot arăta în continuare minunat, iar adăugarea unor atingeri unice le poate aduce cu adevărat viață. Un aranjament bun poate supraviețui ani de zile și poate fi păstrat tot anul în casa ta.

Înlocuirea unui corp de iluminat învechit

Înlocuirea unui corp de iluminat este una dintre cele mai rapide modalități de a schimba aspectul oricărei încăperi.

Dacă tremurați de fiecare dată când porniți întrerupătorul luminii din cauza vederii de deasupra voastră, scăpați de ea! Pur și simplu puteți finaliza sarcina fără asistența unui electrician.

Dacă vopseaua de pe corpul dvs. de iluminat vechi se descuamă sau culoarea nu este cea mai atrăgătoare, dar are totuși „un potențial bun”, vopsirea cu spray ar putea fi cea mai bună soluție.

Deschide-ți Bucătăria

Bucătăria este locul ideal pentru o conversație liniștită cu un vecin sau o cunoștință. Faceți din bucătărie locul ideal pentru cafea și relaxare.

Aroma îți va da viață bucătăriei. Faceți o oală de cafea dimineața, de preferință cu boabe proaspăt măcinate.

Când intri în bucătărie, vei fi înconjurat de aroma cafelei proaspăt preparate. Fă-ți bucătăria să miroasă a prăjituri calde și a copilăriei cu un baton de tămâie cu scorțișoară.

Organizează-ți baia

Faceți un efort conștient pentru a vă organiza baia. Zona de baie ar trebui să fie experiența ideală de relaxare după o zi lungă de muncă. Aranjați lumânări parfumate și groase în jurul căzii. Utilizați lavandă sau maghiran pentru a calma și a încălzi.

Există modalități de a-ți aranja produsele de înfrumusețare, indiferent de dimensiunea băii. Dacă ești un pasionat de frumusețe, baia ta va fi probabil refugiul tău sigur.

Nimic nu va sta între tine și produsele tale de înfrumusețare, inclusiv măști de față, creme hidratante, plăci de îndreptat părul și lacuri de unghii, cu excepția cazului în care nu le poți ajunge fizic sau nu știi unde sunt.

Prin maximizarea spațiului din dulap, utilizarea containerelor inovatoare pentru a depozita produse de înfrumusețare și aranjarea articolelor de toaletă cu recipiente din acril transparent, baia ta va deveni nu doar un refugiu sigur, ci și un sanctuar frumos.

Este grozav să dai peste un brand care vinde articole de frumusețe all-in-one. Acest lucru ajută la atingerea continuității și confortului.

Produsele remarcabile de sănătate și frumusețe interioară New Nordic sunt o ilustrare în acest sens. Ele oferă produse pentru păr și piele care sunt cu adevărat benefice pentru întregul tău corp.

Urmând pașii menționați mai sus, ar trebui să găsiți că casa dvs. este un mediu mai atractiv și mai liniștit. Amintiți-vă că, la sfârșitul zilei, casa dvs. ar trebui să fie un spațiu sigur și confortabil pentru a vă relaxa și a vă vindeca.

Puneți puțină muzică, invitați un prieten și lăudați-vă cu casa dvs. nou și frumos proiectată, pe care ați muncit din greu să o finalizați.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.