Animalele de companie pot fi un plus excelent pentru orice casă, dar pot avea și unele responsabilități suplimentare. Înainte de a aduce un nou animal de companie în viața ta, asigură-te că ești pregătit să-ți asumi acele responsabilități.

Aceasta include crearea unui mediu sigur și confortabil pentru noul tău prieten blănos și satisfacerea nevoilor acestuia de hrană, apă, exerciții fizice și dragoste.

image - Seven Tips for Creating a Pet-Friendly Garden
Șapte sfaturi pentru crearea unei grădini care acceptă animalele de companie

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru a te pregăti pentru noul tău animal de companie este să creezi o grădină prietenoasă cu animalele de companie.

Acest lucru va oferi animalului dvs. de companie un loc sigur pentru a explora și a se juca, protejându-vă în același timp plantele împotriva deteriorarii sau distrugerii. Iată șapte sfaturi pentru a crea o grădină care să accepte animalele de companie:

1. Prezentarea animalului tău de companie în noua lor grădină

O grădină poate fi un loc excelent pentru ca animalul tău de companie să-l exploreze și să facă exerciții fizice, dar este esențial să-ți iei ceva timp pentru a-i prezenta în siguranță noul împrejurimi.

Începeți prin a-i lăsa să adulmece pe marginea grădinii și apoi lăsați-le treptat mai multă libertate de a explora.

Dacă aveți plante otrăvitoare pentru animale, asigurați-vă că nu sunt la îndemână. De asemenea, este bine să creați o „zonă de olita” desemnată, unde animalul dvs. de companie își poate face treaba fără a vă deteriora plantele.

Cu puțină răbdare și pregătire, animalul tău de companie se va bucura în curând de toate minunățiile pe care le oferă grădina ta.

2. Crearea unui spațiu sigur pentru animalul dvs. de companie

În calitate de proprietar de animale de companie, vrei să te asiguri că casa ta este un mediu sigur și primitor pentru prietenul tău cu patru picioare. Există câțiva pași simpli pentru a crea un spațiu sigur pentru animalul dvs. de companie.

Mai întâi, nu lăsați la îndemână toate produsele chimice, cum ar fi detergenții și detergenții.

În al doilea rând, asigurați toate coșurile de gunoi și containerele de depozitare a alimentelor, astfel încât animalul dvs. de companie să nu poată intra în ele.

În al treilea rând, blocați orice zonă de casă pe care nu doriți să le acceseze animalul dvs. de companie, cum ar fi spălătoria sau garajul. Luarea acestor măsuri de precauție poate ajuta la crearea unui mediu sigur și confortabil pentru animalul tău iubit.

Pentru mai multe sfaturi despre obținerea unui câine nou, ar trebui să dați clic aici . Ei sunt specializați în bătăușii americani.


Citeste si:


3. Planificarea zonei de joacă a animalului dvs. de companie

Când vine vorba de proiectarea unei zone de joacă pentru animalul dvs. de companie, există câteva lucruri de care va trebui să țineți cont. În primul rând, va trebui să alegeți o locație sigură și accesibilă.

Dacă aveți un câine, veți dori să vă asigurați că zona este împrejmuită, astfel încât să nu poată curge. De asemenea, veți dori să evitați zonele cu potențiale pericole, cum ar fi obiecte ascuțite sau plante otrăvitoare.

După ce ați selectat o locație, va trebui să alegeți tipul de echipament pe care doriți să îl includeți. De exemplu, dacă aveți o pisică, s-ar putea să vă gândiți să investiți într-un stâlp de zgârieturi sau un arbore pentru pisici.

Și dacă aveți un câine, s-ar putea să doriți să includeți o căsuță sau câteva jucării. Făcându-ți timp pentru a planifica zona de joacă a animalului tău de companie, îl poți ajuta să rămână în siguranță și fericit.

4. Alegerea plantelor și florilor potrivite

Când aduci acasă un cățel nou, alegerea plantelor și florilor potrivite pentru casa ta este esențială. Unele plante și flori sunt sigure pentru câini, dar altele pot fi toxice.

Cățeii sunt creaturi curioase și pot încerca să mestece frunze sau tulpini, așa că este esențial să alegeți plante netoxice.

Multe flori frumoase și sigure sunt perfecte pentru o grădină sigură pentru căței. Cele mai bune alegeri includ trandafiri, cosmos, margarete și narcise.

Aceste flori sunt sigure pentru câini, dar sunt, de asemenea, tolerante la secetă și ușor de îngrijit. Cu puțină planificare, poți crea o grădină frumoasă și sigură de care noul tău cățel se va bucura.

5. Adăparea și hrănirea animalului dvs. de companie în grădină

După cum știe orice proprietar de animale de companie, este vital să-ți păstrezi prietenul blănos sănătos și hidratat. Cu toate acestea, dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, probabil că nu doriți să vă petreceți timpul trăgând zilnic un vas greu de apă și o pungă de mâncare în grădină.

Din fericire, există câteva modalități simple de a vă asigura că animalul dvs. de companie are acces la apă și hrană în timp ce petrece timp în aer liber. O opțiune este să instalați o fântână pentru animale de companie în grădina dvs.

Aceste fântâni pot fi conectate la un furtun sau un robinet de apă, ceea ce înseamnă că animalul tău va avea întotdeauna apă proaspătă disponibilă. O altă opțiune este să așezați bolurile cu mâncare și apă pe o suprafață ridicată, cum ar fi o masă sau un raft.

Acest lucru va ajuta să păstrați bolurile curate și fără murdărie și resturi. Făcând câțiva pași simpli, vă puteți asigura că animalul dvs. de companie este bine hrănit și hidratat în timp ce petrece timpul în grădină.

6. Protejează-ți grădina de dăunători și boli

După cum știe orice proprietar de animale de companie, câinii tind să pună totul în gură. Acest lucru poate fi periculos pentru prietenul tău blănos, deoarece poate ingera din neatenție substanțe chimice sau plante dăunătoare.

Pentru a vă proteja câinele, este vital să luați măsuri pentru a controla dăunătorii și bolile din grădina dumneavoastră. Aceasta include utilizarea metodelor naturale de combatere a dăunătorilor, cum ar fi plantarea însoțitoare și evitarea utilizării pesticidelor și erbicidelor.

În plus, este esențial să fii atent la simptomele dăunătorilor și bolilor și să îndepărtezi orice plante afectate din grădina ta. Luând aceste măsuri de precauție, puteți ajuta să vă mențineți câinele în siguranță și sănătos.

7. Bucurați-vă împreună de grădina dvs. prietenoasă cu animalele de companie

Unul dintre cele mai bune lucruri despre a avea un animal de companie este să ne bucurăm împreună de în aer liber. Dacă ai o grădină, există o mulțime de moduri de a o face prietenoasă cu animalele de companie, astfel încât prietenul tău blănos să se poată bucura de ea la fel de mult ca și tine.

Începeți prin a alege plante sigure pentru animalele de companie – multe specii de flori și legume sunt netoxice pentru animale. De asemenea, puteți adăuga funcții precum o cutie de nisip sau un bol cu apă pentru a vă menține animalul de companie răcoros în lunile de vară.

Dacă aveți o pisică, luați în considerare adăugarea unui copac pentru cățărare sau a unor rafturi, astfel încât să poată explora împrejurimile lor.

Și asigurați-vă că le oferiți o mulțime de jucării și alimente de înaltă calitate pentru a-i menține sănătoși și fericiți. Cu puțin efort, poți crea o grădină pe care tu și animalul tău o vei iubi.

Concluzie

Atunci când creați o grădină care acceptă animalele de companie, este esențial să luați în considerare nevoile animalului dvs. și ale dvs. Urmând aceste șapte sfaturi, poți crea un spațiu sigur și confortabil pentru ca animalul tău să se joace și să exploreze.

Asigurați-vă că vă prezentați animalul de companie în noua grădină încet și fiți pregătit să-l supravegheați. Cu puțină planificare și pregătire, puteți crea o grădină care acceptă animalele de companie, de care toată lumea se poate bucura.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.