Este temelia casei tale în pericol? Problemele cu fundația pot cauza daune structurale proprietății dumneavoastră.

Atât pentru proprietarii de case, cât și pentru potențialii cumpărători de case, problemele cu fundația pot fi înspăimântătoare și pot cauza multe griji. Condițiile solului cauzează majoritatea problemelor de fundație. Fundațiile plăcilor, spațiile târâtoare și subsolurile complete sunt afectate de solul în mișcare și solurile argiloase expansive.

image - Foundation Repair - How to Fix Foundation Problems
Repararea fundației – Cum să remediați problemele fundației

Solurile expansive absorb apa, se extind și împing în fundație datorită acestei acțiuni. Pe măsură ce pământul se usucă, acesta se micșorează, provocând așezarea fundației. Creșterea poate duce la fisuri ale fundației și daune interioare în întreaga casă.

Dacă o fisură persistă, este mai bine să o inspecteze de către un antreprenor de fundații sau un inginer structural cu experiență în repararea fundațiilor , dar respectarea câtorva linii directoare vă va ajuta să determinați dacă să vă îngrijorați sau nu. Citiți mai departe pentru a afla cum să abordați problemele legate de fundație.

Fisuri care rulează în diagonală

Este posibil să vedeți o fisură în diagonală de 30-75 de grade care curge pe peretele sau fundația subsolului și, de obicei, este mai largă la un capăt decât la celălalt. Așezarea neuniformă a unei fundații este de vină. Există o diferență vizibilă în nivelul fundației pe o parte a unei proprietăți.

Fundația unei case se poate muta dacă este construită pe o pantă sau dacă solul de sub ea a crescut sau s-a contractat doar într-un singur loc. Deoarece trebuie să vă adresați sursei tasării diferențiale, această reparație poate dura mai mult și poate costa mai mulți bani decât o fractură verticală.

Cu toate acestea, construirea de noi jgheaburi pentru a îndepărta precipitațiile dintr-o zonă a proprietății dumneavoastră care adesea se inundă poate fi, de asemenea, o opțiune dacă se confirmă că inundațiile sunt de vină pentru schimbarea solului.

Tehnicianul de reparare a fundației poate folosi un etanșant de zidărie impermeabil pentru a repara fisurile și golurile fundației din fundația unei clădiri. Detectarea precoce și repararea fisurilor din fundația noastră sunt esențiale, deoarece susțin întreaga casă.


Citeste si:


Beton neuniform sau scufundat

Atunci când placa se înclină sau se scufundă, dacă pământul de sub ea se mișcă sau se prăbușește, tehnicienii reparatori accesează diverse instrumente și know-how necesare pentru a fixa o fundație cu flambaj.

Pentru a repara betonul care este denivelat sau care se scufundă, ridicarea cu noroi este cea mai bună opțiune. Există multe alte nume pentru această procedură; ridicarea plăcii este una, ridicarea betonului este alta.

Ridicarea unei verandă, scări, punte, pasarelă sau podea de garaj cu această abordare este o utilizare excelentă a timpului și resurselor limitate. Alternativ, injecția de poliuretan poate fi utilizată în procedura de ridicare a plăcii. În loc de componente naturale, se adaugă materiale dense și ușoare pentru a închide spațiul.

Proiectele mai mici pot beneficia de utilizarea acestor două tehnologii de ridicare a plăcilor. Cu toate acestea, sunt doar soluții rapide pe termen scurt pe care tehnicianul le poate repeta după câțiva ani.

Greutatea mare a materialelor injectate face ca pământul de sub placă să fie comprimat. Cu toate acestea, deși mai durabilă datorită greutății sale mai mici, injecția de poliuretan nu este de obicei accesibilă.

Examinați ferestrele și ușile din casa dvs

Fără îndoială ați auzit că umiditatea ridicată poate face ca ușile și ferestrele casei dvs. să se lipească, să se închidă și să devină dificil de deschis. Motivul pentru care ar trebui să acordați atenție ferestrelor și ușilor este că orice dificultăți cu acestea ar putea fi un indiciu de avertizare timpurie a unor probleme mai semnificative cu fundația dvs.

Deoarece nu mai pot fi împinse deschise și închise în mod adecvat, deoarece nu se mai potrivesc perfect în cadrele lor, ferestrele și ușile dvs. vor prezenta simptome revelatoare ale mișcării fundației. Acest lucru se datorează temperaturilor ridicate de vară care au indus micșorarea solului.

Piloții vor fi instalați sub fundația dvs. și împinși în sol stabil sau roca de bază. Acestea vor împiedica fundația dvs. să se așeze în continuare și vă vor permite să o transferați înapoi în locația inițială.

După finalizarea acestei lucrări, ușile și ferestrele dvs. vor fi aliniate corect și vor fi deschise și închise fără probleme.

Preveniți infiltrarea apei printr-o crăpătură

Spațiile de acces și subsolurile sunt adesea umede, deoarece sunt poziționate sub nivelul solului. Cu toate acestea, atunci când apa reală, spre deosebire de simpla umiditate, se infiltrează printr-o crăpătură, probabilitatea apariției mucegaiului și a mucegaiului crește semnificativ.

Pe lângă etanșarea fisurii, care ar trebui făcută așa cum s-a menționat mai sus, este esențial să păstrați apa departe de peretele de fundație.

Procesul de îndepărtare a plantelor de fundație, instalarea jgheaburilor și burlanelor și adăugarea de pământ în curte de-a lungul fundației poate fi realizat pentru a produce o pantă de două procente sau mai mare departe de casă, permițând apei să se scurgă departe de fundație.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.