Televizorul Samsung Frame este de departe unul dintre cele mai tari gadgeturi pe care le dețin majoritatea magazinelor de electrocasnice. De ani de zile, multe dintre aceste magazine au clienți care caută modalități de a-și deghiza televizoarele.

Acești clienți au fost dispuși să cheltuiască mii de dolari pe dulapuri care servesc mai multor scopuri, cum ar fi o casetă derulantă sau care au oglinzi și rame personalizate pentru a se potrivi peste televizorul lor.

În 2021, televizorul Samsung the Frame a ieșit de pe piață cu toți acei clienți care caută un mod proaspăt și nou de a vizualiza arta.

image - Samsung the Frame TV: a New Way to View Art
Samsung the Frame TV: o nouă modalitate de a vizualiza art

Televizorul Samsung The Frame vine în mai multe dimensiuni. Poate fi de 43 inchi, 49 de inchi, 55 de inchi sau 65 de inchi.

Sunt un televizor QLED excelent atunci când proprietarul dorește să fie și o operă de artă rafinată, un portret de familie sau o altă imagine atunci când televizorul nu este urmărit.

Televizorul Samsung The Frame are un „mod artă” care îi permite să intre într-un mod ultra-economisire a energiei, utilizând în general mai puțini wați.

Acest televizor versatil are, de asemenea, un senzor de lumină ambientală care face imaginile afișate la luminozitatea lor adecvată, astfel încât să pară cu adevărat ca o piesă de artă în loc de doar un afișaj luminos TV.

Utilizatorii Samsung the Frame TV pot alege chiar din diverse stiluri și culori de mate pentru a realiza pe deplin aspectul.

Montarea pe perete a televizorului Frame este destul de ușoară. Pentru o direcție completă de instalare, consultați ghidul de instrucțiuni detaliat de mai jos.

Acest televizor vine cu un suport de perete integrat „zero-gap” care permite unui televizor Samsung Frame să se lipească complet pe perete. Vine cu o cutie separată pentru dispozitiv, unde dispozitivul poate fi agățat.

Această cutie separată poate fi ascunsă până la 15 picioare distanță de televizor. Când este necesară plasarea acestei cutii mai departe, un cablu opțional lung de 45 de picioare poate fi achiziționat ca accesoriu.

Acest cablu de cablu conține atât semnalele video, cât și puterea televizorului Samsung the Frame, eliminând nevoia de prize electrice în spatele televizorului.

Televizorul Samsung Frame vine cu o ramă de cărbune. Când această atingere nu se potrivește cu decorul interiorului, pot fi achiziționate o mulțime de rame care vin în aspect și culori diferite. Aceste rame pot fi prinse cu ușurință pe televizor magnetic.

Proprietarii de case care și-au dorit întotdeauna un televizor într-o anumită cameră în care o cutie neagră tencuită pe perete pare să nu arate corect, sau dacă cineva și-ar fi dorit un televizor mai mare și partenerul lor pur și simplu nu ar fi dorit, Samsung the Frame TV ar putea fii raspunsul.

Samsung the Frame TV: Întrebări frecvente

Iată câteva întrebări frecvente despre Samsung the Frame TV.

Un suport de perete vine cu televizorul Samsung The Frame?

Da, ca orice alt televizor, Samsung Frame TV vine și cu un suport de perete.

Cu toate acestea, poate fi recomandată puțină precauție și achiziționarea altor accesorii suplimentare pentru a suplimenta suportul de perete, făcându-l mai sigur și a celor care ușurează instalarea.

De unde poate fi cumpărat un televizor Samsung The Frame?

Frame TV poate fi achiziționat de la magazinele locale de electrocasnice și stil de viață, precum și online.

Atunci când proprietarii de case doresc să cumpere local, pot vizita Walmart sau alte magazine care au acest televizor pe ecran.

În mod avantajos, pot returna cu ușurință unitatea atunci când constată că este ceva în neregulă cu ea.

Pentru cumpărătorii online, pot găsi Samsung the Frame TV pe internet prin Amazon, Best Buy și Target.

Cât costă un televizor Samsung The Frame?

Lansat în 2021, Samsung the Frame TV este acum disponibil pe scară largă, cu excepția modelului de 32 de inchi în 1080p. Opțiunile de model lansate includ o rezoluție 4K.

Costul unui model de televizor Frame de 32 de inchi începe de la aproximativ 599 USD. Între timp, variațiile de dimensiune de la 43 la 75 de inci variază de la aproximativ 999 USD până la 2.999 USD pentru modelele cu dimensiuni mai mari.

Luând în considerare faptul că Frame TV nu se află în topul modelelor emblematice ale Samsung – deși, lista tehnologiei și upgrade-urile calității imaginii sunt încă impresionante – consumatorii plătesc doar pentru designul interior prietenos și estetică.

Din acest motiv, costul unui televizor Samsung Frame poate fi o pastilă greu de înghițit.


Citeste si:


Ce alte funcții are un televizor Samsung The Frame?

Televizorul Samsung The Frame are un „mod artă” care ar afișa lucrări de artă pe el.

Scopul acestei caracteristici este destul de important pentru persoanele care și-au dorit întotdeauna un televizor care să se îmbine perfect cu decorul interior existent.

O lucrare de artă de înaltă rezoluție poate fi, de asemenea, vizualizată pe un covor digital, făcând-o să pară și mai vie.

Utilizatorii unui televizor Samsung Frame au, de asemenea, opțiunea de a afișa imagini precum portrete de familie sau orice preferat preferat.

Personalizările suplimentare pentru afișare le permit, de asemenea, să afișeze câte o piesă de artă/fotografie la un moment dat sau să trimită o expunere de imagini în buclă.

Ce este caracteristica unică a unui televizor Samsung The Frame?

O mulțime de caracteristici ale televizorului Samsung Frame sunt unice pentru acesta. Cele mai multe dintre aceste caracteristici sunt probabil evidente după ce televizorul a fost montat pe perete sau la începutul utilizării.

În primul rând, distanța dintre perete și televizor este superb de subțire datorită suportului său superb de perete, care permite utilizatorilor să-l atârne direct de perete, așa cum o permite o opera de artă.

Suporturile obișnuite pentru televizor arată un spațiu cu centimetri în spatele televizorului atunci când nu sunt utilizate.

Poate cea mai uimitoare caracteristică a unui televizor Samsung the Frame este capacitatea sa de a afișa automat lucrările de artă selectate pe ecran atunci când televizorul este oprit.

Unele televizoare fac ca imaginile să se marcheze permanent pe ecranul televizorului atunci când sunt afișate pentru o perioadă lungă de timp, pentru Samsung the Frame TV, totuși, acesta nu este cazul.

Samsung a folosit tehnologia LED Quantum Dot pentru a preveni arderea imaginilor pe ecran, implicând astfel imagini vizibile și clare.

Merită cumpărat Samsung the Frame TV?

Atunci când un consumator este cu adevărat în căutarea unui aspect care imită o piesă de artă la un T și nu îi deranjează că costă mai mult decât alte televizoare de ultimă generație de pe piață, luând în considerare și timpul și costurile de instalare, atunci ar trebui să merita investitia.

Dar, în timp ce televizorul Samsung the Frame este un televizor ultra-HD și de calitate superioară, nu este cel mai bun.

Dacă cineva este dispus să parieze pe asta, atunci încă merită cumpărat acest televizor. Astfel, răspunsul depinde în continuare de consumatorul însuși.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.