Cele mai scumpe două sisteme ale casei tale sunt sistemul de încălzire și răcire și sistemele sanitare.

Când apare o problemă, puteți recurge la verificarea celei mai recente căutări pe Internet pentru o soluție. S-ar putea să începi să vizionezi videoclipuri, să citești articole instructive și să crezi că poți să o faci singur.

image - Six Reasons to Hire a Plumber and Not DIY
Șase motive pentru a angaja un instalator și nu bricolaj

Unele proiecte de bricolaj acasă sunt simple. Dacă doriți să înlocuiți întrerupătoarele de lumină cu o culoare diferită, puteți pur și simplu să alergați la magazinul local de hardware, să ridicați câteva pachete și să înlocuiți două șuruburi. Dacă doriți să pictați o cameră cu tavan joase, puteți, de asemenea, să alegeți culoarea care vă place, o pensulă și să încercați.

Din fericire, aceste tipuri de reparații la domiciliu adesea nu duc la pagube semnificative. Ați putea stropi cu vopsea pe podea sau ați sparge capacul unui comutator de lumină, dar, în general, decideți că acele lucruri mici merită riscul.

Iată primele șase motive pentru care ar trebui să angajați un instalator în loc să încercați să remediați singur problema.

1. Risc mai mic de daune

Pe de altă parte, dacă încercați să rezolvați problemele de instalații sanitare , puteți provoca daune grave și costisitoare casei dvs. Persoanele fără experiență și fără licență nu ar trebui să efectueze niciun serviciu de instalații sanitare.

Dacă toaleta dvs. este înfundată, puteți folosi un piston pentru a o scoate din nou. Dacă înfundarea este adânc în țeavă, pistonul nu va funcționa. Puteți încerca să îndepărtați o țeavă, provocând o scurgere de apă sau deteriorarea altor articole, ceea ce vă va costa mai mult pe termen lung.

Este important să ne amintim întotdeauna că proiectele de bricolaj nu înseamnă mai puțin costisitoare. Odată ce adunați costurile cu instrumentele, echipamentele și daunele, va depăși cu mult costul angajării unui instalator în primul rând.

2. Aveți cele mai noi echipamente

Instalatorii profesioniști au echipamente de ultimă generație pentru a-i ajuta în rezolvarea problemei. Cu acest echipament, ei sunt mult mai rapid la rezolvarea problemelor dvs. cele mai mari de instalații sanitare cu puțin efort.

Ai putea petrece ore și zile lucrând la înlocuirea unei țevi. Va trebui să cumpărați instrumentele și să încercați încet să copiați un proiect de bricolaj pe care l-ați găsit online. În acest timp, pot începe să apară și alte probleme de instalații sanitare.

Problema ta simplă va crește într-una mult mai mare. Un instalator ar fi fost o opțiune mult mai puțin costisitoare și mai sigură. Au echipamentul pentru a vă înlocui și rezolva rapid problema, ceea ce înseamnă că costurile cu forța de muncă vor fi mai mici.


Citeste si:


3. Aveți experiență

Instalatori autorizați și profesioniști au experiență. Abilitățile sunt importante. Experiența în utilizarea acestor abilități este la fel de importantă. O poți compara cu o teorie întocmită într-un birou. Poate avea sens.

Planurile sunt corecte. Dar dacă nu a fost testat, există circumstanțe neprevăzute care vor apărea la efectuarea setului de abilități fizice.

Un profesionist cu experiență, cel mai probabil, a văzut situații similare cu a ta. Ei știu să rezolve probleme grele și ceea ce a funcționat sau nu în trecut. Un instalator profesionist va face treaba corect, spre deosebire de un proiect de bricolaj.

4. Aveți evaluări excelente

Când căutați să angajați o companie de instalații sanitare, cel mai probabil veți cere recomandări prietenilor și membrilor familiei. De asemenea, puteți căuta online recenzii, cernind printre cele excelente și pe cele sărace.

Veți observa că companiile cu cote mai bune pot fi afaceri de familie mai mici. Acest lucru se datorează faptului că își iau timp pentru a se asigura că clientul lor este 100% mulțumit. Companiile mai mici concurează cu instalatorii mari corporativi.

Dacă angajați un expert în instalații de top, știți că experiența va fi personală. Sunt profesioniști, dar înțeleg și modul în care problema instalațiilor sanitare vă afectează viața personală.

Au coduri etice de conduită pe care le vor respecta și vor munci din greu pentru a se asigura că sunteți mulțumit. Instalatorii cu cote bune au un lucru în comun: acordă atenție la ceea ce are nevoie clientul și rezolvă problema eficient.

În timp ce lucrează la sistemul dvs. de instalații sanitare, vă puteți concentra asupra muncii, familiei și prietenilor dvs. și puteți ști că casa dvs. este pe mâini bune.

5. Garanții și garanții

Când sunteți instalații sanitare sau sistemul HVAC a fost instalat, este posibil să fi venit cu garanții. Garanțiile necesită un anumit nivel de întreținere și adesea doar profesioniștii au voie să lucreze la sistem. Dacă încercați un proiect de bricolaj, s-ar putea să vă anulați garanția.

De asemenea, este posibil să fi pus temporar o bandă pentru probleme, dar pe drum, vor apărea aceleași probleme sau mai mari. O companie care furnizează servicii de instalații sanitare le va garanta munca.

Cele mai bune companii de instalații sanitare oferă întreținere anuală și apeluri de urgență. Indiferent de serviciul pe care îl contractați, ei vă vor garanta satisfacția și că problema va fi rezolvată.

6. Explică, sfătuiește și remediază problema (problemele)

Dacă observați presiune scăzută a apei în duș, s-ar putea să vă gândiți că există un sabot undeva în capul dușului. Acest lucru se consideră adevărat în unele cazuri. Puteți să vă relaxați capul de duș, dar este posibil să nu găsiți problema. Un instalator poate diagnostica problema.

Este posibil să aveți o țeavă înfundată într-o secțiune inferioară a casei sau una afară, sub pământ. Un instalator va verifica pentru a vedea ce camere din casa au presiunea scazuta a apei si iti va explica, pe baza experientei sale, care va fi cea mai buna solutie pentru a-ti creste presiunea apei.

Ca presiunea apei, alte probleme mici, nesemnificative pot fi simptome ale uneia mult mai mari. Dacă încercați un proiect de bricolaj, vă veți trezi rapid cufundat în marea problemă. Un instalator profesionist vă va explica problema, vă va sfătui cu privire la cele mai bune opțiuni și va rezolva problema cu aprobarea dvs.

Concluzie

Proiectele de acasă DIY sunt acceptabile pentru probleme mici de acasă. Ușa unui dulap este slăbită? Trebuie să reparați balamaua ușii? Aceste probleme sunt ușor de rezolvat cu instrucțiuni clare. Dacă greșiți din greșeală, nu veți provoca probleme mari și costisitoare.

Pe de altă parte, un proiect de instalații sanitare DIY poate duce la erori costisitoare. Nu veți fi acoperit de asigurare, garanții sau garanții. Ar trebui să angajați întotdeauna un instalator profesionist pentru a vă rezolva nevoile de instalații sanitare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.