Descopera CAND trebuie sa inlocuiesti usa de garaj cu ajutorul acestui GHID COMPLET!

Conținutul paginii

reparatie-usa-de-garaj
reparatie-usa-de-garaj

Durata medie de viață a unei uși de garaj comerciale este de aproximativ 15 ani, dar poate varia în funcție de dimensiunea și calitatea ușii.

Dacă sunteți interesat să știți când ar trebui să înlocuiți ușa de garaj comercială, acest ghid de la MCA Group vă va oferi câteva sfaturi pentru a vă ajuta să luați această decizie.

Defecțiune continuă și zgomot

Dacă ușa garajului dvs. comercial nu mai funcționează corect și face mult zgomot, atunci ar putea fi timpul să înlocuiți unitatea.

Dacă ușa a fost deschisă sau închisă de prea multe ori, poate cauza uzura arcurilor și pieselor.

Când observați defecțiuni continue la un dispozitiv de deschidere a ușii de garaj vechi, este posibil să doriți să investiți într-o unitate modernizată.

Multe zgomote pot fi neplăcute pentru angajații și clienții tăi care încearcă să intre sau să iasă prin clădire.

Sunetul va face, de asemenea, orice vizitator să se gândească de două ori înainte de a intra în unitate.

Design învechit

Designul unei uși de garaj comercială poate fi, de asemenea, un factor în momentul în care ar trebui să înlocuiți unitatea.

Să presupunem că stilul este depășit și că sunteți interesat să treceți de la un tip învechit la un design nou, cu eficiență energetică mai bună. În acest caz, aceasta poate fi ocazia perfectă de a face acest lucru.

usa-de-garaj
usa-de-garaj

Un nou design poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a atrage mai mult trafic pietonal și de a crea o experiență îmbunătățită pentru clienți, care este adesea scopul oricărei afaceri cu vitrine pentru clienți.


Citeste si:


Preocupări de siguranță și securitate

Siguranța este întotdeauna importantă atunci când lucrați sau faceți afaceri într-o clădire.

Ar trebui să existe un nivel crescut de securitate cu orice ușă de garaj comercială care este instalată pentru a asigura siguranța și bunăstarea tuturor din clădire.

Dacă observați o scădere a siguranței și securității, atunci înlocuirea ușii vechi poate fi cea mai bună opțiune.

Dacă există arcuri mai vechi sau piese rupte care ar putea face ca cineva să cadă prin deschiderea ușii, s-ar putea să nu merite să riscați cu o unitate deja deteriorată.

Ușa se lasă

Atunci când ușile de garaj comerciale nu sunt întreținute corespunzător, acestea se vor lăsa, deoarece au fost prea multe kilograme pe ele de-a lungul vieții.

Ușile lăsate pot deteriora adesea pereții din jur sau o altă parte a clădirii și pot crea un mediu nesigur pentru toți cei care intră prin această ușă.

Creșteți atractia limită

Ușile mai noi pot avea evaluări mai bune pentru eficiență energetică și design, ceea ce le va face mai atractive în comparație cu unitățile mai vechi.

Clienții vor observa adesea diferența de calitate imediat. Acest lucru vă poate ajuta să vă creșteți șansele de a obține noi afaceri și de a păstra clienții actuali care ar fi putut cumpărături în altă parte înainte din cauza luminilor de garaj comerciale mai vechi care nu mai funcționau corect.

Ineficient energetic

Eficiența energetică este un factor important de luat în considerare atunci când decideți asupra unei noi uși de garaj comerciale.

Ușile mai vechi pot fi adesea mai puțin eficiente din punct de vedere energetic decât modelele mai recente care sunt fabricate și vândute astăzi, așa că ar putea avea sens să înlocuiți unitatea dacă ați observat facturi mai mari la utilități din cauza unităților vechi.

In varsta

De asemenea, este esențial să luați în considerare vârsta unei uși de garaj comerciale atunci când decideți dacă trebuie înlocuită.

Cu cât aceste unități devin mai vechi, cu atât sunt mai probabile să se confrunte cu defecțiuni și uzură, ceea ce duce la pericole de siguranță pentru toată lumea din sau în apropierea acestui tip de clădire.

Dacă nu sunteți sigur cât de veche are ușa dvs. actuală, poate fi o idee bună să inspectați unitatea și să determinați dacă trebuie să o înlocuiți.

Garajul tău are o nouă funcție

Un nou scop pentru garajul dvs. poate necesita diferite dimensiuni și tipuri de hardware care nu sunt compatibile cu modelele mai vechi.

Dacă ați făcut modificări semnificative, poate însemna, de asemenea, că unitatea dvs. actuală trebuie înlocuită pentru a face față mai bine acestor cerințe diferite.

Există mulți factori diferiți de luat în considerare atunci când decideți dacă trebuie să înlocuiți ușa de garaj comercială.

Unii oameni ar putea crede că ar trebui să schimbe unitatea pentru că este veche. Totuși, ar putea exista și alte motive pentru care ușa trebuie înlocuită, cum ar fi probleme de siguranță și securitate, probleme de eficiență energetică sau chiar schimbarea scopurilor pentru această zonă a proprietății lor.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.